snowman7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα insomnians, χρειάζεται-αν τα καταφέρω-να αγοράσω μερικές τηλεοράσεις για επιχείρηση με εν.δωμάτια. Σκέφτομαι σας ιδανική λύση 32΄΄ Smart TV με Hotel Mode. Η ακόλουθη λογικά με καλύπτει https://www.skroutz.gr/s/18649355/LG-32LM630.html#specs Υπάρχει κάτι άλλο ή ανάλογο που μπορείτε να μου προτείνεται ; Σας υπερευχαριστώ
DeKaLoUdiS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα Snowman Εγώ θα σου έλεγα να μην πάρεις την συγκεκριμένη TV Hotel mode έχουν πάνω απ τις μισές TV της αγοράς Πόσα κομμάτια χρειάζεσαι? Αν θέλεις στείλε μου και pm επειδή είμαι του χώρου (ξενοδοχειακά), για να σε βοηθήσω να επιλέξεις βάσει των πραγματικών αναγκών σου.
snowman7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 34 λεπτά πριν, DeKaLoUdiS είπε Καλημέρα Snowman Εγώ θα σου έλεγα να μην πάρεις την συγκεκριμένη TV Hotel mode έχουν πάνω απ τις μισές TV της αγοράς Πόσα κομμάτια χρειάζεσαι? Αν θέλεις στείλε μου και pm επειδή είμαι του χώρου (ξενοδοχειακά), για να σε βοηθήσω να επιλέξεις βάσει των πραγματικών αναγκών σου. Οκ σου στέλνω, σε ευχαριστώ ! 53 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Τι ακριβώς κάνει το hotel mode; Με το hotel mode ρυθμίζεις την tv για παράδειγμα να ανεβαίνει η ένταση ως ένα ορισμένο σημείο που θες (για να μην υπάρχει ενόχληση) ή μπορεί να έχει welcome screen για τον πελάτη με διάφορες πληροφορίες που θες να δει (διαφήμιση,χρήσιμα τηλέφωνα,πολιτική διαμονής ότι νομίζεις...) και άλλα... Αφου τα ρυθμίσεις όλα, με ενα usb απλά μεταφέρεις το set up που έκανες , σε όλες τις άλλες tv. Τακ τακ
ipso33 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Έχω LG 32" σε 4 ξενοδοχεία σε hotel mode, ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Τώρα σιγά σιγά στα καλά δωμάτια βάζω LG 46-50". Η LG θεωρώ ότι έχει καλή ποιότητα. Κάποιες άλλες εταιρίες που δοκιμάστηκαν με απογοήτευσαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα