vagdesign Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ψάχνω για δωράκι στη γυναίκα και βρήκα αυτό σε τιμή που είναι δελεαστική. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει η έκδοση με 4GB Ram αλλά μόνο αυτή με τα 8GB. Η τιμή είναι η καλύτερη από όλα τα Amazon που έψαξα και νομίζω είναι καλή προσφορά σε ένα κινητό με πολύ καλές κριτικές. / Θα το βρείτε εδώ: https://www.amazon.it/realme-Pro-Smartphone-Cellulari-Snapdragon/dp/B07ZRPHMCB/ Τιμές για το άλλο με 8GB μνήμη αλλά ίδια χωρητικότητα εδώ https://www.skroutz.gr/s/21758607/Realme-5-Pro-128GB.html Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από vagdesign 1
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πολυ καλη τιμη αλλα στο 1ο σχολιο λεει lack of 4g και κατι μπινελικια στα ιταλικα Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από Mhlogiatros
vagdesign Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Εδώ πάντως λέει άλλα https://www.gsmarena.com/realme_5_pro-9801.php Ο Ιταλός ίσως τα είχε κοπανίσει ή στην περιοχή του ο Πάπας έχει ενεργοποιήσει το 5G only με τον Θεό και ο άπιστος έχανε σύνδεση
lionheart75 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλή τιμή. Στα χρήματα αυτά και με aftersales support amazon δεν έχει αντίπαλο από κανένα άλλο. Ο απευθείας αντίπαλός του ουσιαστικά είναι το note 8 pro το οποίο όμως κοστίζει τόσο στην Κίνα, ίσως και λίγα ευρώ παραπάνω. Απ την άλλη έχει MTK επεξεργαστή που αν και δυνατότερος στα benches και στα games, στην πράξη δεν βλέπεις διαφορά σε σχέση με τον SD 712. Το Reame 5 pro όμως με Snapdragon cpu μπορεί να πάρει gcam apk με ότι αυτό συνεπάγεται για όσους γνωρίζουν σε νυχτερινές λήψεις. Με λίγα λόγια είναι Vfm και εφόσον η αγορά είναι απο amazon είναι η πιο συμφέρουσα για κινητό μέχρι 200 ευρώ. Διαφορετικά για όσους αρέσκονται να ρισκάρουν (αγορά από Κίνα) και δεν τους ενδιαφέρει η εγγύηση εξακολουθεί να είναι το πιο VFM κινητό στο 200άρι το Mi 9 lite με Amoled οθόνη. Εδώ ένα καλό review της συσκευής απο αξιόλογο reviewer και όχι μυρωδιά.: Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από lionheart75 4
greengr21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Eχει και το realme 5 το απλο με 3/64 στα 134 τιμια τιμη αν δεν εχεις θεμα με micro usb
lionheart75 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Επίσης και η έκδοση 8/128 του Realme 5 Pro σε μπλε χρωματισμό συμφέρει σε σχέση με εδώ καθώς βγαίνει με τα μεταφορικά στα 231€. https://www.amazon.it/gp/product/B07ZM6272Y/ref=ox_sc_act_title_1 Ήτοι 28 ευρώ φθηνότερα από τα 259€ (256+3) που είναι η φθηνότερη στο skroutz. Aν και για 4GB ram παραπάνω δεν αξίζει κατ εμέ να δώσεις 45€ περισσότερα. 1
godjet Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 η γυναίκα μου είχε Samsung J5 super amoled θα της κακοφανεί η διαφορά σε αυτήν την οθόνη?
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, vagdesign είπε Εδώ πάντως λέει άλλα https://www.gsmarena.com/realme_5_pro-9801.php Ο Ιταλός ίσως τα είχε κοπανίσει ή στην περιοχή του ο Πάπας έχει ενεργοποιήσει το 5G only με τον Θεό και ο άπιστος έχανε σύνδεση Πριν 2-3 μηνες που διαβαζα κριτικες στο αμαζον, ελεγαν οτι οι ευρωπαικες εκδοσεις δεν εχουν τα ιδια που εχουν οι global και οτι του αμαζον ειναι ευρωπαικες λειψες εκδοσεις, πανω σε αυτο ηταν τα "μπινελικια" που ειχα διαβασει και ελεγαν οι χρηστες "μην τυχον παρετε Ευρωπαικη εκδοση". Στο gsmarena βλεπεις σιγουρα non-european εκδοση! Δεν μπηκα καν στο λινκ και δεν εχω ασχοληθει με το προιον του τιτλου, αλλα φανταζομαι οτι ειναι ευρωπαικη η εκδοση στο αμαζον απο τα σχολια που ειχα διαβασει τοτε. Επισης τοτε ψαχνοντας και εγω για ενα απο τα δυο, ειχα καταλαβει απο τα εκει σχολια οτι το note 8 pro υπερεχει με διαφορά και σε αυτονομια, οποτε το να ειναι Ελλαδα το note 8 pro στα ιδια λεφτα ισως το καθιστα στην πραξη αντιπροσφορα. 1
vagdesign Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, matrixxx είπε Πριν 2-3 μηνες που διαβαζα κριτικες στο αμαζον, ελεγαν οτι οι ευρωπαικες εκδοσεις δεν εχουν τα ιδια που εχουν οι global και οτι του αμαζον ειναι ευρωπαικες λειψες εκδοσεις, πανω σε αυτο ηταν τα "μπινελικια" που ειχα διαβασει και ελεγαν οι χρηστες "μην τυχον παρετε Ευρωπαικη εκδοση". Στο gsmarena βλεπεις σιγουρα non-european εκδοση! Δεν μπηκα καν στο λινκ και δεν εχω ασχοληθει με το προιον του τιτλου, αλλα φανταζομαι οτι ειναι ευρωπαικη η εκδοση στο αμαζον απο τα σχολια που ειχα διαβασει τοτε. Επισης τοτε ψαχνοντας και εγω για ενα απο τα δυο, ειχα καταλαβει απο τα εκει σχολια οτι το note 8 pro υπερεχει με διαφορά και σε αυτονομια, οποτε το να ειναι Ελλαδα το note 8 pro στα ιδια λεφτα ισως το καθιστα στην πραξη αντιπροσφορα. Είναι δυνατόν να μην έχει 4G; Ασχέτως ποιά έκδοση είναι, αν δεν έχει 4G τότε μιλάμε για απάτη. Αν τώρα άσχετοι χρήστες στο Amazon δεν ξέρουν/μπορούν/γνωρίζουν τη χρήση και τις προϋποθέσεις, τότε ευθύνονται οι ίδιοι όχι το Amazon ούτε η κατασκευάστρια εταιρεία.
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, vagdesign είπε Είναι δυνατόν να μην έχει 4G; Ασχέτως ποιά έκδοση είναι, αν δεν έχει 4G τότε μιλάμε για απάτη. Αν τώρα άσχετοι χρήστες στο Amazon δεν ξέρουν/μπορούν/γνωρίζουν τη χρήση και τις προϋποθέσεις, τότε ευθύνονται οι ίδιοι όχι το Amazon ούτε η κατασκευάστρια εταιρεία. Εσυ δηλαδη το εχεις παραλαβει και με τετοια ευκολια κατηγορεις και υβριζεις τους αλλους ανθρωπους; Γιατι αν δεν το εχεις παραλαβει ειναι τουλαχιστον αστοχο αυτο που λες. Ευχομαι μην το παραλαβεις και εκ των υστερων συμφωνησεις μαζι τους και βριζεις τοτε το αμαζον αντι γι αυτους.
vagdesign Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, matrixxx είπε Εσυ δηλαδη το εχεις παραλαβει και με τετοια ευκολια κατηγορεις και υβριζεις τους αλλους ανθρωπους; Γιατι αν δεν το εχεις παραλαβει ειναι τουλαχιστον αστοχο αυτο που λες. Ευχομαι μην το παραλαβεις και εκ των υστερων συμφωνησεις μαζι τους και βριζεις τοτετο αμαζον αντι γι αυτους. Τώρα εσύ που είδες να "υβρίζω" τους άλλους ανθρώπους; Το να πεις κάποιον "άσχετο" δεν είναι ύβρις, τουλάχιστον in my book. Δεν έχω καν παραγγείλει γιατί δεν της άρεσε το κινητό από κάποια videos που έβλεπα, το σχολίασε με τρόπο που φάνηκε. Εκτός αυτού πάντως, και εντός θέματος πάλι. Θα είναι απίστευτο το 2020 ένα κινητό να μην έχει 4G.
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Κοπλιμεντο ειναι για σενα; Πλατειαζουμε... Καλο βραδυ. 1
greengr21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, matrixxx είπε Πριν 2-3 μηνες που διαβαζα κριτικες στο αμαζον, ελεγαν οτι οι ευρωπαικες εκδοσεις δεν εχουν τα ιδια που εχουν οι global και οτι του αμαζον ειναι ευρωπαικες λειψες εκδοσεις, πανω σε αυτο ηταν τα "μπινελικια" που ειχα διαβασει και ελεγαν οι χρηστες "μην τυχον παρετε Ευρωπαικη εκδοση". Στο gsmarena βλεπεις σιγουρα non-european εκδοση! Δεν μπηκα καν στο λινκ και δεν εχω ασχοληθει με το προιον του τιτλου, αλλα φανταζομαι οτι ειναι ευρωπαικη η εκδοση στο αμαζον απο τα σχολια που ειχα διαβασει τοτε. Επισης τοτε ψαχνοντας και εγω για ενα απο τα δυο, ειχα καταλαβει απο τα εκει σχολια οτι το note 8 pro υπερεχει με διαφορά και σε αυτονομια, οποτε το να ειναι Ελλαδα το note 8 pro στα ιδια λεφτα ισως το καθιστα στην πραξη αντιπροσφορα. To απλο realme 5 το εχει 3/64 στο amazon ενω στο gsmarena υπαρχουν μονο εκδοσεις 3/32,4/64 και 4/128 μου εκανε εντυπωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα