Strigla Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Να μην της πεις τίποτα!Να είστε πάντα αγαπημένες και ενωμένες! 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Λαθος που αγόρασες πλυντήριο.Αφου μένετε όλοι μαζί ένα εφτανε. 1
christos4 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 αφήνεις ένα τέτοιο μέσα.. https://www.amazon.com/YGDZ-Realistic-Prank-Mischief-Novelty/dp/B01N2I5CEN 1
oikonikos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 31 λεπτά πριν, Strigla είπε Να μην της πεις τίποτα!Να είστε πάντα αγαπημένες και ενωμένες! H αμήχανη στιγμή που το προτείνει κάποιος/κάποια με nickname strigla
bluesattack Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Βαλε την σακουλιτσα με τα ..χαρτια υγειας , ναι τα ''καθαρα'' εννοω, μεσα στο πλυντηριο της.Ωχ πες της, λαθος καδος , συγνωμη , ειμουν αφηρημενη (μετριοπαθεστατη λυση,ανθρωποι ειμαστε, μπερδευτηκαμε ρε αδελφε ) 😄
kage Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικα δεν ηταν γειτονες αλλα οικογενεια του γαμπρου? Το εχω προβλημα με την αδερφη ενος φιλου μου ,τελικα εγινε με την αδερφη του "ετσι"μου και ολο το σοι του? Κατι μου λεει οτι μενει σε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ πολ.κια του γαμπρου...ολοι αυτοι εβαλαν σε ενα δωματιακι-πλυσταριο πλυντηρια κτλ... θεωρει αδιανοητο να χρησιμοποιησει καποιος κ τα 2 οικογενειακα ΤΟΥΣ πλυντηρια για οικονομια χρονου... οποιος θελει ανεξαρτησια την εχει...εσεις δεν θελατε δεν μπορεσατε τα υπολοιπα ειναι .........κακεντρεχείες 😛 Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2020 από kage
csontheline Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Γιατί δεν αφήνεις μόνιμα δικά σου άπλυτα στο πλυντήριό σου;
stelios18120 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Άσε σκ@τωμενα άπλυτα μέσα για 1-2 μέρες και είσαι οκ. Κάνεις δεν θα ξανάδουλέψει το πλυντήριο σου 😋
talibanakos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μετα την τελευταια "προταση" ψηφιζω να κλειδωσει.Πολυ κρατησε το αστειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις