Narcissus89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά! Έχω ένα πρόβλημα με τους γείτονές μου και συγκεκριμένα με την αδερφή ενός φίλου μου. Τα πλυντήρια των σπιτιών μας είναι σε κοινόχρηστο δωμάτιο και πάρα πολλές φορές έχω παρατηρήσει ότι το πλυντήριο μου έχει χρησιμοποιηθεί χωρίς να με ρωτήσουν. Μάλιστα μία φορά είχε το θράσος να μου το πει κιόλας γελώντας!!!! Δεν θέλω να χρησιμοποιει το πλυντήριο (Brand new) γιατί μπορεί να το χαλάσει και βάζει μέσα ότι βρωμιά μπορείτε να φανταστείτε!!! Συν του οτι δεν γουστάρω ειδικά όταν δεν με ρωτάει.... Τι μπορώ να κάνω για να πάρει το μήνυμα της και να σταματήσει να το χρησιμοποιει;;;; Καμία ιδέα;;;; Υπόψιν ότι είναι από αυτές τις ενοχλητικές που εκνευρίζονται με το παραμικρό ακόμα κι αν φταίνε!!!!
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Λουκέτο Πάρε το στο σπίτι σου Πες το στο φίλο σου να της το πει.
Narcissus89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Στο σπίτι μου το έχει απαγορεύσει ο φίλος μου γιατί λέει είναι μικρη η αποχέτευση!!! Μωρέ εγώ να του το πω αλλά θα με βρίσει κι αυτος! Γι'αυτό ψάχνω ένα τρόπο μήπως και το καταλάβει μόνη της η άλλη!!!
Pintsie Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Βγάζε το συρτάρι που μπαίνει το απορρυπαντικό μέσα και βάζε το μόνο όταν πλένεις εσύ. 20
htaccess Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 https://www.amazon.com/Safety-1st-Prograde-Loader-Washer/dp/B001FD3756 Problem solved !! 11
talibanakos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Pintsie είπε Βγάζε το συρτάρι που μπαίνει το απορρυπαντικό μέσα και βάζε το μόνο όταν πλένεις εσύ. Αυτο.Τιποτε αλλο. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, Pintsie είπε Βγάζε το συρτάρι που μπαίνει το απορρυπαντικό μέσα και βάζε το μόνο όταν πλένεις εσύ. Μπορει να βαζει κάψουλες και να μην το χρειάζεται. Τopic stater, πες της απλα να μην το κανει. Δεν καταλαβα αν το εχεις κανει ηδη, εικαζω οχι. 1
Narcissus89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, Pintsie είπε Βγάζε το συρτάρι που μπαίνει το απορρυπαντικό μέσα και βάζε το μόνο όταν πλένεις εσύ. Πολυ σωστός,ωραιος!!! 👍 👍 Αυτό θα κάνω για αρχή και βλέπουμε,δεν το είχα σκεφτεί!!! 3 λεπτά πριν, stormrain είπε Μπορει να βαζει κάψουλες και να μην το χρειάζεται. Τopic stater, πες της απλα να μην το κανει. Δεν καταλαβα αν το εχεις κανει ηδη, εικαζω οχι. Βρε ασε με να ζησω λιγο το ονειρο και να υποθεσω οτι δεν βαζει καψουλεεεεες 😆😆 16 λεπτά πριν, htaccess είπε https://www.amazon.com/Safety-1st-Prograde-Loader-Washer/dp/B001FD3756 Problem solved !! Too much,θα βγαλει αφρους και θελω να κρατησω ισορροπιες 😝
Pintsie Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, stormrain είπε Μπορει να βαζει κάψουλες και να μην το χρειάζεται. Τopic stater, πες της απλα να μην το κανει. Δεν καταλαβα αν το εχεις κανει ηδη, εικαζω οχι. Και κάψουλες να βάζει, θα αρχίσει να βγάζει νερό από το συρτάρι και θα τρομάξει. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Πρώτη φορά ακούω για κοινόχρηστο δωμάτιο πλυντηρίων. Μένετε στο ίδιο διαμέρισμα; 1
Thulogur Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Αντικατέστησε το Schuko και βαλε ενα αλλο (προφανως θα εχεις μονο εσυ αντάπτορα) 😈😈😈
Γιαούρτι Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 2 πράγματα - λύσεις. Ή το δέχεσαι να το χρησιμοποιεί ή της λες να μη το αγγίζει. Όλα τα άλλα είναι βλακείες διότι πολύ απλά λες ότι θες να κρατήσεις ισορροπίες και προφανώς ντρέπεσαι να της το πεις. Οπότε θέλεις με κάποιον μαγικό τρόπο να καταλάβει η άλλη ότι δε πρέπει να το κάνει. Αν όμως πας και κάνεις καμιά πατέντα όπως με το λουκέτο τι αποτέλεσμα πιστεύεις ότι θα έχεις; Δηλαδή με το να της το πεις πιστεύεις ότι χαλάς την ισορροπία, ενώ με την πατέντα πιστεύεις ότι όλα είναι οκ; Απλά επειδή αποφεύγεις την άβολη στιγμή να το πεις μπροστά της; Μπες εσύ στη θέση της. Ξέρεις τι θα πει από μέσα της; Ρε τη γύφτισσα τι πήγε και έκανε. Ας μου έλεγε ότι είχε πρόβλημα. Δυστυχώς αν μπλέξεις με προβληματικά άτομα συμβαίνουν αυτά. Να ξέρεις ότι δε μπορείς να τα έχεις καλά με όλους στη ζωή σου. Μη το προσπαθείς καν. Κοίτα αυτό που θέλεις εσύ. Αν παρεξηγηθεί να πάει να ..... 10
georgeγ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε 2 πράγματα - λύσεις. Ή το δέχεσαι να το χρησιμοποιεί ή της λες να μη το αγγίζει. Όλα τα άλλα είναι βλακείες διότι πολύ απλά λες ότι θες να κρατήσεις ισορροπίες και προφανώς ντρέπεσαι να της το πεις. Οπότε θέλεις με κάποιον μαγικό τρόπο να καταλάβει η άλλη ότι δε πρέπει να το κάνει. Αν όμως πας και κάνεις καμιά πατέντα όπως με το λουκέτο τι αποτέλεσμα πιστεύεις ότι θα έχεις; Δηλαδή με το να της το πεις πιστεύεις ότι χαλάς την ισορροπία, ενώ με την πατέντα πιστεύεις ότι όλα είναι οκ; Απλά επειδή αποφεύγεις την άβολη στιγμή να το πεις μπροστά της; Μπες εσύ στη θέση της. Ξέρεις τι θα πει από μέσα της; Ρε τη γύφτισσα τι πήγε και έκανε. Ας μου έλεγε ότι είχε πρόβλημα. Δυστυχώς αν μπλέξεις με προβληματικά άτομα συμβαίνουν αυτά. Να ξέρεις ότι δε μπορείς να τα έχεις καλά με όλους στη ζωή σου. Μη το προσπαθείς καν. Κοίτα αυτό που θέλεις εσύ. Αν παρεξηγηθεί να πάει να ..... ειναι θεμα χαρακτηρα ουτε εμενα μου αρεσει να ερχομαι σε αμεση αντιπαραθεση με καποιον αλλα βρισκω τροπους σε αυτον που με ενοχλει να τον απωθησω να μην το κανει στην συγκεκριμενη περιπτωση θα τοποθετουσα ενα κρυφο διακοπτη που θα διεκοπτε το ρευμα της συσκευης
AntiCambeR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γιατί σου έχει απαγορέψει ο φίλος σου να βάλεις το πλυντήριό σου στο σπίτι σου, στέκει αυτό νομικά;Επειδή το είπε; ΥΓ:Κοινόχρηστο=Deal breaker. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2020 από AntiCambeR
ifaist Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Σοβαρα τωρα ? Δε ξερω πως να απαντησω για μην μου σβηστει το μήνυμα, ειναι το 3ο που γραφω/σβηνω! ... και ευτυχως γτ στο τελος διαβασα την απαντηση του @Γιαούρτι και καταλαβα οτι εισαι γυναικα! Στο θεμα μας.. πες του φιλου σου οτι βρηκες ενα προφυλακτικο μεσα. Σπαστου λιγο τα @@ μηπως ηταν ξεχασμενο απο αυτον, σε καμια τσεπη του, οτι φαινοταν χρησιμοποιημενο κτλ κτλ. Αφου ηρεμησει καπως , πες του : ΜΠΟΡΕΙ να ηταν και της αδερφης σου της βρωμιαρας. Κανε σκηνη , φωναξε και βαλτον να λυσει το προβλημα αυτος! Spoiler Γυναικα εισαι εγω θα στα λεω ? 😋
Προτεινόμενες αναρτήσεις