Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
26 minutes ago, Innersense said:

Κάτι τέτοια δεν έλεγαν και για το YouTube?
Και που θα φτάσουμε με τόσα streaming services πλέον...

Το είδες να προσφέρει bitrate αντίστοιχο του BR σε αντίστοιχη ανάλυση; Διότι αυτό ζητάνε εμμέσως κάποιοι...

Δημοσ.

Αγαπητέ και αξιότιμε συμφορουμίτη music_lover .. Το ότι παλαιότερα χρησιμοποιούσες το napster για να κατεβάσεις παράνομα τα τραγούδια σου και τώρα είσαι κατά της πειρατείας με ξεπερνά.
Επίσης με μια γρήγορη ανάγνωση του nickname μου ίσως και να είχες καταλάβει ότι ανήκω και εγώ στην γενιά σου, αυτή των μεγάλων δασκάλων που απαιτούν σεβασμό από μικρότερους αφού πλέον κατέχουν την γνώση των πάντων αλλά και το χρήμα..

Δημοσ.

Ότι να'ναι τα σχόλια, πραγματικά! Επειδή στη ζωή υπάρχουν πράγματα υποκειμενικά, αλλά και αντικειμενικά, βρείτε έναν τρόπο να τα ξεχωρίζετε επιτέλους! Το να μη σου αρέσουν οι σειρές/ταινίες που έχει το netflix είναι κάτι υποκειμενικό! Το να επιμένεις ότι έχει σκουπίδια όταν εκατομμύρια κόσμος το πληρώνει για να βλέπει το υλικό του, μάλλον σε κάτι είσαι λάθος! Το να θέλεις να βλέπεις την υπεράψογη ποιότητα στο 10.000€ υπερσύστημά σου ή το να βλέπεις στο λαπτοπ σου ταινία γραμμένη από κινηματογράφο με θεατές να περνάνε μπροστά από την κάμερα, δεν σε κάνει αντικειμενικό, ούτε μέσο θεατή. Ο περισσότερος κόσμος θέλει να μπορεί να ανοίγει την mainstream 4k smart τηλεόραση του και πατώντας 2 κουμπιά να μπορεί να δει μια αξιοπρεπή (κινηματογραφικά και τεχνολογικά) ταινία ή σειρά.

Έτσι το netflix είναι όαση στην Ελλάδα για πολλούς λόγους. Άπειρο υλικό για όλα τα γούστα, εξαιρετική ποιότητα εικόνας, σαφώς μέτρια πράγματα στις ταινίες αλλά στις σειρές έχει αρκετά διαμάντια και θεωρώ μοιρασμένες τις καλές, μέτριες και κακές σειρές, ντοκιμαντέρ, τηλεπαιχνίδια, κλπ, μαζεμένα επεισόδια και κυρίως απίστευτη ευκολία χρήσης. Αυτά είναι πράγματα αντικειμενικά, για την μεγαλύτερη πλειοψηφία του κόσμου. Με τόσο υλικό σε άλλους θα αρέσουν τα x, σε άλλους τα y, σε άλλους λιγότερα, σε άλλους περισσότερα. Δεν βγάζεις όμως σκάρτο το υλικό του! 

Και στο κάτω κάτω αν είχες να το συγκρίνεις ξέρω γω με hulu, disney+, amazon prime, HBO (πλέον με τη vodafone ίσως να μπορείς), κλπ να το καταλάβω. Αλλά που βασίζονται όσοι μιλάνε για "σκουπίδια" όταν οι εναλλακτικές είναι η Ελληνική τηλεόραση και οι cosmote/nova;

Για πειρατεια δεν το συζητάω, είναι αστείο. Θέλεις χρόνο στο κατέβασμα, χρόνο στο να ψάχνεις να βρεις υπότιτλους που να ταιριάζουν, σε πολλές περιπτώσεις να πληρώνεις συνδομές τύπου easybytes ή στα forums/torrentάδικα, να τα αντιγράψεις σε usb/δίσκο και να τα υποστηρίζει η smart tv σου, αλλιώς android tv, δηλαδή έξτρα καλώδια, τηλεκοντρόλ, κλπ. Ο μόνος λόγος να μπεις σε αυτή τη διαδικασία είναι να θέλεις να δεις κάτι συγκεκριμένο που να μην υπάρχει σε κάποια από τις υπηρεσίες που μπορείς να έχεις.

• Like 1
Δημοσ.
On 10/02/2020 at 20:36, DonVicious said:

Tbh δοκίμασα να δω μερικές σειρές που ο κόσμος έλεγε "γαμάτες" και το αποτέλεσμα ήταν να ξεράσω λίγο από την τρασίλα.

Aπό καθαρή περιέργεια και μόνο, ποιες εννοείς;

Δημοσ.
44 minutes ago, DrFreeman said:

Aπό καθαρή περιέργεια και μόνο, ποιες εννοείς;

Πχ Sex education Orange is the new black Umbrella Academy Dear white people  13 reasons why Atypical
Αυτές είναι κάποιες π έχω δει ολόκληρες ή σχεδόν ολόκληρες, τους έχω δώσει δλδ chance to prove me wrong. Υπάρχουν και άλλες που θεωρούνται πολύ καλές που απλά μόνο και μόνο από το trailer καταλαβαίνεις ότι θα ξεράσεις.

Προφανώς υπάρχουν και καλές σειρές οπως Witcher Castlevania Stranger Things αλλά μετριούνται στα δάχτυλα, πράγμα που σημαίνει ότι τις βλέπεις τον πρώτο μήνα και μετά το σβήνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...