gta Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα, Ξέρει κάποιος πως μπορώ να αφαιρέσω το password απο ένα αρχείο pdf ? Το password το γνωρίζω, απλά θέλω να το αφαιρέσω, δηλαδή να μην το ζητάει για να ανοίξει. Ευχαριστώ,
micos000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Η επίσημη λύση (a.k.a. adobe solution) είναι να χρησιμοποιήσεις το adobe pro. Η πλάγια λύση είναι να τυπώσεις πάλι σε pdf. Τα 10άρια έχουν τον microsoft pdf printer αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε free pdf printer θέλεις όπως π.χ. το pdf24, το dopdf ή την δωρεάν έκδοση του nitro pdf.
gta Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Το pro δυστυχώς δεν το έχω. Στην άλλη περίπτωση πως μπορώ να το κάνω έτσι ώστε να παραμείνει και έγχρωμο γιατί με το dopdf που χρησιμοποιώ μου το σώζει μόνο ασπρόμαυρο.
micos000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ μόλις το δοκίμασα το dopdf και η εκτύπωση βγήκε έγχρωμη. Βασικά το do δεν έχει καμία ρύθμιση για να τυπώσει έγχρωμα ή ασπρόμαυρα. Δοκίμασε και το pdf24.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα