Gamebudymass Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θυμήθηκα ότι έχω μια τιμονιερα για ps3 και PC καθ είπα να παίξω μαζι της. Αλλά δεν έχω το δισκάκι! Έχει μήπως κανένας το δισκάκι να μου στείλει τα αρχεία μεσω Dropbox η κάτι τέτοιο; Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από Gamebudymass
Duck Dodgers Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δοκίμασες αν παίζει με τους drivers που βάζουν τα windows από μόνα τους? Λογικά δεν θα έχεις θέμα, δεν βρίσκω site της εταιρίας που λες! έτσι λέγεται το μοντέλο της?
Gamebudymass Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 17 ώρες πριν, Duck Dodgers είπε Δοκίμασες αν παίζει με τους drivers που βάζουν τα windows από μόνα τους? Λογικά δεν θα έχεις θέμα, δεν βρίσκω site της εταιρίας που λες! έτσι λέγεται το μοντέλο της? Η τιμονιερα λειτουργει κανονικα αλλα ειχε μαζι ενα CD με drivers. Αν θυμαμαι καλα ελεγχαν το ποσο force feedback και ποση αντισταση θα εχει η τιμονιερα. Για αυτο ρωταω. Η εταιρια εχει σιγουρα κλεισει γιατι ουτε εγω μπορω να βρω site.
Duck Dodgers Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δοκίμασε της microsoft https://www.microsoft.com/en-us/p/wheel-tester/9nblggh56167?activetab=pivot:overviewtab ή μετά κάτι τέτοιο !
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Gembird η παραπλησιο δοκιμασε οποιο κινεζοφασον εχει drivers /utility που τρεχουν στα 10
Gamebudymass Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Ευχαριστώ παιδιά δοκίμασα το emulator που πρότεινε ο @Duck Dodgers κ είναι μια χαρά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα