psyduck Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Γεια σας. Το κινητο μου Siemens C25 Οπως και ολα τα κινητα εχει κωδικο συσκευης.Οπως λεει στο εγχειριδιο του "κωδικος συσκευης ειναι εκεινος ο κωδικος 4-8ψηφιος αριθμος που δημιουργειται μολις ζητησετε πρωτη φορα μια απο τις δυνατοτηες ασφαλειας της συσκευης σας." Το Siemens C25 εχει τη δυνατοτηα babysitter. "Μπορειτε να περιορισετε τη χρηση του κινητου σε μια μονο καταχωρηση του ευρετηριου". Για να το κανεις αυτο πρεπει να δωσεις επιτυχως το κωδικο συσκευης σε 3 προσπαθειες.Ενας φιλος μου εδωσε και τις τρεις προσπαθειες και οταν ανοιγα το κινητο ειχε το babysitter.Για να το βγαλεις δεν μπορουσες γιατι ειχαν δωθει 3 λαθος προσπαθειες.Αλλαξα καρτα και οταν ξαναεβαλα τη δικη μου ειχε φυγει το babysitter απο την εναρξη.Αλλα οταν παει στο αντιστοιχο Menu Ασφαλεια και θελω να ξανααλω το babysitter μου λεει "Κωδικος Συσκευης : Κλειδωμενο".<p>Πως θα μπορεσω να ξαναβαλω το babysiiter. Ξερω φυσικα το κωδικο ασφαλεια αλλα δεν μπορω να το βαλω καπου για να ξεκλειδωσει. ?????????????????????????<p>Ευχαριστω εκ των προτερων
psyduck Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Οποιος εχει οποιαδηποτε ιδια ας τη πει παρακαλω διοτι τωρα που εχει κλειδωσει ο κωδικος συσκευης δεν μπορω να ενεργοποιησω πολλες ρυθμισεις ασφαλειας.
psyduck Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Βρηκα τη λυση. Πρεπει να απευθυνθω στην αντιπροσωπεια Siemens για να το ξεκλειδωσουν.
Teoulas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Μπορείς να κάνεις και αυτό που έκανα εγώ. Έχω το C35 και αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Όταν πήγα στον Γερμανό μου είπαν οτι θέλει 6000δρχ. και αποστολή στην αντιπροσωπεία. Επειδή ήταν λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, θα αργούσε πολύ. Πήρα λοιπόν το καλώδιο data (δουλεύει με όλη τη σειρα siemens) το οποίο έκανε 7900δρχ. Ψάχνοντας στο internet βρήκα πολλά προγραμματάκια που καθαρίζουν τον κωδικό συσκευής. Τελικά μου έμεινε και το καλώδιο για διαχείρηση SMS, logos, ringtones κλπ. A, έκανα και upgrade στο software του κινητού! Μπορείς να ψάξεις κι εσύ για το c25. Έχω την εντύπωση οτι μερικά από αυτά που έχω, δουλεύουν και για c25. Αν δεν μπορέσεις να βρεις τίποτα, στείλε pm.
psyduck Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις πληροφοριες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.