takith Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα, αγόρασα ένα nas της Synology το οποίο έρχεται με 4 gb ram DDRL3 στα 1866 mhz. Η εταιρεία λέει ότι μπορεί να πάει μέχρι τα 8. (Στο Ίντερνετ έχω δει να βάζουν μέχρι 16 και τα αναγνωρίζει και λένε λειτουργεί απροβλημάτιστα) Έχω στη διάθεση μου δύο μνήμες από 8 gb DDRL3 η κάθε μια αλλά είναι στα 1333 mhz. Είναι προτιμότερο να αντικαταστήσω την 4 gb 1866 με μία από τις 8 στα 1333 ή να την αφήσω όπως είναι. Φοβάμαι να βάλω και τις δύο οχτάρες πάνω γιατί χάνεις την εγγύηση αν γίνει κάτι. (Τώρα πως θα το καταλάβουν ότι εγώ είχα βάλει πάνω 16 gb δεν ξέρω)
Sheogorath Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Στις 9/2/2020 στις 9:24 ΠΜ, takith είπε Καλημέρα, αγόρασα ένα nas της Synology το οποίο έρχεται με 4 gb ram DDRL3 στα 1866 mhz. Η εταιρεία λέει ότι μπορεί να πάει μέχρι τα 8. (Στο Ίντερνετ έχω δει να βάζουν μέχρι 16 και τα αναγνωρίζει και λένε λειτουργεί απροβλημάτιστα) Έχω στη διάθεση μου δύο μνήμες από 8 gb DDRL3 η κάθε μια αλλά είναι στα 1333 mhz. Είναι προτιμότερο να αντικαταστήσω την 4 gb 1866 με μία από τις 8 στα 1333 ή να την αφήσω όπως είναι. Φοβάμαι να βάλω και τις δύο οχτάρες πάνω γιατί χάνεις την εγγύηση αν γίνει κάτι. (Τώρα πως θα το καταλάβουν ότι εγώ είχα βάλει πάνω 16 gb δεν ξέρω) Καλησπέρα, δεν νομίζω να γίνει κάτι αν βάλεις τις 2 8άρες πάνω. Το έχω κάνει πάρα πολλές φορές να βάζω (ίδιου τύπου) unsupported μνήμες, και στην τελική απλά δεν άνοιγε. Τώρα αν είναι διαφορετικό στην περίπτωσή σου δεν ξέρω. Εγώ θα προτιμούσα τα 8.
takith Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 17 ώρες πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, δεν νομίζω να γίνει κάτι αν βάλεις τις 2 8άρες πάνω. Το έχω κάνει πάρα πολλές φορές να βάζω (ίδιου τύπου) unsupported μνήμες, και στην τελική απλά δεν άνοιγε. Τώρα αν είναι διαφορετικό στην περίπτωσή σου δεν ξέρω. Εγώ θα προτιμούσα τα 8. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω δεί στο Ίντερνετ ότι αναγνωρίζει κανονικά τα 16 γίγα. Η εταιρεία απλώς λέει μέχρι 8. Το ερώτημά μου κυρίως έχει να κάνει με την ταχύτητα. Χάνω τόσο πολύ από 1866 σε 1333. Τι είναι προτιμότερο ταχύτητα ή περισσότερο μνήμη;
Sheogorath Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, takith είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω δεί στο Ίντερνετ ότι αναγνωρίζει κανονικά τα 16 γίγα. Η εταιρεία απλώς λέει μέχρι 8. Το ερώτημά μου κυρίως έχει να κάνει με την ταχύτητα. Χάνω τόσο πολύ από 1866 σε 1333. Τι είναι προτιμότερο ταχύτητα ή περισσότερο μνήμη; Καλημέρα, σου απάντησα, η μνήμη.
takith Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλημέρα, σου απάντησα, η μνήμη. Οκ σε ευχαριστώ πολύ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα