Muhammad Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Πρόκειται για γνωστό μου άτομο. έχει χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιεί για τις αγορές του αλλά δεν έχει ebanking. Υπάρχει τρόπος να πληροφορείται για το ύψος του αφορολογήτου που έχει συμπληρώσει; Εννοείται εκτός από το να αθροίζει τις αγορές στο περίπου....
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Να μπαίνει στο τάξις και να βλέπει τις κληρώσεις; https://www.aade.gr/menoy/miniaies-synallages-kai-lahnoi 1
Muhammad Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Υπάρχει, να αποκτήσει e-banking. λογικά αυτό θα γίνει απλά έλεγα μήπως πχ μέσω του taxis εμφανίζονται. Διότι απ ότι ξέρω οι τράπεζες στέλνουν τα στοιχεία ανά μήνα. Διότι μιλάμε για άτομο τελείως άσχετο που ούτε κινητό δεν έχει στο όνομα του. Νομίζω για να ανοίξεις ebank πρέπει να τους πας και δηλωμένο κινητό. Και ebank να αποκτήσει, εγώ θα το χειρίζομαι.
Joshua21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, Muhammad είπε λογικά αυτό θα γίνει απλά έλεγα μήπως πχ μέσω του taxis εμφανίζονται. Διότι απ ότι ξέρω οι τράπεζες στέλνουν τα στοιχεία ανά μήνα. Διότι μιλάμε για άτομο τελείως άσχετο που ούτε κινητό δεν έχει στο όνομα του. Νομίζω για να ανοίξεις ebank πρέπει να τους πας και δηλωμένο κινητό. Και ebank να αποκτήσει, εγώ θα το χειρίζομαι. Όπως έγραψαν και παραπάνω μόνο μέσα από την εφαρμογή για τους λαχνούς, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστη, εγώ προσωπικά έχω παρατηρήσει πολλά λάθη. Άσε που αυτή τη στιγμή η τελευταία ενημέρωση που έχει είναι για τον 11ο 2019. Από όσο θυμάμαι πάντως κινητό δηλωμένο στο όνομα σου χρειάζεται μόνο για να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες extra pin/πρόσθετου κωδικού ασφαλείας/whateva, αν θέλεις απλά να έχεις e-banking για να βλέπεις κινήσεις και χτίσιμο αφορολόγητου δεν χρειάζεται καν δηλωμένο κινητό.
nickmanak Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Παιδια ερχονται χειροτερα απο αυτο. Η συγκριση δαπανων με εισοδημα και σε περιπτωση αρνητικου προσημου, φορος κ προστιμα. Διαβαστε: https://www.money-money.gr/news/eforia-elegxos-twn-dapanwn-se-oloys-gia-ton-entopismo-forodiafyghs
asdfnikos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Muhammad είπε Πρόκειται για γνωστό μου άτομο. έχει χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιεί για τις αγορές του αλλά δεν έχει ebanking. Υπάρχει τρόπος να πληροφορείται για το ύψος του αφορολογήτου που έχει συμπληρώσει; Εννοείται εκτός από το να αθροίζει τις αγορές στο περίπου.... Δεν θυμάμαι για της άλλες τράπεζες άλλα η Πειραιώς το παρέχει στο μενού των ΑΤΜ επιλογή για το αφορολόγητο
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Joshua21 είπε Όπως έγραψαν και παραπάνω μόνο μέσα από την εφαρμογή για τους λαχνούς, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστη, εγώ προσωπικά έχω παρατηρήσει πολλά λάθη. Άσε που αυτή τη στιγμή η τελευταία ενημέρωση που έχει είναι για τον 11ο 2019. Από όσο θυμάμαι πάντως κινητό δηλωμένο στο όνομα σου χρειάζεται μόνο για να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες extra pin/πρόσθετου κωδικού ασφαλείας/whateva, αν θέλεις απλά να έχεις e-banking για να βλέπεις κινήσεις και χτίσιμο αφορολόγητου δεν χρειάζεται καν δηλωμένο κινητό. Ούτε εγώ ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστη. Προϊόν που αγόρασα την BF καταλογιστηκε τον Ιανουάριο στην φορολοταρια. 3 ώρες πριν, nickmanak είπε Παιδια ερχονται χειροτερα απο αυτο. Η συγκριση δαπανων με εισοδημα και σε περιπτωση αρνητικου προσημου, φορος κ προστιμα. Διαβαστε: https://www.money-money.gr/news/eforia-elegxos-twn-dapanwn-se-oloys-gia-ton-entopismo-forodiafyghs Πιστεύω δεν έχει να φοβάται κάτι ο μέσος φορολογούμενος. Τώρα αν είσαι από αυτούς που τα παίρνουν μαύρα και ξοδεύεις παραπάνω από όσο δηλώνεις χωρις να υπάρχει κάποια μείωση σε καταθέσεις προφανώς και θα σε ελέγξουν.
Γιαούρτι Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μετρητά όπου μπορείτε. Το ηλεκτρονικό χρήμα θα γίνει ο τάφος σας 1
GREGORYMO Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 17 ώρες πριν, Muhammad είπε Πρόκειται για γνωστό μου άτομο. έχει χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιεί για τις αγορές του αλλά δεν έχει ebanking. Υπάρχει τρόπος να πληροφορείται για το ύψος του αφορολογήτου που έχει συμπληρώσει; Εννοείται εκτός από το να αθροίζει τις αγορές στο περίπου.... Σε ποια τράπεζα είναι η κάρτα του ?
Muhammad Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 37 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Σε ποια τράπεζα είναι η κάρτα του ? Σωστά, παρέλειψα να το γράψω. Σε εθνική
logistoulis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, nickmanak είπε Παιδια ερχονται χειροτερα απο αυτο. Η συγκριση δαπανων με εισοδημα και σε περιπτωση αρνητικου προσημου, φορος κ προστιμα. Διαβαστε: https://www.money-money.gr/news/eforia-elegxos-twn-dapanwn-se-oloys-gia-ton-entopismo-forodiafyghs Εντιτ Λάθος έτσι όπως είναι το άρθρο με μπέρδεψε Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2020 από logistoulis
nickmanak Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, logistoulis είπε Εντιτ Λάθος έτσι όπως είναι το άρθρο με μπέρδεψε Τελικα τι παιζει με την εγκυκλιο Ε2015; https://www.aade.gr/egkyklioi-kai-apofaseis/e-2015-31-01-2020
GREGORYMO Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 13 ώρες πριν, nickmanak είπε Τελικα τι παιζει με την εγκυκλιο Ε2015; https://www.aade.gr/egkyklioi-kai-apofaseis/e-2015-31-01-2020 Δεν ξέρω τι παίζει αλλά αφού πάμε για κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης, κάτι άλλο θα μπει στην θέση του. 1
logistoulis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, nickmanak είπε Τελικα τι παιζει με την εγκυκλιο Ε2015; https://www.aade.gr/egkyklioi-kai-apofaseis/e-2015-31-01-2020 παίζει το ότι έχουν το οκ να προσδιορίσουν το φόρο σου με οποιαδήποτε πληροφορία έχουν, για εμάς τους ιδιώτες είναι οι δαπάνες (πέρα από τις μέχρι τώρα δαπάνες που ανέβαζαν τα τεκμήρια σου) απλά έτσι όπως είναι το άρθρο γραμμένο με μπερδέυει από τη μία θα λέει θα στέλνουν οι δεκο, τώρα αν εσύ πλήρωσες το λογαριασμό μετρητά ή με κάρτα πώς θα διαχωρίζεται ώστε να μη μετράει δυο φορές; το ίδιο και με τις πιστωτικές κάρτες.. από τη μία τις αναφέρει μαζί με τα δάνεια τα οποία δάνεια ως αποπληρωμή είναι τεκμήριο, από την άλλη γράφει θα προστίθονται με δαπάνες που έχουν εξοφληθεί με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες δηλαδή θα σου πιάνει τη δαπάνη που κάνεις στο σουπερ μαρκετ με πιστωτική μία φορά (που μέχρι τώρα αυτό γίνεται και αυτά τα ποσά πάνε και στη φορολοταρία, αυτά που εμφανίζονται στο statement της πιστωτικής) και θα σου πιάνει και την αποπληρωμή της κάρτας και θα τα προσθέτει; δηλαδή για πράγματα που γίνονται μες στο μήνα θα σου μετράει 2 φορές το έξοδο; εδώ ή δεν ξέρουν τι γράφουν οι αρθογράφοι ή δεν ξέρουν τι πάνε να ελέγξουν οι άλλοι, σε κάθε περίπτωση αν ξεκινήσει κυνήγι μαγισσών απλά θα ταλαιπωρηθεί κόσμος να αποδυκνύει ότι δεν είναι ελέφαντες θέλω να ελπίζω ότι αυτό που εννοεί ο αρθογράφος είναι ότι όπως σπάνε οι δαπάνες σε κατηγορίες στο ebanking ίσως το ίδιο γίνεται και εδώ , πράγμα χωρίς ιδιαίτερο νόημα βεβαίως έτσι όπως είναι χτισμένο το σκηνικό με τα τεκμήρια οι δαπάνες δεν κολλάνε, ή το ένα θα υπάρχει ή το άλλο, δεν γίνεται και τα δύο μαζί επίσης πολύς κόσμος τρώει ακόμα από το λίπος του είναι λογικό να τρώει από τα έτοιμα και να περνάει το εισόδημα του επίσης μπορώ να σκεφτώ και ένα άλλο σωρό περιπτώσεων όπως πχ διαχειστή πολυκατοικίας να εμφανίζει χιλιάδες ευρώ σε δαπάνες πετρελαίου ή επισκευών (δεν υπάρχουν λογαριασμοί πολυκατοικιών τύπου εταιρικοί ) , συνδικαιούχο μικρότερης ηλικίας να κάνει ebanking για γονείς από δικό του λογαριασμό και να περνάει ως δική του δαπάνη και πολλά πολλά άλλα , όλοι αυτοί θα τρέχουν να δώσουν εξηγήσεις για να μην φάνε πρόστιμα και φανταστικούς φόρους; θα γίνει χαμός είναι χαζό αυτό το σύστημα γιατί στην τελική αν κάποιος έχει αδήλωτο χρήμα μου φαίνεται τελείως απίθανο να το βάλει στην τράπεζα (όχι ότι δεν το κάνουν, αλλά πόσοι το κάνουν; ) , από την άλλη μου φαίνεται πολύ συνηθισμένο να ξοδέψεις από τις αποταμιεύσεις σου και άλλωστε έχουν φωνάξει άτομα που έκαναν πχ μια αγορά τύπου ΙΧ και ενώ το σύστημα έβλεπε τη διαθέσιμη ανάλωση έπρεπε να χάνουν την ώρα τους "για να κλείσει ο φάκελος", γιατί "το σύστημα βλέπετε" λες και μιλάμε για κάτι θέσφατο 23 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δεν ξέρω τι παίζει αλλά αφού πάμε για κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης, κάτι άλλο θα μπει στην θέση του. να πάμε και να παίζουμε το έσοδα εξοδα και το περιουσιολόγιο και όλα το να παίζουμε ταυτόχρονα και έσοδα έξοδα και τεκμήρια και διασταυρώσεις από πολλές πηγές (και δεκο μαζί και ασφαλιστικες μαζί και τράπεζες μαζί που τα ποσά του καθενός μπορεί να αφορούν το ίδιο πράγμα που στέλνει και ο άλλος) είναι απλά παράνοια βασικά πρέπει κάποια στιγμή να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν να γίνει να το σχεδιάσουν να το ανακοινώσουν και να το εφαρμόσουν, οι σκόρπιες σκέψεις είναι απλά ταλαιπωρία και κάθε φορά το ίδιο γίνεται, κάποιοι άνθρωποι είναι εκτός πραγματικότητας αλλά τους έχουν βάλει να παίρνουν αποφάσεις Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από logistoulis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα