Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, εχω συστημα intel 4460 1150 socket-   8gb ddr3  - r9 380 γραφικων, ssd

Σαν χρηση κανω γενικη, internet, ταινιες, κανα world off tanks 😁 .

Πιστευετε οτι με αναβαθμιση θα δω καποια διαφορα η θα ειναι αμελητεα και τσαμπα κοπος; Φυσικα δεν λεω για τοπ συστηματα, αλλα κανα 300αρι κοστος μαξ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την χρήση που περιγράφεις μου φαίνεται πολύ καλό το σύστημα σου.
Έχεις τσεκάρει με afterburner τί κάνει το PC όσο παίζεις?
Σου δημιουργεί θέματα, κολλάει, γιατί σκέφτεσαι να το αλλάξεις?

Προσωπικά θα του έβαζα (αν παίρνει) άλλα 8GB RΑΜ για να έχω ησυχο  κεφάλι και θα το άφηνα έτσι.

Με 300 ευρώ δεν παίρνεις καλύτερο από το τωρινό σου σύστημα.
Μπορείς να κοιτάξεις και κάποια κάρτα γραφικών 1650 super και πανω, αν και μετα σε κάποια games ίσως να εχεις bottleneck από την CPU.
Δεν σου προτείνω 1050ti, γιατί η διαφόρα με την 380 είναι μικρή (περίπου στα ίδια είναι κατα μέσο όρο σαν καρτες) και για εμένα δεν δικαιολογεί το να δώσεις χρήματα για μόνο 11% περισσότερα fps στο WoT (https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-1050-Ti-vs-AMD-R9-380/3649vs3482).

Επεξ/σία από ptaf
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.  Αρα δεν εχει καποιο νοημα η αλλαγη να δω καποια ουσιαστικη διαφορα στην καθημερινοτητα. Υπαρχει ενας δευτερος υπολογιστης, της κορης μου, amd A8 που κανει καποια τσαλιμακια τελευταια. Ισως αξιζει να δωσω σε αυτον κανα 200αρι για update.

• Like 1
Δημοσ.

Εκτός και αν τρέχεις τα πάντα από μηχανικό σκληρό δίσκο, δεν βλέπω το λόγο αναβάθμισης για τη χρήση που κάνεις. Άρα +8GB ram και SSD αν δεν έχεις, για να κάνεις πιο εύχρηστο το σύστημα σου. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...