Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Α είσαι κουβαρντάς....

Κουβαρντας ειμαι εκει που πρεπει οταν εχω. Μ@λ@κ@ς δεν ειμαι να πληρωνω τα 2πλα για κατι που θεωρω οτι δεν τα αξιζει.

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ardi21 είπε

Κουβαρντας ειμαι εκει που πρεπει οταν εχω. Μ@λ@κ@ς δεν ειμαι να πληρωνω τα 2λπλα για κατι που δεν θεωρω οτι δεν τα αξιζει.

Στους συντελεστές ταινιών/σειρών κλπ πες τα ντε....

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, DonVicious είπε

α) Το 90% των σειρών στο Netflix είναι για το πέος

β) Μπορείς να κατεβάσεις τα πάντα τζάμπα απο tpb

Γνώμη σου. Η δική μου είναι διαφορετική. Με αυτή τη λογική την επόμενη φορά που θες να φας κάτι, μη το αγοράσεις αλλά μπες με ένα όπλο στο σούπερ μάρκετ και κλέψτο.

• Like 9
  • Thanks 3
  • Confused 2
Δημοσ.

Δεν βλέπω όμως να προτείνεται εναλλακτικές, μη μου πείτε πειρατεία γιατί βαριέμαι να γράφω τα συν και τα πλην της.

Πείτε μου λοιπόν μια εναλλακτική πηγή περιεχομένου σε 4K HDR,Dolby Vision και Dolby Atmos περιεχόμενο, για να δω μήπως μου ξέφυγε κάτι και πληρώνω τζάμπα netflix.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 minutes ago, sdragon said:

Γνώμη σου. Η δική μου είναι διαφορετική. Με αυτή τη λογική την επόμενη φορά που θες να φας κάτι, μη το αγοράσεις αλλά μπες με ένα όπλο στο σούπερ μάρκετ και κλέψτο.

Μα αν μπεις με ένα όπλο σε σουπερ μάρκετ, ρισκάρεις να φας φυλακή. Ενω στην ελλάδα το να κατεβάσεις πειρατικά μια ταινία δεν έχει κάποιο ρίσκο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 minutes ago, Retromaniac said:

Α είσαι κουβαρντάς....

α) Τότε θα δυσκολεύεσαι πάρα πολύ να δεις οτιδήποτε εκτός netflix, γιατί στην Ελλάδα τα υπόλοιπα είναι σκουπίδια...

β) Πολύ βολικό το tbp. Ενώ στο netflix πρέπει να πατάς το κουμπί στο τηλεκοντρόλ....

Υπάρχει και η επιλογή να μη δεις ούτε ελληνικά σκουπίδια, ούτε τα σκουπίδια του Netflix αλλά να κατεβάσεις καμιά αξιόλογη σειρά.
Βολικότατο είναι. Βάζεις να κατεβαίνουν καμια 10αριά διαφορετικές σειρές όταν λείπεις από το σπίτι και μετά όποτε ψήσεις να δεις σειρά έχεις ένα folder γεμάτο.

4 minutes ago, music_lover said:

Δεν βλέπω όμως να προτείνεται εναλλακτικές, μη μου πείτε πειρατεία γιατί βαριέμαι να γράφω τα συν και τα πλην της.

Πείτε μου λοιπόν μια εναλλακτική πηγή περιεχομένου σε 4K HDR,Dolby Vision και Dolby Atmos περιεχόμενο, για να δω μήπως μου ξέφυγε κάτι και πληρώνω τζάμπα netflix.

Τι να το κάνεις το 4K όταν αυτό που βλέπεις είναι κάτω του μετρίου σε ποιότητα. Προτιμώ να μη δω τπτ tbh.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DonVicious είπε

Υπάρχει και η επιλογή να μη δεις ούτε ελληνικά σκουπίδια, ούτε τα σκουπίδια του Netflix αλλά να κατεβάσεις καμιά αξιόλογη σειρά.
Βολικότατο είναι. Βάζεις να κατεβαίνουν καμια 10αριά διαφορετικές σειρές όταν λείπεις από το σπίτι και μετά όποτε ψήσεις να δεις σειρά έχεις ένα folder γεμάτο.

Τι να το κάνεις το 4K όταν αυτό που βλέπεις είναι κάτω του μετρίου σε ποιότητα. Προτιμώ να μη δω τπτ tbh.

H πειρατεία δεν είναι επιχείρημα γιατί είναι κλοπή.

Έλα τώρα, πες ότι δεν έχεις ιδέα από το τι κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή στο netflix και τριγυρίζεις αποκλειστικά στα torrent και subtitle sites..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πέρσι ή πρόπερσι όταν αύξησαν τις συνδρομές το έκοψα.
Εκαναν πρόταση για standard definition ή κάτι τέτοιο με λιγότερα λεφτά, απάντησα όχι.
.
Το μεγάλο κακό με το Ελληνικό netflix δεν είναι τόσο ότι δεν έχει ταινίες ή σειρές για να δεις (και δεν μιλάω μόνον για υπότιτλους) αλλά το ότι:
 * ταινία η σειρά που έβλεπες και σου άρεσε κάποια στιγμή εξαφανίζεται από τα μενού. (ξέρω, έληξαν τα πνευματικά και οι agreements)
 * οι διάφοροι γεωγραφικοί περιορισμοί που βάζει σε ταινίες και σειρές, αμφιβάλλω αν υπάρχουν έστω και 2 ίδια netflix. (πνευματικά και agreements)
 * όταν καμιά φορά θες να δεις κάτι χρειάζεσαι vpn για να πας σε άλλη χώρα. (5-8€ για vpn => καραπαράνομος, κλέφτης και εγκληματίας)
.
Αν υπήρχε τρόπος το netflix να διορθώσει όλα τα παραπάνω (καταλαβαίνω ότι δεν θα γίνει ποτέ) τότε μπορεί και να άξιζε τα 7-8€.
Αν είχα και συμμέτοχο τότε θα άξιζε τα 4€+4€, ή τα 5, το ξανακουβεντιάζουμε.
.
Επίσης είμαστε ακόμα σε ύφεση και οι συνδρομές αρκετές, για πολλούς ακόμα και τα 4€ είναι πολλά.

.

edit: η πειρατία είναι άλλο θέμα, ας το αναλύσουμε αλλού.

Επεξ/σία από eyw
Δημοσ.

Είναι αρκετα καλύτερο παντως απο cosmotetv και nova. Εχει αρκετες επιλογες και για παιδικα.σιγουρα οχι ό,τι καλύτερο αλλα ειμαι μια λύση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, syllaido said:

Είναι αρκετα καλύτερο παντως απο cosmotetv και nova. ...

δεν ξέρω, μπορεί.
Δεν είχα ποτέ αλλά νομίζω ότι και οι 2 είναι συνδρομητικές.
Η Ελληνική τηλεόραση αν μας πλήρωνε 10€ ίσως και να κάναμε ότι την βλέπουμε.

Επεξ/σία από eyw
Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν πληρώνω καθε μήνα Φτιάχνω άλλο e-mail δεν λέω  ότι αυτό είναι σωστό Αλλά αφού υπάρχει δυνατότα για πιο λόγο να πληρώσω δεν κάνω κάτι παράνομο έτσι κι αλλιώς αυτή το ‘χουνε δώσει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δίνω σε online υπηρεσίες περίπου στα 80€ το μήνα. (από hosting μέχρι tidal που λέει ο λόγος.)

να σας πω την αλήθεια; δεν με νοιάζει μια. εκτιμώ την ηρεμία και την ξεγνιασιά μου περισσότερο.

δεν εχω κουράγια κάποιες φάσεις να ψάχνω ούτε τίποτα. 

είμαι και σε μια ηλικία που όλα θέλω να δουλεύον out of the box, κάποιες μέρες του μήνα. 

κατέβασε βρες σαμπς βρες κατάληλο ρίπ που να μην δείχνει το μαύρο σαν χαροπετσέτα βαμένη με μαρκαδόρο, μου θυμήζουν εμένα στα 24 που είχα άπλετο χρόνο.

πλέον χρονο δεν εχω. χρημα εχω.

αν θέλω να δω κάτι συγκεκριμένο θα το κατεβάσω. αν δεν το βρω θα παω να το νοικιάσω.

νομίζω ο μέσος έλληνας με μισθο 800€ προφανώς θα σκευτεί το 12-άρι το μήνα.

ένας ευρωπαίος με ένα 2Κ-3Κ (μέτριος εισόδημα) ειναί ψίχουλα.

τώρα σοβαρά κώψτε 4 φρέντο και μην γκρινιάζεται ΑΝ θέλετε netflix. αλλιως ασχωλήσου με την παρανομια. νομιζεις νοιάζει το netflix αυτο;

η είναι στο business plan τα low economy countries?

Επεξ/σία από γροσερισοπ
  • Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μα καλά μέσα απο την ίδια την εφαρμογή απο την οποία βλέπεις Netflix δεν υπάρχει αυτή η επιλογή ? μόνο απο Web page ? Εβαλαν μια επιπλέον επιλογή τουλάχιστον ας την βάλουν και στο ίδιο το πρόγραμμα δεν μπαίνουν όλοι να δούνε απο υπολογιστές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...