Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Smith_7 είπε

χαχα καλα θα ηταν αλλα υπαρχει και το web banking Και εκει ειναι το θεμα :P  ο πειρασμος ειναι κατι δυσκολο 

Δηλαδή δεν μπορείς να συγκρατηθείς και να μην ξοδέψεις;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δηλαδή δεν μπορείς να συγκρατηθείς και να μην ξοδέψεις;

για να φτασω σε σημειο να γραφω αυτο το τοπικ τι πιστευεις ? χαχα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Smith_7 είπε

καλησπερα εχω μια απορια εαν γνωριζεις κανεις κατι σχετικο με το θεμα εχω τραπεζικο λογαριασμο στην αλφα μπανκ καθε μηνα μπαινουν καποια λεφτα και θελω για ενα 6μηνο αν γινεται να τον κλεισω ετσι ωστε να μην μπορω να βγαλω τα λεφτα κατι σαν αποταμιευση απλα για μικρο χρονικο διαστημα,μην ρωτησει κανεις γιατι απλα δεν πας εκει να ρωτησεις :P :P  δεν εχω χρονο καθολου λογο πρωινης δουλειας 

Προθεσμιακή λέγεται αυτό που ρωτάς.

Υπάρχουν προγράμματα που δεν απαιτούν ελάχιστο ποσό, αλλά γενικώςοι προθεσμιακές πλέον σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις ανάληψη, οπότε δεν είναι αυτό που ψάχνεις μάλλον.

Επίσης, σκέψου το ενδεχόμενο να χρειαστείς το ποσό που θες να "κλείσεις" για κάτι έκτακτο-σημαντικό, πχ λόγους υγείας. Είναι ευέλικτο να μπορείς να διαχειρίζεσαι το ποσό ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Η μόνη λύση που είπαν και οι προηγούμενοι, είναι η εγκράτεια.

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις, είναι να σκέφτεσαι 2 και 3 φορές πριν πας να βγάλεις λεφτά, αν όντως αξίζει να δαπανήσεις κάπου.

Μία καλή πρακτική είναι να εγκαταστήσεις μία εφαρμογή διαχείρισης εξόδων στο κινητό (προσωπικά προτείνω το spending tracker), ώστε να έχεις "εικόνα" του που σπαταλάς χρήματα.

Μ'αυτό τον τρόπο μπορείς να διαπιστώσεις που ξοδεύεις περιττά χρήματα, ώστε να μπορέσεις να μετριάσεις την αλόγιστη σπατάλη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο άσχετο, αλλά πλέον οι προθεσμιακές στην Ελλάδα δίνουν κυριολεκτικά ψίχουλα σε τόκους. Δεν θα έχεις κάποιο σοβαρό κέρδος. Εκτός αν σε ενδιαφέρει να είναι κλειστά καθαρά και μόνο για να μην μπορείς να τα πειράξεις.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.

Για κάθε Ευρώ που σπαταλάς από αυτό το λογαριασμό, βάζε ένα Ευρώ σε έναν κουμπαρά! 😉

Πέρα από τη πλάκα εάν κλείσεις το λογαριασμό, θα πρέπει να σου δώσουν και το ποσό που είχε μέσα, οπότε δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Μόνο προθεσμιακή εάν μιλάμε για μεγάλο ποσό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...