Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λυσε το πρόβλημα σου λεγοντας το στα ίσια. Αυτη η εντιμετωπιση θα σε βοηθήσει στη ζωη σου γενικά. 

Μην κάθεσαι και κανεις πατέντες για να χρησιμοποιείς το πλυντηρίο σου. 

Αν ειναι ο φιλος σου λαλακας, ξηγησου και με αυτον. 

Αν ειναι και το αγορι σου λαλακας και φοβασαι μη σου φωναζει, τοτε εχεις λαλακομαγνητη και δεν φταινε οι αλλοι. 

Δημοσ.

Βαλε το πλυντηριο μεσαστο σπιτι τι μικρη αποχετευση και παπατζιες η απλα λες στα ισα κοιτα να δεις δεν το χρησημοποιεςι παλι.Μια αλλη κακια ως καφριλα βαλε χλωρινη μεσα στο καδο και εκει που βαζεις σκιπ ριξε χλωρινη κλπ εε μετα καποιος θα αποκτησει ρουχα με αλλα χρωματα :P

Δημοσ.

γιατι εχω την υποψια οτι εχετε ταιριαξει ολοι μεσα σ αυτο το τρελοκομειο σπιτι?

πες το ή παρε το πλυντηριο σπιτι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε

γιατι εχω την υποψια οτι εχετε ταιριαξει ολοι μεσα σ αυτο το τρελοκομειο σπιτι?

πες το ή παρε το πλυντηριο σπιτι

Αν δεις και το άλλο θέμα της ts θα καταλάβεις τι τρέλα επικρατει

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Αν δεις και το άλλο θέμα της ts θα καταλάβεις τι τρέλα επικρατει

Τωρα διαβασα το αλλο θέμα. 

Προς ts, η γειτόνισσα ειναι υποχρεωμενη να το χρησιμοποιεί και να σου δινει το κατιτίς αναλογα με το μισθο της. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Kαι δεν είναι γειτονες αλλα κοινοβιο /συγκατοίκηση . Τι αλλο μοιραζονται ; :P

Φιλος χαλαρωσε, δεν μενουμε και στην Μαλαγα!

Στην Ελλαδίτσα είσαι ;)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Narcissus89 είπε

Στο σπίτι μου το έχει απαγορεύσει ο φίλος μου γιατί λέει είναι μικρη η αποχέτευση!!!

Μωρέ εγώ να του το πω αλλά θα με βρίσει κι αυτος!

Γι'αυτό ψάχνω ένα τρόπο μήπως και το καταλάβει μόνη της η άλλη!!!

Μπορείς να βάλεις τον σωλήνα του πλυντηρίου με μια προέκταση ώστε να καταλήγει στη μπανιέρα ή στην τουαλέτα.

Δημοσ.

που μένεις και εχετε κοινοχρηστο δωματιο πλυντηριων? εξωτερικό? 
2 λύσεις υπαρχουν το λουκετο απο την αμαζον ή να της το πεις ξεκαθαρα, δεν θελω να χρησιμοποιεις το πλυντηριο μου τελος.

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα χρησιμοποιησω ένα σοφο ρητό που λέει πως «μπορεί να ξεχάσεις τι σου είπε καποιος, αλλα ποτε δε θα ξεχασεις πως ενιωσες με αυτο που σου ειπε....»

Και τι εννοω με αυτο; Ταυτισε αυτη την ενεργεια της με ενα πολυ δυσαρεστο συναισθημα...

Οταν καταλαβεις οτι παει να χρησιμοποιησει το πλυντηριο σου, ΟΡΜΗΞΕ αμεσως στο χωρο και ξεκινα να ουρλιαζεις απιστευτα δυνατα και να χτυπας τα χερια σου παρα πολυ εντονα! Κανε σα να βρισκεσαι σε επιληπτικη κριση και πραγματικα φερε τα πανω κατω. Πρεπει να την κανεις να φοβηθει παρα πολυ και να μη το ξεχασει ποτε. Δειξε τους οτι ειναι παρα πολυ σημαντικο για σενα και μην δινεις χωρο σε τοξικα ατομα να σε καταπιεζουν.

• Like 2
Δημοσ.

Χαχα, πλακα εχουμε. Σοβαρα τωρα αν ειναι οπως τα φανταζομαι ειναι λεπτη η θεση της. Η συγκατοίκηση ειναι αναμεσα στον γκομενο της (ο φιλος) και την αδερφη του. Οποτε καλα κανει η κοπελα και σκεφτεται πως να το φερει και πως να το πει. Δεν μας εχει δωσει ολο το background story και εμεις λεμε διαφορα! Εχει απογαλακτιστει απο την οικογενεια της και φοβαται που θα την οδηγησει η συγκρουση,  οτι θα την βγαλουν τρελη ειναι το μονο σιγουρο, θα πουνε  <<ε; και τι εγινε που χρησιμοποιεί το πλυντηριο σου οταν το αλλο εχει μεσα απλυτα ; >> και ακουγεται και λογικο συγκατοικοι ειναι! Θα αρχισουν τα χαζα του στυλ και εσυ καθεσαι στον καναπε που εφερα απο το σπιτι μου κτλ κτλ. 

• Like 1
Δημοσ.

Μια λύση είναι επίσης όσο βλέπει ότι η άλλη, χρησιμοποιεί το δικό της πλυντήριο να βάζει και αυτή τα δικα της ρούχα στο πλυντήριο της άλλης, αν ερθει η άλλη και της πει τίποτα τότε να τις κάνει παράπονο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...