elpaso1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Αυτη τη στιγμη εχω 3 stock ΝΖΧΤ ανεμιστηρες συνδεδεμενους στο fan controller του κουτιου και μονιμα ο διακοπτης στο low. Θα αγορασω καινουρια μητρικη ( MSI Tomahawk max ) η οποια υποστηριζει 4 PWM fans. Επισης σκεφτομαι να αγορασω ακομα 1,2 ανεμιστηρες. Να βαλω ολους τους ανεμιστηρες πανω στη μητρικη ή να εχω τους 3,4 στη μητρικη και τους αλλους στο fan controller; Ή να εχω μονο 4 ανεμιστηρες, οσους δηλαδη δεχεται και η μητρικη, και να τους εχω ολους επανω σε αυτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dubstepforum.gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δεν ειναι τοσο δυσκολο το διλημμα σου. Αν θελεις να χειριζεσαι με software τα φανς σου, τα συνδεεις στην μητρικη εφοσον ειναι 4pin. Αν οχι, τα εχεις στον κοντρολερ και το παιζεις χειροκινητα. Τι σε βολευει εσενα περισσοτερο, αυτο κανε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Προσωπικά προτιμώ τη λύση της μητρικής, μπορείς να ρυθμίσεις το fan curve των ανεμιστήρων και να αυξομειώνονται αυτόματα με την αυξομείωση της θερμοκρασίας. Δεν θα χρειάζεται έτσι να ασχολείσαι ή να έχεις το νου σου στο να το κάνεις χειροκίνητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα