Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Note 8 pro, η μικρή έκδοση 6/64, ξεκινά από τα 200€ (198,5+1,5) στην Ελλάδα κατόπιν παραγγελίας. Για την μεγάλη πάμε στα 200€ + μεταφορικά. 

Άλλη κατηγορία τιμής, χώρια του γεγονότος ότι πρόκειται για καταστήματα skroutz και όχι την επίσημη αντιπροσωπεία. 

Ο μόνος τρόπος να πάρει κάποιος το Note 8 pro κάτω από 200 είναι από Κίνα αλλά υπάρχει και το Mi 9Lite στο 200άρι που αξίζει περισσότερο σαν συσκευή οπότε δεν έχει και πάλι ελπίδα. 

Ο λόγος που υπάρχει καλύτερη αυτονομία, έστω και λίγο, στο Note 8 pro σε σχέση με το Realme 5 pro είναι διότι έχει μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία 4500mah vs 4035mah διαφορετικά ο Mediatek Helio G90T είναι πιο ενεργοβόρος σε σχέση με τον SD712 και αυτό ήταν πάντα ένα από τα αδύνατα σημεία των MTK επεξεργαστών σε σχέση με τους SD της Qualcomm πέραν των άλλων όπως π.χ. η μη συμβατότητα τους με κάποιες εφαρμογές όπως αυτή της gcam. 

Προσωπικά, όπως και πολλοί άλλοι θεωρώ, δεν θα πήγαιναν στο note 8 pro λόγω καθαρά του MTK cpu και είναι κρίμα καθώς είναι αξιόλογη συσκευή στα υπόλοιπα.

Αν έβαζαν έναν SD π.χ τον SD 730G η συσκευή θα πήγαινε πολύ καλύτερα σε πωλήσεις.

Το Realme 5 pro απο την άλλη έχει 20w ταχυφορτιστή που του προσφέρει ταχύτερη φόρτιση (50% σε 30')

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, vairass είπε

Επίσημο σέρβις έχει στην Ελλάδα; 

Πέτυχα τις προάλλες στα σοσιαλ μίντια μια διαφήμιση για επίσημο σέρβις(εισαγωγέα) στην Ελλάδα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα τους 

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

185€ ειχε εδω οταν το κοιτουσα το n8pro (πρεπει να ηταν κοντα στα Χριστουγεννα), ιδια ακριβως τιμη με το rlm5pro στο αμαζον του θεματος τοτε. Τωρα μπορει να ανεβασε αλλα οπως γραφω μιλω για τοτε, δεν ξερω τωρα τι μπορει να εχει γινει, ιδια κατηγορια τιμης ειναι τα κινητα νομιζω. Αλλωστε η συγκριση υπηρχε σε πολλα σχολια του αμαζον, δεν την επινοησα εγω μη γνωριζοντας το κινητο.

Δημοσ.

Βέβαια απ' το amazon έχεις την εγγύηση του amazon και επειδή δεν κυκλοφορεί το κινητό στην Ελλάδα δεν έχεις εγγύηση αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Επίσης επειδή συγκρίνεται με τον redmi note 8 pro, στην τιμή του ~190 στο σκρουτζ που το έχουν όποια καταστήματα είναι επίσης παραεισαγωγή σε αυτές τις χαμηλές τιμές και αν χρειαστείς εγγύηση είναι χειρότερο επειδή θα πρέπει να το στείλουν Κίνα κτλ. Με κάθε επιφύλαξη αν δεν κάνω λάθος σε κάτι.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο κινητό βγαίνει σε 2 εκδόσεις Realme 5 Pro global και Realme Q που είναι η κινεζική έκδοση χωρίς Β20 ,δεν υπάρχει EU έκδοση. Η τιμή είναι καλή γιατί έχει και 2 χρόνια εγγύηση Amazon, εγώ το πήρα στα 160€ για την γυναίκα μου γιατί με ενδιαφέρει η χαμηλότερη τιμή. Είναι ένα πολύ καλό κινητό με τις αναβαθμίσεις του κανονικά κάθε μήνα θα πάρει και Android 10 οπότε τίμιο σε όλα. Η Xiaomi δοκιμασμένη και πολύ καλή αλλά γιναμε πολλοί στην Ελλάδα οπότε σαν αρχηγός της οικογένειας αποφάσισα αλλαγή (Realme 3 Pro εγώ από το καλοκαίρι και Realme 5 Pro η γυναίκα εδώ και 1,5 μήνα) και δεν το μετάνιωσα ποτέ και η αλήθεια είναι ότι προτιμώ και το OS της 😀😀😀

• Like 4
Δημοσ.
8 ώρες πριν, pavlos xiaomi είπε

Το συγκεκριμένο κινητό βγαίνει σε 2 εκδόσεις Realme 5 Pro global και Realme Q που είναι η κινεζική έκδοση χωρίς Β20 ,δεν υπάρχει EU έκδοση. Η τιμή είναι καλή γιατί έχει και 2 χρόνια εγγύηση Amazon, εγώ το πήρα στα 160€ για την γυναίκα μου γιατί με ενδιαφέρει η χαμηλότερη τιμή. Είναι ένα πολύ καλό κινητό με τις αναβαθμίσεις του κανονικά κάθε μήνα θα πάρει και Android 10 οπότε τίμιο σε όλα. Η Xiaomi δοκιμασμένη και πολύ καλή αλλά γιναμε πολλοί στην Ελλάδα οπότε σαν αρχηγός της οικογένειας αποφάσισα αλλαγή (Realme 3 Pro εγώ από το καλοκαίρι και Realme 5 Pro η γυναίκα εδώ και 1,5 μήνα) και δεν το μετάνιωσα ποτέ και η αλήθεια είναι ότι προτιμώ και το OS της 😀😀😀

Τώρα θα λέγεσαι pavlos realme? 🤔

Δημοσ.

Κ εγώ ήμουν ανάμεσα σε rn8 pro και realme 5 pro , στο ένα με προβληματίζει ο mtk στο άλλο με προβληματίζει ότι δεν μπορώ να βρώ οθόνη για αντικατάσταση ,αν την σπάσω..(γιαυτό άλλωστε ψάχνω κινητό με lcd). Πάντως θεωρώ ότι η τιμή του είναι καλή σ'αυτά τα λεφτά

Δημοσ.
Στις 8/2/2020 στις 5:28 ΜΜ, vagdesign είπε

Ψάχνω για δωράκι στη γυναίκα και βρήκα αυτό σε τιμή που είναι δελεαστική. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει η έκδοση με 4GB Ram αλλά μόνο αυτή με τα 8GB.
Η τιμή είναι η καλύτερη από όλα τα Amazon που έψαξα και νομίζω είναι καλή προσφορά σε ένα κινητό με πολύ καλές κριτικές.

51yJFuBL0gL.jpg / 51a6oARezSL.jpg

Θα το βρείτε εδώ: https://www.amazon.it/realme-Pro-Smartphone-Cellulari-Snapdragon/dp/B07ZRPHMCB/

Τιμές για το άλλο με 8GB μνήμη αλλά ίδια χωρητικότητα εδώ https://www.skroutz.gr/s/21758607/Realme-5-Pro-128GB.html

Το e-shop έδινε με λιγότερα χρήματα την 8αρα έκδοση! 

• Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Το e-shop έδινε με λιγότερα χρήματα την 8αρα έκδοση! 

Το e-shop έδινε την 8άρα έκδοση 259€ και το απλό Realme 5 4/128 στα 166€. 

Fixed

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...