tyf Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους. εχω το εξης θεμα. καθε φορα που παιζω call of duty (τουλαχιστον εκει το καταλαβαινω.) μετα τα 5 -6 παιχνιδια το μοντεμ αρχιζει να κανει κουλα. το setup ειναι modem vodafone -> ubiquiti edge router x -> υπολοιπο δικτυο. το edge router τρεχει qos και το δικτυο δεν καταλαβαινει ουτε απο torrent ουτε τιποτα λειτουργει πολυ καλα . και η γραμμη ειναι τελεια χωρις λαθη και φουλ ταχυτητα. υποψιν εχω αλλαξει το edge router επειδη ειχα πριν ενα netduma και ειχα παρομοιο θεμα και πηρα το edge σαν ποιο δυνατο σε hardware. κατω απο το την οθονη μου εχω μια δευτερη οθονη με ενα προγραμμα που κανει συνεχεια Ping σε μια ip ωστε να βλεπω γενικα αν ειναι φορτωμενο το δικτυο. το συνηθες ειναι να δειχνει 5ms αντε 20ms αν ειναι φορτωμενη η γραμμη απο τορρεντ. το προβλημα ειναι και το καταλαβαινω στο παιχνιδι ειναι οτι παει ξαφνικα το ping 99999 και αυτο που ανακαλυψα ειναι οτι οταν το κανει αυτο αν προσπαθησω να ανοιξω την σελιδα του μοντεμ (που ειναι στο τοπικο δικτυο ) δεν εμφανιζετε. δεν ανταποκρινετε. μολις επανερθει το Ping τοτε ανοιγει κανονικα η σελιδα. το μοντεμ ειναι της vodafone το H300S. ο υπολογιστης και ολα τα αλλα ειναι καρατσεκαρισμενα. δεν ξερω αν μπορειτε να σκεφτειτε κατι αλλο εκτος απο μοντεμ να προτεινετε να το τσεκαρω. εχω ηδη κανει ρεσετ το μοντεμ και περιμενω τεχνικο απο την vodafone να ερθει να το ελενξει. ευτυχως εχω τραβηξει βιντεο γιατι το κανει σε ασχετες στιγμες. οποια βοηθεια δεκτη. https://www.youtube.com/watch?v=6G2PJ_-VLog&feature=youtu.be Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2020 από tyf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, tyf είπε Καλημερα σε ολους. εχω το εξης θεμα. καθε φορα που παιζω call of duty (τουλαχιστον εκει το καταλαβαινω.) μετα τα 5 -6 παιχνιδια το μοντεμ αρχιζει να κανει κουλα. το setup ειναι modem vodafone -> ubiquiti edge router x -> υπολοιπο δικτυο. το edge router τρεχει qos και το δικτυο δεν καταλαβαινει ουτε απο torrent ουτε τιποτα λειτουργει πολυ καλα . και η γραμμη ειναι τελεια χωρις λαθη και φουλ ταχυτητα. υποψιν εχω αλλαξει το edge router επειδη ειχα πριν ενα netduma και ειχα παρομοιο θεμα και πηρα το edge σαν ποιο δυνατο σε hardware. κατω απο το την οθονη μου εχω μια δευτερη οθονη με ενα προγραμμα που κανει συνεχεια Ping σε μια ip ωστε να βλεπω γενικα αν ειναι φορτωμενο το δικτυο. το συνηθες ειναι να δειχνει 5ms αντε 20ms αν ειναι φορτωμενη η γραμμη απο τορρεντ. το προβλημα ειναι και το καταλαβαινω στο παιχνιδι ειναι οτι παει ξαφνικα το ping 99999 και αυτο που ανακαλυψα ειναι οτι οταν το κανει αυτο αν προσπαθησω να ανοιξω την σελιδα του μοντεμ (που ειναι στο τοπικο δικτυο ) δεν εμφανιζετε. δεν ανταποκρινετε. μολις επανερθει το Ping τοτε ανοιγει κανονικα η σελιδα. το μοντεμ ειναι της vodafone το H300S. ο υπολογιστης και ολα τα αλλα ειναι καρατσεκαρισμενα. δεν ξερω αν μπορειτε να σκεφτειτε κατι αλλο εκτος απο μοντεμ να προτεινετε να το τσεκαρω. εχω ηδη κανει ρεσετ το μοντεμ και περιμενω τεχνικο απο την vodafone να ερθει να το ελενξει. ευτυχως εχω τραβηξει βιντεο γιατι το κανει σε ασχετες στιγμες. οποια βοηθεια δεκτη. https://www.youtube.com/watch?v=6G2PJ_-VLog&feature=youtu.be Κατεβασε το firewall στο low και το antihacking επισης (Αν υπαρχει σαν επιλογη). Ενδεχομενως απο τα συνεχομενα ping να θεωρει το ρουτερ οτι ειναι DDoS? Flood attack? Για να δουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thedrpapa Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Στις 9/2/2020 στις 11:23 ΠΜ, tyf είπε Καλημερα σε ολους. εχω το εξης θεμα. καθε φορα που παιζω call of duty (τουλαχιστον εκει το καταλαβαινω.) μετα τα 5 -6 παιχνιδια το μοντεμ αρχιζει να κανει κουλα. το setup ειναι modem vodafone -> ubiquiti edge router x -> υπολοιπο δικτυο. το edge router τρεχει qos και το δικτυο δεν καταλαβαινει ουτε απο torrent ουτε τιποτα λειτουργει πολυ καλα . και η γραμμη ειναι τελεια χωρις λαθη και φουλ ταχυτητα. υποψιν εχω αλλαξει το edge router επειδη ειχα πριν ενα netduma και ειχα παρομοιο θεμα και πηρα το edge σαν ποιο δυνατο σε hardware. κατω απο το την οθονη μου εχω μια δευτερη οθονη με ενα προγραμμα που κανει συνεχεια Ping σε μια ip ωστε να βλεπω γενικα αν ειναι φορτωμενο το δικτυο. το συνηθες ειναι να δειχνει 5ms αντε 20ms αν ειναι φορτωμενη η γραμμη απο τορρεντ. το προβλημα ειναι και το καταλαβαινω στο παιχνιδι ειναι οτι παει ξαφνικα το ping 99999 και αυτο που ανακαλυψα ειναι οτι οταν το κανει αυτο αν προσπαθησω να ανοιξω την σελιδα του μοντεμ (που ειναι στο τοπικο δικτυο ) δεν εμφανιζετε. δεν ανταποκρινετε. μολις επανερθει το Ping τοτε ανοιγει κανονικα η σελιδα. το μοντεμ ειναι της vodafone το H300S. ο υπολογιστης και ολα τα αλλα ειναι καρατσεκαρισμενα. δεν ξερω αν μπορειτε να σκεφτειτε κατι αλλο εκτος απο μοντεμ να προτεινετε να το τσεκαρω. εχω ηδη κανει ρεσετ το μοντεμ και περιμενω τεχνικο απο την vodafone να ερθει να το ελενξει. ευτυχως εχω τραβηξει βιντεο γιατι το κανει σε ασχετες στιγμες. οποια βοηθεια δεκτη. https://www.youtube.com/watch?v=6G2PJ_-VLog&feature=youtu.be Φίλε μπορείς να μου πεις πως ακριβώς κατάφερες να συνδέσεις το h300s με το edgerouter? Το πήρα και δεν έχω βγάλει άκρη. Έχω το h300s για modem και θέλω μετά να το συνδέσω στο edgerouter και να κάνει αυτό το QoS , και το load balance καθώς πάνω του θα συνδέονται δύο access points και ένας σταθερός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα