Προς το περιεχόμενο

[Wireless Mouse] Logitech G Pro Wireless 89€ @ amazon.de [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ, πήρα ένα G Pro για fps και ένα G903 για τα υπόλοιπα, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με την ασύρματη σύνδεση στο ίδιο pc.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, elpenor είπε

Ευχαριστώ, πήρα ένα G Pro για fps και ένα G903 για τα υπόλοιπα, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με την ασύρματη σύνδεση στο ίδιο pc.

Πηρα το προηγουμενο g502 wireless και δεν εχω κανενα προβλημα που το δουλευω παραλληλα με ενα wireless της xiaomi. Θα χτυπησω και αυτο του θεματος για να αντικαταστησει το xiaomi!

Thanks ts!

Κλασσικα , καποιος σχολιαζει την τιμη οπως στο προηγουμενο θεμα... 

Η τηλεοραση του θεματος πιιο κατω φτιαχνει καφε? ΓΤ κανει 899?

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Theodore1890 είπε

Τι ποντίκι είναι αυτό ρε παιδιά 89 ευρο, έχει οθόνη που λέει και τις ειδήσεις?

Δυστυχώς τα αξιοπρεπή wireless gaming mouse ξεκινάνε από τα 50 ευρώ και τα λίγο καλύτερα πάνε στα 100.

Δημοσ.

Εξαιρετικό ποντίκι όπως και η τιμή του, εγώ το πήρα στα 120 και δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου. Όποιον τον ενδιαφέρει ωραία στιγμή να το πάρει, μπράβο TS.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει διαφορά στη Γερμανική έκδοση από την Ευρωπαϊκή; Διότι η μία έχει 89 και η άλλη 129

Επεξ/σία από dermitzos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, MessatsuRoku είπε

Πολυ καλη τιμη ! Κριμα που ειναι για μικρα χερια... ας παει και το Razer Viper σε αυτη την τιμη 😝

Διαφωνώ, είναι για όλα τα χέρια θα έλεγα, τα δικά μου τα λες μεγάλα και μου ταιριάζει μια χαρά. Claw/fingertip grip άνετα έως υποδειγματικά.

Επεξ/σία από Koeman
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tetix είπε

Τώρα λέει 79ε η τιμή και 119ε για το EU version...

89 βγαίνει τελική με τα μεταφορικά και ελληνικό ΦΠΑ. Για την ακρίβεια 88.83.

Δημοσ.

Not bad for the price, αλλά ζήτημα μηνών να αρχίσει το double clicking λόγω των κινεζικων κι οχι γιαπωνεζικων omron switches που χρησιμοποιεί η logi τελευταία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, FeelsBadMan είπε

Not bad for the price, αλλά ζήτημα μηνών να αρχίσει το double clicking λόγω των κινεζικων κι οχι γιαπωνεζικων omron switches που χρησιμοποιεί η logi τελευταία.

Σε ποια μοντελα; Γιατι προσφατα αγορασα logi mouse απο προσφορα και δεν ηταν διολου φθηνο (απορω αν υπαρχει κανεις που δεν εχει καταλαβει την τακτικη της logi σε πολλα απο τα προιοντας της, να παιζει δηλαδη 1-2 μηνες με υπερβολικο overprice και μετα να κανει "προσφορες" σε επισης overpriced τιμες αλλα λιγο πιο λογικες).

Αν ειναι να χαλασει ας χαλασει πριν τη 2ετια τουλαχιστον :P

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.

Στα περισσοτερα high-end οπως G Pro wireless, G502 variants etc απ'αυτα που'χω δει reddit. RNG ειναι, δεν ειναι και 100% σιγουρο οτι θα χαλασει, αλλα οι πιθανοτητες σε σχεση με τα παλιοτερα switches ειναι κατα πολυ μεγαλυτερες, γι'αυτο next buy μετα απο πολλα χρονια Razer με optical και best sensor (basilisk V2-ultimate).

Δημοσ.
20 ώρες πριν, MessatsuRoku είπε

Πολυ καλη τιμη ! Κριμα που ειναι για μικρα χερια... ας παει και το Razer Viper σε αυτη την τιμη 😝

Επειδή έχω και τα 2 ποντίκια, και έχω μεγάλα  χέρια, 22 x 12, το G pro γεμίζει πολύ καλύτερα το χέρι σε palm/claw, είναι άλλωστε και οι διαστάσεις του λίγο πιο μεγάλες. Το Viper δε μπορώ να το βολέψω με τίποτα παρά μόνο σε Finertip grip

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...