Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συντομα θα κανω αναβαθμιση στο hardware. Πως γινεται να αυξησω την αξιοπιστια μου, καθοτι θα ειναι η 1η συναλλαγη μου και εχω μηδεν αξιολογησεις; Ακομα και χερι-χερι να γινει η συναλλαγη, ο αλλος δεν θα γνωριζει αν τα κομματια που θα τους δωσω ειναι λειτουργικα. Μπορω να τρεξω καποιο προγραμμα ή benchmark και να το ποσταρω ως φωτογραφια; Επισης πως ο αλλος θα γνωριζει οτι πχ δεν εχω χρησιμοποιησει τα εξαρτηματα για mining ή δεν εχω κανει extreme OC κτλ; Ή οτι δεν εχουν καποια ατελεια, πχ καποιο coil whine; Αν και το τελευταιο δεν ειναι και κατι το τρομερο. Οκ, σιγουρα μετραει που ειμαι χρονια μελος, αλλα οι μηδεν αξιολογησεις ειναι ενα θεμα. Πως ξεκινανε οι αρχαριοι στις αγγελιες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Μπορω να τρεξω καποιο προγραμμα ή benchmark και να το ποσταρω ως φωτογραφια;  Μπορείς ανάλογα το εξάρτημα

Επισης πως ο αλλος θα γνωριζει οτι πχ δεν εχω χρησιμοποιησει τα εξαρτηματα για mining ή δεν εχω κανει extreme OC κτλ; Δεν μπορεί να το  ξέρει.

Ή οτι δεν εχουν καποια ατελεια, πχ καποιο coil whine; Αν πείς ότι παρέχεις δυνατότητα για επιτόπου δοκιμή θα μετρήσει υπέρ

Βάλε μια λεπτομερή περιγραφή αλλά χωρίς να γράψεις έκθεση ιδεών για το κάθε ένα εξάρτημα παρέχοντας όσα περισσότερα στοιχεία πιστεύεις ότι βοηθάνε στην πώληση.
Βοηθάει αν υπάρχει και κάποια απόδειξη αγοράς για εγγύηση κλπ. (αλλά δεν ποστάρεις αποδείξεις με τα προσωπικά στοιχεία σου να φαίνονται)

Καλή αρχή.

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.

Eχω δει καποια πραγματα κατα καιρους που ειναι ενδιαφεροντα αλλα συνηθως ειναι απο ατομα χωρις αξιολογησεις, οποτε δισταζω και δε μπαινω καν στην διαδικασια. Οποτε λοιπον ευλογο το ερωτημα σου. Παλιοτερα που πουλησα καμια 20αρια πραγματα (aggeliopolis) εβαζα την επιλογη στην αγγελια χερι με χερι απο το σπιτι μου. Οποτε ο αλλος ηξερε που μενω και οτι δε προκειτε να του κανω μλκια.. Ακομα καποιοι βαζουν αγγελιες για χαρισμα!!! Πραγματα αχρειαστα για τους ιδιους, φανταζομαι το κανουν για την εξτρα αξιολογηση. και τελος, χαμηλοτερες τιμες για να υπαρχει το δελαρ.

Δημοσ.

Τρόπος να αποδείξεις κάτι 100 τοις 100 δεν υπάρχει. Όλα εξαρτώνται από την δυσπιστία του υποψηφίου αγοραστή. Οι αξιολογήσεις μετράνε από λίγο έως καθόλου αν είναι δύσπιστος κάποιος. Εχω κανει κωλοτουμπες και καψωνια για να πουλήσω σε δύσπιστο άτομο εδώ, παρά τις καλές μου αξιολογησεις. Επίσης έχω πουλήσει μέσω μηνυμάτων email, άσχετα με συγκεκριμένη σελίδα, χωρίς καθόλου κόπο. Ανάλογα το άτομο δηλαδή. Ανέβασε φωτο τι θες να πουλήσεις και μην τρελαινεσαι

Δημοσ.

Εξαρτάται κάθε φορά τί πουλάς. Εγώ όταν πούλησα σε ένα παιδί εδώ μέσα μια κάρτα γραφικών, ήρθε σπίτι μου, του έβαλα ένα παιχνίδι να παίξει 2 λεπτά να δεί ότι είναι ok, την έβγαλα απο το pc και του την έδωσα.

• Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, Silverage said:

Εξαρτάται κάθε φορά τί πουλάς. Εγώ όταν πούλησα σε ένα παιδί εδώ μέσα μια κάρτα γραφικών, ήρθε σπίτι μου, του έβαλα ένα παιχνίδι να παίξει 2 λεπτά να δεί ότι είναι ok, την έβγαλα απο το pc και του την έδωσα.

Εγώ δε θα έβαζα ξένο σπίτι μου για να του αποδείξω ότι είμαι ελέφαντας. Θα προτιμούσα αργά και ταπεινά να "χτίσω" αξιοπιστία με απλά αντικείμενα αρχικά με ανθρώπους που δε θα είχαν πρόβλημα με αυτό.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Silverage είπε

Αυτό για τις πρώτες 10 αξιολογήσεις ειναι το καλύτερο μετά νομίζω τα πράγματα είναι ευκολότερα... Επίσης βάλε πρώτα αντικείμενα με εγγύηση εφόρου ζωής πχ μνήμες.... κουτιά υπολογιστή που είναι εύκολος ο έλεγχος κατά την αγορά από τον άλλο... και ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΊ ΔΙΣΚΟΙ ΜΕ  ENA screenshot  απο  hd sentinel ... θα φύγουν εύκολα.......ΑΣΕ  τελευταίες κάρτες γραφικών/motherboards  που είναι το δυσκολότερο και το πιο προβηματικό κομμάτι στις αγοραπωλησίες h;ardware  γιατί ο κίνδυνος εξαπάτησης είναι μεγάλος

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Εγώ δε θα έβαζα ξένο σπίτι μου για να του αποδείξω ότι είμαι ελέφαντας. Θα προτιμούσα αργά και ταπεινά να "χτίσω" αξιοπιστία με απλά αντικείμενα αρχικά με ανθρώπους που δε θα είχαν πρόβλημα με αυτό.

Ο καθένας όπως νομίζει. Όλοι όσοι επικοινώνησαν μαζί μου πάντως ήθελαν να δουν ότι όντως δουλεύει γιατί ήταν ακριβή και δεν είχε εγγύηση οπότε ή θα πήγαινα εγώ σε αυτούς ή αυτοί σε εμένα.

Δημοσ.

Εγω που εχω πουλησει μεχρι τωρα αρκετες καρτες γραφικων συνηθως παω απο το σπιτι του αγοραστη την τοποθετω εγω και βλεπει οτι δουλευει να και τωρα τελευταια μαλλον λογω αξολογησεων - ή απλα ετυχε - δεν χρειαστηκε ολη αυτη η ιστορια.

Το καλυτερο απο τις αξιολογησεις ειναι να πουλησεις σε γνωστο γνωστου εφοσον υπαρχει εμπιστοσυνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...