sellfast Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα έχω μια ερώτηση. Μου έχει δοθεί ένα τηλέφωνο από μια εταιρία του εξωτερικού. Το οποίο είναι 10 ψηφίο. Και ξεκινά έτσι. +30 2111***. Το θέμα είναι ότι όταν το πήρα η αυτόματη φωνή μου έλεγε καλωσορίσατε στην τάδε εταιρια κλπ και έπειτα ο αντιπρόσωπος ήταν ξένος οπότε αγγλικά. Ρωτησα κιόλας αν ήταν στην Ελλάδα εγκαταστημένος μου είπε όχι απλά έχουν ελληνικό τηλέφωνο για πελάτες της Ελλάδας simulated. Ψιλοχεστηκα λίγο γιατί φοβάμαι πολύ τις χρεώσεις και πήρα τηλ την κοσμοτε και μου ειπαν ότι εφόσον είναι 10ψηφιο όλα οκει. Αλλά επειδή η κοσμοτε μου έχει ξανά κάνει λαμογιες θέλω να ρωτήσω και εδώ εάν κάποιος ξέρει τι φαση παίζει.θα χρεωθώ σαν απλή κλήση η υπεραστική;
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Καλείς ελληνικό σταθερό .Τι σε νοιάζει που το έχουν αυτοί ; Εχεις δωρεαν κλήσεις προς σταθερά;
sellfast Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Καλείς ελληνικό σταθερό .Τι σε νοιάζει που το έχουν αυτοί ; Εχεις δωρεαν κλήσεις προς σταθερά; ναι κανονικα εχω δωρεαν κλησεις. :)
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, sellfast είπε ναι κανονικα εχω δωρεαν κλησεις. Καταλαβαίνεις τότε πόσο άκυρη είναι η όλη συζήτηση;
sellfast Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 53 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Καταλαβαίνεις τότε πόσο άκυρη είναι η όλη συζήτηση; μου εχει μεινει απο μια φορα που την ειχα παθει με κατι τετοια τηλεφωνα και μου αφησε φοβιες
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, sellfast είπε μου εχει μεινει απο μια φορα που την ειχα παθει με κατι τετοια τηλεφωνα και μου αφησε φοβιες Ξεπερασε τις φοβίες σου.be a free man!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα