zackeron Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Καλημερα στην ομορφη παρεα, οπως λεει και ο τιτλος του θεματος θελω να κανω undervolt τον 3600 (τον εχω περιπου μια βδομαδα).Εχω διαβασει αρκετα αρθρα για το overclock κτλ,αλλα δεν εχω βρει καποιο που να ειναι step by step .(οχι δεν τα θελω ολα ετοιμα, απλα οσες φορες δοκιμασα δεν αναβε και εκανα cmos απο την μπαταρια).Προερχομαι απο fx που ηταν πολυ ποιο απλα τα πραγματα 2-3 πραγματακια ειχε η μητρικη μου και απλα υπομονη για stability test.Ενω τωρα η asus x470 prime pro εχει της παναγιας τα ματια.Ο λογος που θελω να κανω Undervolt ειναι γιατι μου εχουν παρει τα αυτια τα ανεμιστηρια διοτι στο ακυρο ανεβαζουν στροφες.... Εχω δοκιμασει να φτιαξω προφιλ δλδ να κανουν λιγοτερο θορυβο αλλα ζεστενεται πολυ μετα και ο cpu και η mobo.Κλεινοντας θελω να πω οτι δεν ειμαι poweruser και δεν με νοιαζει το high clock .Σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας εκ των προτερων .Το συστημα μου ειναι
leros2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, zackeron είπε Καλημερα στην ομορφη παρεα, οπως λεει και ο τιτλος του θεματος θελω να κανω undervolt τον 3600 (τον εχω περιπου μια βδομαδα).Εχω διαβασει αρκετα αρθρα για το overclock κτλ,αλλα δεν εχω βρει καποιο που να ειναι step by step .(οχι δεν τα θελω ολα ετοιμα, απλα οσες φορες δοκιμασα δεν αναβε και εκανα cmos απο την μπαταρια).Προερχομαι απο fx που ηταν πολυ ποιο απλα τα πραγματα 2-3 πραγματακια ειχε η μητρικη μου και απλα υπομονη για stability test.Ενω τωρα η asus x470 prime pro εχει της παναγιας τα ματια.Ο λογος που θελω να κανω Undervolt ειναι γιατι μου εχουν παρει τα αυτια τα ανεμιστηρια διοτι στο ακυρο ανεβαζουν στροφες.... Εχω δοκιμασει να φτιαξω προφιλ δλδ να κανουν λιγοτερο θορυβο αλλα ζεστενεται πολυ μετα και ο cpu και η mobo.Κλεινοντας θελω να πω οτι δεν ειμαι poweruser και δεν με νοιαζει το high clock .Σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας εκ των προτερων .Το συστημα μου ειναι Καλύτερα γράψε εδω:
zackeron Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα και παλι ..Παρατηρησα οτι στο cpuz και στο task manager λεει cores 6 -threads 6,δεν θα επρεπε να ειναι threads 12?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Ναι 12 έπρεπε να λέει. Μήπως κατά λάθος απενεργοποίησες το smt στο bios;
zackeron Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) χμμ θα κοιταξω να δω αυτη τη λειτοθργια και επανερχομαι.Ναι ειχες δικιο αυτη η επιλογη ηταν σε ευχαριστω πολυ Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από zackeron
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα