chkontog Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Γεια χαρά, έχω ένα tablet chuwi hi 8 pro και ενώ είναι γεμάτη η μπαταρία, κλείνει από μόνο του.Του έκανα factory reset, αλλά δεν έφτιαξε.Μήπως πρέπει να αλλάξω την μπαταρία; Ευχαριστω, Μπάμπης
Ntouris3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Η μπαταρία δεν είναι ο μόνος λόγος που θα το έκανε να σβήνει μόνο του. Θα μπορούσε να είναι κάποιο χαλασμένο/υπερευαίσθητο power button ή ακόμη και μία προβληματική μητρική.
rose from hell Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Όταν το έχεις με τον φορτιστή λειτουργεί κανονικά?
chkontog Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Στις 25/2/2020 στις 4:21 ΜΜ, rose from hell είπε Όταν το έχεις με τον φορτιστή λειτουργεί κανονικά? Ναι
rose from hell Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, charalamposkontogiorgos είπε Ναι με αντικατασταση της μπαταριας θα εισαι οκ αν μπορεις να το κανεις μονος σου ακομα καλυτερα εγω θα το ανοιγα θα εβγαζα την μπαταρια και θα την μετρουσα να δω αν ειναι οκ αν ειχε προβλημα τοτε θα την εκανα αντικατασταση
chkontog Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, rose from hell είπε με αντικατασταση της μπαταριας θα εισαι οκ αν μπορεις να το κανεις μονος σου ακομα καλυτερα εγω θα το ανοιγα θα εβγαζα την μπαταρια και θα την μετρουσα να δω αν ειναι οκ αν ειχε προβλημα τοτε θα την εκανα αντικατασταση Έχω παραγγείλει ήδη καινούρια μπαταρία και θα την περάσω μόνος μου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα