Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιος πάει στοίχημα ότι θα παιχτεί μαλακία; προβλέπω να ταλαιπωρείται κόσμος.

τόσοι πληρώνουν λογαριασμούς άλλων. το ίδιο κάνω κι εγώ. Ελπίζω να μη σε βάζουν στο μάτι για μικροδιαφορές του στυλ δήλωσες έσοδα 5000€ και ξόδεψες 5100€

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

τόσοι πληρώνουν λογαριασμούς άλλων. το ίδιο κάνω κι εγώ. Ελπίζω να μη σε βάζουν στο μάτι για μικροδιαφορές του στυλ δήλωσες έσοδα 5000€ και ξόδεψες 5100€

Για μικροδιαφορες δεν θα εχεις πρόβλημα αλλα για μεγαλες καλυτερα φυλλαξου .Να τα πληρωνουν μονοι τους.

Εκτος και εχεις οφελος για το δικο σου αφορολογητο .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, logistoulis είπε

παίζει το ότι έχουν το οκ να προσδιορίσουν το φόρο σου με οποιαδήποτε πληροφορία έχουν, για εμάς τους ιδιώτες είναι οι δαπάνες  (πέρα από τις μέχρι τώρα δαπάνες που ανέβαζαν τα τεκμήρια σου)

απλά έτσι όπως είναι το άρθρο γραμμένο με μπερδέυει

από τη μία θα λέει θα στέλνουν οι δεκο, τώρα αν εσύ πλήρωσες το λογαριασμό μετρητά ή με κάρτα πώς θα διαχωρίζεται ώστε να μη μετράει δυο φορές;

το ίδιο και με τις πιστωτικές κάρτες.. από τη μία τις αναφέρει μαζί με τα δάνεια τα οποία δάνεια ως αποπληρωμή είναι τεκμήριο, από την άλλη γράφει θα προστίθονται με  δαπάνες που έχουν εξοφληθεί με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες

δηλαδή θα σου πιάνει τη δαπάνη που κάνεις στο σουπερ μαρκετ με πιστωτική μία φορά (που μέχρι τώρα αυτό γίνεται και αυτά τα ποσά πάνε και στη φορολοταρία, αυτά που εμφανίζονται στο statement της πιστωτικής) και θα σου πιάνει και την αποπληρωμή της κάρτας και θα τα προσθέτει; δηλαδή για πράγματα που γίνονται μες στο μήνα θα σου μετράει 2 φορές το έξοδο;

εδώ ή δεν ξέρουν τι γράφουν οι αρθογράφοι ή δεν ξέρουν τι πάνε να ελέγξουν οι άλλοι, σε κάθε περίπτωση αν ξεκινήσει κυνήγι μαγισσών απλά θα ταλαιπωρηθεί κόσμος να αποδυκνύει ότι δεν είναι ελέφαντες 

θέλω να ελπίζω ότι αυτό που εννοεί ο αρθογράφος είναι ότι όπως σπάνε οι δαπάνες σε κατηγορίες στο ebanking ίσως το ίδιο γίνεται και εδώ , πράγμα χωρίς ιδιαίτερο νόημα βεβαίως 

έτσι όπως είναι χτισμένο το σκηνικό με τα τεκμήρια οι δαπάνες δεν κολλάνε, ή το ένα θα υπάρχει ή το άλλο, δεν γίνεται και τα δύο μαζί επίσης πολύς κόσμος τρώει ακόμα από το λίπος του είναι λογικό να τρώει από τα έτοιμα και να περνάει το εισόδημα του

επίσης μπορώ να σκεφτώ και ένα άλλο σωρό περιπτώσεων όπως πχ διαχειστή πολυκατοικίας να εμφανίζει χιλιάδες ευρώ σε δαπάνες πετρελαίου ή επισκευών (δεν υπάρχουν λογαριασμοί πολυκατοικιών τύπου εταιρικοί )  , συνδικαιούχο μικρότερης ηλικίας να κάνει ebanking για γονείς από δικό του λογαριασμό και να περνάει ως δική του δαπάνη και πολλά πολλά άλλα , όλοι αυτοί θα τρέχουν να δώσουν εξηγήσεις για να μην φάνε πρόστιμα και φανταστικούς φόρους; θα γίνει χαμός 

είναι χαζό αυτό το σύστημα γιατί στην τελική αν κάποιος έχει αδήλωτο χρήμα μου φαίνεται τελείως απίθανο να το βάλει στην τράπεζα (όχι ότι δεν το κάνουν, αλλά πόσοι το κάνουν; ) , από την άλλη μου φαίνεται πολύ συνηθισμένο να ξοδέψεις από τις αποταμιεύσεις σου και άλλωστε έχουν φωνάξει άτομα που έκαναν πχ μια αγορά τύπου ΙΧ και ενώ το σύστημα έβλεπε τη διαθέσιμη ανάλωση έπρεπε να χάνουν την ώρα τους "για να κλείσει ο φάκελος", γιατί "το σύστημα βλέπετε" λες και μιλάμε για κάτι θέσφατο

να πάμε και να παίζουμε το έσοδα εξοδα και το περιουσιολόγιο και όλα

το να παίζουμε ταυτόχρονα και έσοδα έξοδα και τεκμήρια και διασταυρώσεις από πολλές πηγές (και δεκο μαζί και ασφαλιστικες μαζί και τράπεζες μαζί που τα ποσά του καθενός μπορεί να αφορούν το ίδιο πράγμα που στέλνει και ο άλλος) είναι απλά παράνοια 

βασικά πρέπει κάποια στιγμή να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν να γίνει να το σχεδιάσουν να το ανακοινώσουν και να το εφαρμόσουν, οι σκόρπιες σκέψεις είναι απλά ταλαιπωρία και κάθε φορά το ίδιο γίνεται, κάποιοι άνθρωποι είναι εκτός πραγματικότητας αλλά τους έχουν βάλει να παίρνουν αποφάσεις 

Την φοροδιαφυγή προσπαθούν να πιάσουν και δεν νομίζω ότι μέχρι τώρα το έχουν καταφέρει η όχι ?

ΤΕΜΚΗΡΙΑ: Βεβαίως και είναι πρόβλημα και ταλαιπωρία αλλά πόσοι δεν έχουν βρει λύση και φορολογουνται με αυτά ?

Είναι κανείς εδώ στο forum να μας πει ?

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

εμένα ευτυχώς οι δαπάνες μου δεν περνάνε το εισόδημά μου (αυτές που έχουν βλέπω στο ebanking και έχουν πάει και στη φορολοταρία), φαντάζομαι δεν θα έχω θέμα εκτός αν μου υπολογίσουν διπλές φορές πράγματα όπως αυτό που έλεγα με τις πιστωτικές

αλλά μέσα σε αυτές τις δαπάνες μου έχουν βεβαιώσει και ποσά που έκανα εγώ από το ebanking πχ για ασφαλιστήρια των γονιών μου όχι από δικό μου προσωπικό λογαριασμό, αλλά από το λογαριασμό που έχουν τις αποταμιεύσεις τους και τις συντάξεις τους και είμαι συνδικαιούχος από τότε που ήμουν ανήλικος και πρακτικά δεν έχω πάρε δώσε 

αν εγώ με αυτά τα ποσά περνούσα ας πούμε το όριο θα έπρεπε να πάω να τους δείξω ότι αφορούσε κίνηση που ήταν για ασφαλιστήριο στο όνομα των δικών μου , από λογαριασμό που αφορά εισοδήματα των δικών μου, αλλά επειδή εγώ έκανα την κίνηση από το ebanking η τράπεζα το χρέωσε σε μένα; 

υπάρχουν πάρα πολλές τρύπες και υποπεριπτώσεις ώστε να λαμβάνονται σοβαρά αυτά τα δεδομένα για αυτό άλλωστε και μέχρι τώρα επιδέχονται διορθώσεων, αλλά αντε ο καθένας να θυμάται

ακόμα και οι καταθέσεις που κάνεις σε εταιρικούς λογαριασμούς πάνε στις δαπάνες, πχ με τα ασφαλιστήρια που έλεγα είναι έτσι επειδή οι λογαριασμοί είναι δηλωμένοι έτσι

μου έχει τύχει όμως να δω καταθέσεις να μην εμφανίζονται το επόμενο διάστημα  προφανώς γιατί αν και ο λογαριασμός είναι εταιρικός θα είχαν παραβλέψει να τον δηλώσουν 

ή αν για παράδειγμα μια επιχείρηση προχωρήσει σε λάθος πληρωμή προς τον υπάλληλο και αυτός πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα πίσω , αυτό θα του περαστεί ως δαπάνη επειδή ο λογαριασμός είναι δηλωμένος ως εταιρικός; 

μπορώ να γράφω όλη μέρα πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά και σε δηλώσεις ειδικά πιο νέων ανθρώπων η ηλεκτρονική συναλλαγή πάει σύννεφο και μπορεί να είναι οριακά στα όσα έβγαλαν να έχουν περαστεί ως αποδείξεις 

7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Την φοροδιαφυγή προσπαθούν να πιάσουν και δεν νομίζω ότι μέχρι τώρα το έχουν καταφέρει η όχι ?

ΤΕΜΚΗΡΙΑ: Βεβαίως και είναι πρόβλημα και ταλαιπωρία αλλά πόσοι δεν έχουν βρει λύση και φορολογουνται με αυτά ?

Είναι κανείς εδώ στο forum να μας πει ?

τα τεκμήρια είναι σωστά ως σκέψη, αλλά και αυτά μπάζουν 

αν πχ έχεις ένα αυτοκίνητο και το βγάζεις κάθε κυριακή τι σχέση έχεις με κάποιον που κάνει κάθε μέρα πολλα χλμ να πάει στη δουλειά του; 

το πιο σωστό θα ήταν ένα σύστημα εσόδων εξόδων που στον ιδιώτη είναι κάπως δύσκολο, αλλά να αναγνωρίζονται οι δαπάνες σου και να πληρώνεις για  τη διαφορά και μόνο

δεν είναι λογικό και δίκαιο ο υπάλληλος να φορολογείται μόνο στα έσοδα, τα έξοδα να μην μετράνε καν , αλλά να μπορεί να του τη φορέσουν αν περάσει το όριο

με την ίδια λογική αν μια εταιρεία βγάλει μια χρονιά ζημιά θα πρέπει να φορολογηθεί για τη ζημιά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, logistoulis είπε

εμένα ευτυχώς οι δαπάνες μου δεν περνάνε το εισόδημά μου (αυτές που έχουν βλέπω στο ebanking και έχουν πάει και στη φορολοταρία), φαντάζομαι δεν θα έχω θέμα εκτός αν μου υπολογίσουν διπλές φορές πράγματα όπως αυτό που έλεγα με τις πιστωτικές

αλλά μέσα σε αυτές τις δαπάνες μου έχουν βεβαιώσει και ποσά που έκανα εγώ από το ebanking πχ για ασφαλιστήρια των γονιών μου όχι από δικό μου προσωπικό λογαριασμό, αλλά από το λογαριασμό που έχουν τις αποταμιεύσεις τους και τις συντάξεις τους και είμαι συνδικαιούχος από τότε που ήμουν ανήλικος και πρακτικά δεν έχω πάρε δώσε 

αν εγώ με αυτά τα ποσά περνούσα ας πούμε το όριο θα έπρεπε να πάω να τους δείξω ότι αφορούσε κίνηση που ήταν για ασφαλιστήριο στο όνομα των δικών μου , από λογαριασμό που αφορά εισοδήματα των δικών μου, αλλά επειδή εγώ έκανα την κίνηση από το ebanking η τράπεζα το χρέωσε σε μένα; 

υπάρχουν πάρα πολλές τρύπες και υποπεριπτώσεις ώστε να λαμβάνονται σοβαρά αυτά τα δεδομένα για αυτό άλλωστε και μέχρι τώρα επιδέχονται διορθώσεων, αλλά αντε ο καθένας να θυμάται

ακόμα και οι καταθέσεις που κάνεις σε εταιρικούς λογαριασμούς πάνε στις δαπάνες, πχ με τα ασφαλιστήρια που έλεγα είναι έτσι επειδή οι λογαριασμοί είναι δηλωμένοι έτσι

μου έχει τύχει όμως να δω καταθέσεις να μην εμφανίζονται το επόμενο διάστημα  προφανώς γιατί αν και ο λογαριασμός είναι εταιρικός θα είχαν παραβλέψει να τον δηλώσουν 

ή αν για παράδειγμα μια επιχείρηση προχωρήσει σε λάθος πληρωμή προς τον υπάλληλο και αυτός πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα πίσω , αυτό θα του περαστεί ως δαπάνη επειδή ο λογαριασμός είναι δηλωμένος ως εταιρικός; 

μπορώ να γράφω όλη μέρα πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά και σε δηλώσεις ειδικά πιο νέων ανθρώπων η ηλεκτρονική συναλλαγή πάει σύννεφο και μπορεί να είναι οριακά στα όσα έβγαλαν να έχουν περαστεί ως αποδείξεις 

Πλήρωσες το ασφαλιστηρίου των γονιών σου από ΔΙΚΟ τους λογαριασμό και καταχωρήθηκε στο ΔΙΚΟ σου αφορολογητο ?     

11 λεπτά πριν, logistoulis είπε

τα τεκμήρια είναι σωστά ως σκέψη, αλλά και αυτά μπάζουν 

αν πχ έχεις ένα αυτοκίνητο και το βγάζεις κάθε κυριακή τι σχέση έχεις με κάποιον που κάνει κάθε μέρα πολλα χλμ να πάει στη δουλειά του; 

το πιο σωστό θα ήταν ένα σύστημα εσόδων εξόδων που στον ιδιώτη είναι κάπως δύσκολο, αλλά να αναγνωρίζονται οι δαπάνες σου και να πληρώνεις για  τη διαφορά και μόνο

δεν είναι λογικό και δίκαιο ο υπάλληλος να φορολογείται μόνο στα έσοδα, τα έξοδα να μην μετράνε καν , αλλά να μπορεί να του τη φορέσουν αν περάσει το όριο

με την ίδια λογική αν μια εταιρεία βγάλει μια χρονιά ζημιά θα πρέπει να φορολογηθεί για τη ζημιά

ΣΙΓΟΥΡΑ τα τεκμήρια μπαζουν και δημιουργούν αδικίες.

Το έσοδα έξοδα για τον ιδιώτη, είναι μεγάλη κουβέντα.

Μια εταιρεία όταν έχει ζημιά, την καλύπτει από το ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ που έχει, κάτι σαν ανάλωση κεφαλαίου, όσο αφορά τον ιδιώτη.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Λαθος
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Πλήρωσες το ασφαλιστηρίου των γονιών σου από ΔΙΚΟ τους λογαριασμό και καταχωρήθηκε στο ΔΙΚΟ σου αφορολογητο ?     

είναι και δικός μου γιατί είμαι συνδικαιούχος άπειρα χρονια, αλλά επειδή έγινε με το δικό μου ebanking το πέρασε για δικη μου δαπάνη

φαντάσου σε αυτό πχ να μου κότσαραν κάνα φόρο δωρεάς σε αυτό και να κάθομαι να τους δείχνω ότι δεν αφορούσε εμένα η δαπάνη, ή να κάθομαι να λέω ότι είμαι κατά 1/3 συνδικαιούχος από χρονιές που έχουν παραγραφει οπότε μου ανήκουν τα λεφτά γιατί έτσι γουστάρω

βλακείες.. 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
Μόλις τώρα, logistoulis είπε

είναι και δικός μου γιατί είμαι συνδικαιούχος άπειρα χρονια, αλλά επειδή έγινε με το δικό μου ebanking το πέρασε για δικη μου δαπάνη

Άρα, τι μπορεί να γίνει ?

Πώς το σύστημα θα το ξεχωρίσει ?

Έχεις κάτι να προτείνεις ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Λογικο δεν είναι ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Άσχετο αλλά και σχετικό:

Οι τόκοι του λογαριασμου αυτού, πως δηλώνονται στην φορολογική δήλωση ?

Μισοί μισοί η ΜΟΝΟ οι γονείς ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Λογικο δεν είναι ?

και ναι και όχι γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις τα λεφτά φαίνονται και δικά μου  και επί της ουσίας είναι, άσχετα αν εγώ ζω με τα δικά μου και μόνο σε περίπτωση κληρονομιάς θα ήταν φουλ δικά μου 

8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Άρα, τι μπορεί να γίνει ?

Πώς το σύστημα θα το ξεχωρίσει ?

Έχεις κάτι να προτείνεις ?

μόνο αν γίνει περιουσιολόγιο , αλλά και πάλι

κοίτα δεν υπάρχουν τέλεια συστήματα, σε όλα υπάρχουν τρύπες , έχοντας μιλήσει και με δικηγόρους που ασχολούνται με ενδικοφανείς κτλ πολλούς τους έχουν τρέξει και τελικά δικαιώθηκαν , αλλά ταλαιπωρήθηκαν

τελοσπάντων θα δούμε πώς θα γίνει, απλά μου φαίνεται αστείο να ξύνουμε τον πάτο του βαρελιού, αν δηλαδή φωνάξουν κάνα φουκαρά για μικροποσά τότε έχουμε πιάσει πάτο 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, logistoulis είπε

και ναι και όχι γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις τα λεφτά φαίνονται και δικά μου  και επί της ουσίας είναι, άσχετα αν εγώ ζω με τα δικά μου και μόνο σε περίπτωση κληρονομιάς θα ήταν φουλ δικά μου 

μόνο αν γίνει περιουσιολόγιο , αλλά και πάλι

κοίτα δεν υπάρχουν τέλεια συστήματα, σε όλα υπάρχουν τρύπες , έχοντας μιλήσει και με δικηγόρους που ασχολούνται με ενδικοφανείς κτλ πολλούς τους έχουν τρέξει και τελικά δικαιώθηκαν , αλλά ταλαιπωρήθηκαν

Σε όλα αυτά, ΣΥΜΦΩΝΩ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Αφου φευγουν από το δικο σου ebanking από λογαριασμο που εισαι συνδικαιουχος πως αλοιως να γινοταν ?

Η εφορια βλεπει μια ηλεκτρονικη δαπανη και ένα ΑΦΜ.

Πολλες δαπανες αλλων συμφερει μισθωτούς όπως εγω αν και προσωπικα δεν εχω πρόβλημα με τις δικες μου γιατι φτανουν.

Επισης πιθανον να συμφερει να τις κανουν για αυτους αλλοι, όταν καποιοι εχουν μαυρα εισοδηματα οι ιδιοι .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αφου φευγουν από το δικο σου ebanking από λογαριασμο που εισαι συνδικαιουχος πως αλοιως να γινοταν ?

Η εφορια βλεπει μια ηλεκτρονικη δαπανη και ένα ΑΦΜ.

Πολλες δαπανες αλλων συμφερει μισθωτούς όπως εγω αν και προσωπικα δεν εχω πρόβλημα με τις δικες μου γιατι φτανουν.

Επισης πιθανον να συμφερει να τις κανουν για αυτους αλλοι, όταν καποιοι εχουν μαυρα εισοδηματα οι ιδιοι .

τεχνικά ναι δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά 

επίσης αυτό που αναφέρεις στην τελευταία σου πρόταση είναι απλά άλλη μια  τρύπα του συστήματος η οποία μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, το όλο θέμα με τις ηλεκτρονικές αποδείξεις είναι μια ανούσια βλακεία  να τρομάξει ο κόσμος μπας και εισπράξει φπα το κράτος εφόσον θα περνάμε τις συναλλαγές με pos, αλλά από την άλλη μπορεί να προγγίξουν τα πρόβατα αν τουw φωνάζεις για εξηγήσεις επειδή χαλάνε και πολλά 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτοι στην ΑΑΔΕ λογικα θα στοχευσουν σε περιπτωσεις μεγαλων ποσών που δεν δικαιολογουνται, και αυτο διοτι η επεξεργασια δεδομενων για εκατομμυρια ΑΦΜ που εμφανιζουν διαφορες, ειναι ρεαλιστικά αδυνατη. Οι σερβερς θα κανουν τις διασταυρωσεις αλλά δεν υπαρχουν εργατοωρες και υπαλληλοι για να ασχοληθουν με ολους. Θα επιλεξουν πχ ενα μαιευτηρα που δηλωνει πχ 25000 αλλα δαπανησε 50000. Οσοι εμπλεξαν με γεννες σε κλινικες γνωριζουν τα "μαυρα" που διακινουνται σε γιατρο,  παιδιατρο και αναισθησιολογο. Συμφερει περισσοτερο να εισπραξουν μεγαλα προστιμα απο αυτους παρα από μεροκαματιαρηδες με μικρες διαφορές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, nickmanak είπε

Αυτοι στην ΑΑΔΕ λογικα θα στοχευσουν σε περιπτωσεις μεγαλων ποσών που δεν δικαιολογουνται, και αυτο διοτι η επεξεργασια δεδομενων για εκατομμυρια ΑΦΜ που εμφανιζουν διαφορες, ειναι ρεαλιστικά αδυνατη. Οι σερβερς θα κανουν τις διασταυρωσεις αλλά δεν υπαρχουν εργατοωρες και υπαλληλοι για να ασχοληθουν με ολους. Θα επιλεξουν πχ ενα μαιευτηρα που δηλωνει πχ 25000 αλλα δαπανησε 50000. Οσοι εμπλεξαν με γεννες σε κλινικες γνωριζουν τα "μαυρα" που διακινουνται σε γιατρο,  παιδιατρο και αναισθησιολογο. Συμφερει περισσοτερο να εισπραξουν μεγαλα προστιμα απο αυτους παρα από μεροκαματιαρηδες με μικρες διαφορές.

γιατί υπάρχουν παραστατικά για αυτά; πού θα φανούν τα μαύρα των γιατρών ; εκτός αν πάνε οι γιατροί να κάνουν καμιά σπουδαία αγορά (σπίτι αυτοκίνητο) και φανούν μετά

τεσπά, για να κλείσω, εγώ προσωπικά αδυνατώ να καταλάβω πώς με το σύστημα των τεκμηρίων σε ισχύ, είναι δυνατόν να κοιτάμε και τις δαπάνες ταυτόχρονα, όταν οι δαπάνες στην ουσία δικαιολογούν την αποπληρωμή μέρους των τεκμηρίων πχ ιδιωτικά σχολεία (που όταν ήμουν εγώ μαθητής έδιναν έκπτωση φορού νομίζω.. ο,τι να'ναι) , οι δαπάνες μέχρι τώρα είχαν πληροφοριακό χαρακτήρα και τις έκανες για να μην φας πρόστιμο (να έχεις ολόκληρο αφορολόγητο και καλά)

το να υπάρχουν συνεπικουρικά  σε κάτι ιδιαίτερα χτυπητό πες ναι, αλλά έτσι όπως τα ελεγε το άρθρο γίνεται αχταρμας, δηλαδή οι δεκο είναι πλέον "τεκμήριο"; από πού και ως πού; και πες ότι πας και πληρώνεις τη δεη σου με μετρητά αδήλωτα λεφτά, αυτός που την πληρώνει με τράπεζα  θα τη δικαιολογεί 2 φορές; 

άμα πέσουν τίποτα καμπάνες θα στραφεί ο κόσμος μαζικά στο μετρητό και θα αφήνει μόνο τις σημαντικές αγορές για κάρτες και μετά οι τράπεζες θα παραπονιούνται, παρά το δωράκι του 30% που τους έκαναν 

Επεξ/σία από logistoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...