Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω παρει τοσα smartphones(Galaxy S5, S6, S8+, S9+, LG G5, Iphone 6s, 8, Xiaomi Redmi 6, και τωρα  Xiaomi Redmi Note 8 ) και ΠΡΩΤΗ φορα συμβαινει τετοιο τραγικο πραγμα.
Μιλαω για το κινητο Xiaomi Redmi Note 8 με MIUI 11.0.4.0.

Σε ολα τα προηγουμενα κινητα, στην εφαρμογη για κλησεις, για να καλεσεις καποιον στο τηλεφωνο(την κυρια εφαρμογη ενος τηλεφωνου εξαλλου) δηλαδη, οταν πληκτρολογουσα πχ 245 και ειχα στο παρελθον καλεσει καποιο νουμερο, ακομα και χωρις να τον εχω στις επαφες μου,  πχ 7777777245, μου εβγαζε (μολις εγραφα 245) αυτοματη συμπληρωση απο πανω ολον τον αριθμο, το πατουσα και το καλουσα.
Τωρα αυτο το Xiaomi Redmi Note 8 δεν βγαζει τιποτα!  Ενω το πολυ παλιοτερο Xiaomi Redmi 6 μια χαρα βγαζει.
Βγαζει μόνο τις επαφες ΚΑΙ αν πληκτρολογησεις τον αριθμο απο την αρχη, δηλαδη τελειως ανουσιο.

Ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω για να εμφανιζει την αυτοματη συμπληρωση ή τα θαλασσωσαν τοσο πολυ με το MIUI 11.0.4.0??

Επεξ/σία από PostHelper
Δημοσ.

Δεν εχω να σου προτεινω κατι, απλα να αναφερω πως την ιδια συμπεριφορα εχει και το google phone (= η dialer εφαρμογη της google).
Το τσεκαρα τωρα, πατωντας 24210 και τιποτε αλλο και συμπληρωσε μονο οτι εχω στις επαφες, ουτε καν ενα τηλεφωνο σε σταθερο που πηρα μολις χτες.

• Like 1
Δημοσ.

Λόγω συμμόρφωσης με τους κανόνες της Ε.Ε, όλες οι global rom από εδώ και πέρα θα έρχονται με εφαρμογές τις GOOGLE για το τηλέφωνο και τα sms, δλδ ο dialer. Οπότε δεν μπορεί να γίνει αυτό που ζητάς. Λύση υπάρχει, προυποθέτει όμως ενέργειες εκ μέρους σου, όπως διάβασμα για ξεκλείδωμα bootloader και πέρασμα custom rom όπως αυτή της xiaomi.eu η οποία βασιζόμενη στην cn version της miui, έχει τις εφαρμογές του dialer και του sms αυτές που είχαν πριν όλα τα τηλέφωνα με miui ρομ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, jim_p είπε

Δεν εχω να σου προτεινω κατι, απλα να αναφερω πως την ιδια συμπεριφορα εχει και το google phone (= η dialer εφαρμογη της google).
Το τσεκαρα τωρα, πατωντας 24210 και τιποτε αλλο και συμπληρωσε μονο οτι εχω στις επαφες, ουτε καν ενα τηλεφωνο σε σταθερο που πηρα μολις χτες.

Απορω γιατι αφαιρουνε λειτουργιες που ειναι πολυ χρησιμες και που δεν εχει νοημα να αφαιρεσουν αφου δεν τους κοστιζει σε τιποτα(μνημη κλπ).
Ειμαστε στο 2020 και να μην εχουν μερικα τηλεφωνα, να εχουν αφαιρεσει βασικα, τετοιες χρησιμες λειτουργιες!

14 λεπτά πριν, dr_papas είπε

Λόγω συμμόρφωσης με τους κανόνες της Ε.Ε, όλες οι global rom από εδώ και πέρα θα έρχονται με εφαρμογές τις GOOGLE για το τηλέφωνο και τα sms, δλδ ο dialer. Οπότε δεν μπορεί να γίνει αυτό που ζητάς. Λύση υπάρχει, προυποθέτει όμως ενέργειες εκ μέρους σου, όπως διάβασμα για ξεκλείδωμα bootloader και πέρασμα custom rom όπως αυτή της xiaomi.eu η οποία βασιζόμενη στην cn version της miui, έχει τις εφαρμογές του dialer και του sms αυτές που είχαν πριν όλα τα τηλέφωνα με miui ρομ.

"Θαυμασια"!  😡😡🤬
Πρεπει να υποστουμε τον ηλιθιο dialer της Google με λιγα λογια. (εμεις που δεν θελουμε να ανακατευτουμε με ξεκλειδωμα κλπ)

Καποιος Ελληνικος** οδηγος step by step για ΟΛΑ αυτα που ειπες παραπανω?
Δηλαδη ξεκλειδωμα bootloader και περασμα custom ROM και ο,τι ακομα χρειαζεται.
**Δεν χρειαζεται να ειναι στα Ελληνικα, και στα Αγγλικα μια χαρα ειναι, απλως να βαζει την Ελληνικη εκδοση ROM κλπ ξερω γω για να μην γινει κανα μπερδεμα στο τηλεφωνο αφου ειναι στα Ελληνικα.

Επεξ/σία από PostHelper
Δημοσ.

Έχω χρόνια που εχω αγοράσει τον Exdialer, δεν ξερω πως δουλευει κανένας άλλος dialer ουτε με νοιαζει. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Talepwros είπε

Έχω χρόνια που εχω αγοράσει τον Exdialer, δεν ξερω πως δουλευει κανένας άλλος dialer ουτε με νοιαζει. 

Αυτο?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer.donate

Αυτο εχει 3.5 αστερια(δηλαδη πολυ λιγο) και ολες σχεδον οι τελευταιες κριτικες 2 μηνων ειναι αρνητικες για το οτι κατι κακο συμβαινει με πολλα προβληματα κλπ.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, PostHelper είπε

Αυτο?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer.donate

Αυτο εχει 3.5 αστερια(δηλαδη πολυ λιγο) και ολες σχεδον οι τελευταιες κριτικες 2 μηνων ειναι αρνητικες για το οτι κατι κακο συμβαινει με πολλα προβληματα κλπ.

Τον εχω πολυ καιρο αλλα μολις διαβασα ό,τι :

Google has a new policy restricting developer access to SMS and Call Log permissions and is removing apps from the Google Play Store that ask for such permissions but have not submitted a Permissions Declaration Form.

Δημοσ.

Ναι αυτο ειναι καινουρια παπατζα της google. Οσοι devs dialer και sms apps θελουν την εφαρμογη τους στο store πρεπει πλεον να υποβαλουν αιτηση και αλλα τετοια χαζα για τον παραπανω λογο. Ο dev του exdialer δεν την εκανε, γιαυτο και η εφαρμογη του αφαιρεθηκε απο το store πριν κατι μηνες. Το ιδιο και το web2sms.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, PostHelper είπε

Καποιος Ελληνικος** οδηγος step by step για ΟΛΑ αυτα που ειπες παραπανω?
Δηλαδη ξεκλειδωμα bootloader και περασμα custom ROM και ο,τι ακομα χρειαζεται.
**Δεν χρειαζεται να ειναι στα Ελληνικα, και στα Αγγλικα μια χαρα ειναι, απλως να βαζει την Ελληνικη εκδοση ROM κλπ ξερω γω για να μην γινει κανα μπερδεμα στο τηλεφωνο αφου ειναι στα Ελληνικα.

Καλό διάβασμα! : --> https://xiaomi-miui.gr/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...