Προς το περιεχόμενο

Java JSON Reader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να διαβάσω ένα json αρχείο (ή String) χωρίς external library;

Γενικότερα ποια library χρησιμοποιείτε για καλύτερη απόδοση;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Στεφανος123 είπε

Διαλεξε οποιο σου αρεσει

https://stackoverflow.com/questions/2591098/how-to-parse-json-in-java

External libraries παντού. Θέλω native support.

Είχα δει ένα παράδειγμα με ScriptEngine κτλπ αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει.

5 ώρες πριν, Lanike71 είπε

Προσωπικά, χρησιμοποιώ json simple.

Την έχω χρησιμοποιήσω αλλά βλέπω ότι είναι αργή σε σχέση με Jackson για μεγάλο όγκο ή Gson για μικρό.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, denz είπε

Είχα δει ένα παράδειγμα με ScriptEngine κτλπ αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει.

Την έχω χρησιμοποιήσω αλλά βλέπω ότι είναι αργή σε σχέση με Jackson για μεγάλο όγκο ή Gson για μικρό.

Νομίζω δεν υπάρχει εγγενής υποστήριξη. Και από τη στιγμή που δεν είσαι ευχαριστημένος με τις υπάρχουσες υλοποιήσεις όσον αφορά την απόδοση, φτιάξε το δικό σου parser. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, denz είπε

Δεν τη βλέπω και πολύ αργή...

https://blog.overops.com/the-ultimate-json-library-json-simple-vs-gson-vs-jackson-vs-json/

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, marios28 είπε

Νομίζω δεν υπάρχει εγγενής υποστήριξη. Και από τη στιγμή που δεν είσαι ευχαριστημένος με τις υπάρχουσες υλοποιήσεις όσον αφορά την απόδοση, φτιάξε το δικό σου parser. 

Ευχαριστημένος είμαι με τις υπάρχουσες λύσεις. Το ζητούμενο είναι να μάθω αν υπάρχει εγγενής υποστήριξη, που λογικά υπάρχει στην 1.8+ αλλά δεν το έχω βρει ακόμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...