polemikos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Η Motorola ανακοίνωσε δύο νέα mid-range smartphones, τα Moto G Stylus και G8 Power, με το πρώτο να διαθέτει stylus και το δεύτερο να διαθέτει μπαταρία 5000mAh. Οι δύο συσκευές διαθέτουν οθόνες με διαγώνιο 6,4 ιντσών και βασίζονται στην πλατφόρμα της Qualcomm, Snapdragon 665. Το βασικό χαρακτηριστικό του Moto G Stylus όπως είναι φανερό και από την ονομασία του, είναι το stylus που διαθέτει και το οποίο προσφέρει βασική λειτουργικότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν χαρακτηρίζεται από τα προηγμένα χαρακτηριστικά όπως είναι η ευαισθησία στην πίεση ή η λειτουργικότητα που προσφέρει η υποστήριξη Bluetooth όπως συμβαίνει στην περίπτωση του S Pen της Samsung. Η συσκευή διαθέτει κάποιες εφαρμογές που εκμεταλλεύονται το stylus (το οποίο τοποθετείται σε μία ειδική υποδοχή στην κάτω πλευρά της συσκευής) όπως το Moto Note app για σημειώσεις κ.ά. Η οθόνη του Moto G Stylus είναι τεχνολογίας LCD IPS και διαθέτει διαγώνιο 6,4 ιντσών και ανάλυση FullHD+. Στην πάνω αριστερή γωνία του διαθέτει μία οπή για την εμπρόσθια κάμερα 16MP. Στο πίσω μέρος, υπάρχει ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων με το λογότυπο της εταιρείας και τρεις κάμερες: την κύρια στα 48MP, μία υπερευρυγώνια 16MP τύπου Action Camera που έρχεται απευθείας από το Moto One Action (πρόκειται για μία κάμερα ειδικά για λήψη βίντεο και δεν υποστηρίζει λήψη φωτογραφίας) και μία κάμερα ειδικά για μακροφωτογράφιση στα 2MP που επιτρέπει τις λήψεις από απόσταση 2 εκατοστών από το αντικείμενο. Στο εσωτερικό του, το Moto G Stylus διαθέτει το Qualcomm Snapdragon 665 SoC με 4GB RAM και 128GB επεκτάσιμου –μέσω κάρτας μνήμης microSD- αποθηκευτικού χώρου. Στον εξοπλισμό του συμπεριλαμβάνονται υποδοχή 3.5mm για ακουστικά, Bluetooth 5.0, Hybrid Dual SIM slot (δύο κάρτες nano SIM ή μία κάρτα nano SIM και μία microSD), WiFi 802.11b/g/n/ac, GPS, FM radio και USB-C ενώ είναι splash resistant (στην πραγματικότητα είναι απλώς water repellent και δεν έχει IP-rating). Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4000mAh (φόρτιση 10W). Από άποψη λογισμικού, βασίζεται στο Android 10 και υποστηρίζονται τα γνωστά Moto Actions. Το κόστος του Moto G Stylus είναι $299 στις ΗΠΑ και θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη. Το Moto G8 Power έχει ακριβώς την ίδια οθόνη και εμπρόσθια κάμερα, βασίζεται στο ίδιο chipset με το Moto G Stylus και ως επι το πλείστον έχει τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά. Η μπαταρία του ωστόσο έχει χωρητικότητα 5000mAh (η εταιρεία υποστηρίζει ότι επιδεικνύει αυτονομία τριών ημερών) και υποστηρίζεται γρήγορη φόρτιση 18W (ο φορτιστής περιλαμβάνεται στη συσκευασία) ενώ ο αποθηκευτικός χώρος, που είναι επεκτάσιμος προσφέρει χωρητικότητα 64GB. Η μεγάλη διαφορά σχέση με το G Stylus, πέρα από την προφανή έλλειψη stylus, είναι ότι στο πίσω μέρος του διαθέτει τέσσερις κάμερες: μία κάμερα 16MP (κύρια κάμερα), μία υπερευρυγώνια 8MP, μία telephoto 8MP με 2x οπτικό zoom και μία κάμερα για μακροφωτογράφιση σαν αυτή που διαθέτει το G Stylus. Το λογισμικό και στη συγκεκριμένη περίπτωση βασίζεται στο Android 10. Το Moto G8 Power θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη στις ΗΠΑ με τιμή $249 (στην Μ. Βρετανία θα κυκλοφορήσει την 1η Απριλίου). GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
stafaf Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες και ούτε μια αντίδραση. Κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι μια εταιρία είναι πεθαμένη. 4
fotisdra Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ απτό δικό μου μοτορολα είμαι φουλ ευχαριστημένος πάντως
ethereum Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) πολύ καλές υλοποιήσεις , περιμένουμε να τις δούμε και απο κοντά , η κατηγορία τιμής επίσης μεταξύ 200- 400 ευρώ προσφέρει πολύ καλές συσκευές σε value for money , νομίζω οτι ακόμη και με την κυκλοφορία του " φτηνού " iphone που θα παίξει γύρω στα 500 ευρώ για ελλάδα οι android συσκευές είτε είναι Motorolla ή Samsung ή Huawei ή Xiaomi κτλπ αποτελούν καλύτερες επιλογές πέρα βέβαια απο τους fan του μή android κλειστού λειτουργικού απο το cupertino Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από ethereum
fotisdra Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Και επειδή κάποιοι εδώ μέσα έλεγαν ότι η ποιότητα κατασκευής των μοτορολα έχει χαλάσει να πω ότι μετά από 10 μήνες χωρίς τζαμακι δεν έχω δει ούτε μισή γρατζουνιά χωρίς να το προσέχω , δεν έχει πάθει τπτ με τουλάχιστον 5 καλά πεσιματα , δεν κολλάει με την χρήση που του κάνω (μέχρι και pubg στα low έχει τρέξει) και επίσης ο φορτιστής ακόμα το φορτίζει με 15w όπως το είχα πάρει . Και μιλάμε για συσκευή των 140€ (moto one) . Το προηγούμενο sony των 300€ σε τπτ από τα παραπάνω δεν κράτησε από τον πρώτο μήνα κιόλας
Tetrabitos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Πολλές εταιρείες κινητών, πρέπει να αραιώνουμε σιγά σιγά. Μην πει κανείς ότι με ανταγωνισμό έχουμε καλύτερες τιμές, γιατί αυτό δεν ισχύει πια. 😥
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δε ξερω τι λετε για στυλ αλλα και οι 2 μοτορολες απο moto 4 και μετα που εχω ουτε γρατζουνια δεν εχουν. Μια χαρα value βλεπω το G8 Power με καθαρο android 10 κιολας . Υπαρχει καποιος λογος που τα σνομπαρουν ;
Platanis88 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Η διάρκεια της μπαταρίας είναι το ζητούμενο για εμένα, οπότε έψαχνα το G7 Power-που βγήκε πρώτο πέρισσυ... Αναλόγως τις αξιολογήσεις, θα δω αν πάω τελικά για το G8 Power, κανένα παράπονο από Μοτορόλα!👍
ikaruga24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Οι τρεις τελευταίες συσκευές μου είναι moto και με εξαίρεση τα updates δεν έχω παράπονο. Είναι συσκευές που δεν τους λείπει κάτι ενώ είναι τέρμα αξιόπιστες. Βέβαια εγώ κερδίζω διπλά καθώς πάντα αγοράζω το επόμενο έτος τη συσκευή που με βολεύει.
john114 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Πολλές εταιρείες κινητών, πρέπει να αραιώνουμε σιγά σιγά. Μην πει κανείς ότι με ανταγωνισμό έχουμε καλύτερες τιμές, γιατί αυτό δεν ισχύει πια. 😥 Όταν λες ότι δεν ισχύει,Τι εννοείς;Με 150 ευρώ περνούμε αξιόλογα τηλέφωνα που κάνουν το 99% των πραγμάτων άριστα..Τώρα αν θέλουμε να έχουμε όλοι Samsung galaxy S και iphone X,είναι άλλο πράγμα..
chios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 sd665 κοντά στα 300€; τι πίνουν εκεί στη motorola ; μεχρί 200€ είναι οκ.
stafaf Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, chios είπε sd665 κοντά στα 300€; τι πίνουν εκεί στη motorola ; μεχρί 200€ είναι οκ. Ε γι'αυτό είναι εκεί που είναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Εδώ και μερικές εβδομάδες έχω ένα Motorola One Action... Είμαι αρκετά ικανοποιημένος... Να έβρισκα έναν να μου πει πως θα βάλω αυτό το gcam ..θα του είχα υποχρέωση.. Όσο και να ψάξω δεν βγάζω άκρη..
chios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Antilogos1975 είπε Εδώ και μερικές εβδομάδες έχω ένα Motorola One Action... Είμαι αρκετά ικανοποιημένος... Να έβρισκα έναν να μου πει πως θα βάλω αυτό το gcam ..θα του είχα υποχρέωση.. Όσο και να ψάξω δεν βγάζω άκρη.. Μην το ψάχνεις φίλος, με τον σάπιο exynos που φοράς δεν παίζει gcam, και να μπει δεν θα είναι πλήρως λειτουργική. Η Google camera είναι φτιαγμένη για snapdragon και κάνει όντος δουλειά, στο δικό μου Α3 απογειώθηκε η κάμερα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, chios είπε Μην το ψάχνεις φίλος, με τον σάπιο exynos που φοράς δεν παίζει gcam, και να μπει δεν θα είναι πλήρως λειτουργική. Η Google camera είναι φτιαγμένη για snapdragon και κάνει όντος δουλειά, στο δικό μου Α3 απογειώθηκε η κάμερα. η αληθεια ειναι σε κατι τετοιο σκαλωσα σε κατι φορουμ που ψαχνω εδω... exynos 9610 ... δεν πειραζει ...στο επομενο...μια χαρα φωτογραφιες βγαζει και αυτο.. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα