mumra Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα.Σκεφτομαι να αγορασω το lenovo Μ10 10.1 3gb 32 gb tablet. Πιστευετε αξίζει?Το θέλω για απλή χρήση στο σπίτιαντε και κανενα παιδικό παιχνίδι. Σκεφτόμουν η αυτό ή το Huawei T5 3/32. Να σημειωσω ότι και στα δυο υπάρχει δυνατότητα να αγοραστις χωρις το ΦΠΑ οπότε θα είναι κατα 24% οικονομικότερο. Με ενδιαφέρει αρκετα το να είναι αξιόπιστο και να έχει και καλό after sale. Ευχαριστω
apostolisk86 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σχεδόν τα ίδια είναι, και είναι και οι μόνες αξιόλογες επιλογές σε tablet (μαζί με το Tab A, που είναι ακριβότερο). Δεν υπάρχουν άλλα που να αξίζουν**. Κατά τα άλλα, παρόμοιος cpu (snapdragon 450 vs kirin 659), ίδια ραμ, ίδια οθόνη. Η Huawei υποτίθεται ότι είναι λίγο καλύτερη στα updates της, αλλά δεν ξέρω αν διατηρεί αυτή την τακτική και στον τομέα των ταμπλετ. Η Lenovo σπάνια δίνει updates, αν σου έρθει το ταμπλετ με πχ Android 9 πιθανότατα θα μείνει σε αυτό για πάντα. **εδιτ: σε αυτά τα λεφτά εννοείται, δηλαδή max 200 ευρώ. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από apostolisk86
mumra Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, apostolisk86 είπε Σχεδόν τα ίδια είναι, και είναι και οι μόνες αξιόλογες επιλογές σε tablet (μαζί με το Tab A, που είναι ακριβότερο). Δεν υπάρχουν άλλα που να αξίζουν**. Κατά τα άλλα, παρόμοιος cpu (snapdragon 450 vs kirin 659), ίδια ραμ, ίδια οθόνη. Η Huawei υποτίθεται ότι είναι λίγο καλύτερη στα updates της, αλλά δεν ξέρω αν διατηρεί αυτή την τακτική και στον τομέα των ταμπλετ. Η Lenovo σπάνια δίνει updates, αν σου έρθει το ταμπλετ με πχ Android 9 πιθανότατα θα μείνει σε αυτό για πάντα. **εδιτ: σε αυτά τα λεφτά εννοείται, δηλαδή max 200 ευρώ. Ευχαριστω πολυ.Οι προβληματισμοί μου είναι ηια την huawei το γνωστό που γίνεται με την εταιρεία (φαντάζομαι επηρεάζει και τα tablet) και για την lenovo ότι αν αποφασίσει να κάνει update πολλες φορέ μετα από αυτό κολλάει.
apostolisk86 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, mumra είπε Ευχαριστω πολυ.Οι προβληματισμοί μου είναι ηια την huawei το γνωστό που γίνεται με την εταιρεία (φαντάζομαι επηρεάζει και τα tablet) και για την lenovo ότι αν αποφασίσει να κάνει update πολλες φορέ μετα από αυτό κολλάει. Ακριβώς για αυτό εγώ θα πήγαινα στο Τ5. Αν σε απασχολεί ηθικά η κατασκοπεία από πλευράς Κίνας δεκτό. Αλλιώς, αν είναι θέμα συμβατότητας, η σειρά Τ5 έχει και θα συνεχίσει να έχει google services. Για το Lenovo M10 δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου σε σχέση με τα updates, αλλά στην προηγούμενη σειρά ας πούμε (Tab 4) έκαψε πολύ κόσμο με updates που δεν μπήκε στον κόπο να διορθώσει ποτέ.
Daredevil Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 έχω το μ10 4g με τα 2gb περίπου μία βδομάδα τώρα, το πήρα στα 139 από την lenovo. Έχει γινει updated σε android 9 (nov security patch) και η ρομ του είναι αρκετά κοντά σε pure (είχε όμως ένα service που πετούσε κάτι διαφημίσεις σαν ειδοποίηση και το έκανα disable) . Αν και ο φορτιστής που δίνει είναι 5ν-2Α με qc3 φοριστή, φορτίζει αρκετά γρήγορα στα 6,3ν ~2.5Α. To netflix app δεν υποστηρίζει hd H sd card μπορεί να φορμαριστεί σαν εσωτερικός χώρος για aps κλπ Οι καμερές του είναι απλά για να έχει To mic του όμως είναι αρκετά καλό Σε ταχύτητα/θερμοκρασίες είναι μια χαρά. Ta ηχεία είναι αρκετά καλά.
mumra Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 32 λεπτά πριν, Daredevil είπε έχω το μ10 4g με τα 2gb περίπου μία βδομάδα τώρα, το πήρα στα 139 από την lenovo. Έχει γινει updated σε android 9 (nov security patch) και η ρομ του είναι αρκετά κοντά σε pure (είχε όμως ένα service που πετούσε κάτι διαφημίσεις σαν ειδοποίηση και το έκανα disable) . Αν και ο φορτιστής που δίνει είναι 5ν-2Α με qc3 φοριστή, φορτίζει αρκετά γρήγορα στα 6,3ν ~2.5Α. To netflix app δεν υποστηρίζει hd H sd card μπορεί να φορμαριστεί σαν εσωτερικός χώρος για aps κλπ Οι καμερές του είναι απλά για να έχει To mic του όμως είναι αρκετά καλό Σε ταχύτητα/θερμοκρασίες είναι μια χαρά. Ta ηχεία είναι αρκετά καλά. Σε ευχαριστω πολυ.Εχω μπερδευτει.Μάλλον όμως σκέφτομαι τελικα για το Huawei
Daredevil Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) δεν ξέρω αν το έφτιαξαν σε κάποιο update αλλα το τ5 δεν παίρνει εφαρμογές στην sd και έχει και pwm στην οθόνη μπορείς να διαβάσεις τα reviews από το notebookcheck https://www.notebookcheck.net/Huawei-MediaPad-T5-10-1-inch-LTE-Tablet-Review.334550.0.html https://www.notebookcheck.net/Lenovo-Tab-M10-Tablet-Review.400846.0.html Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από Daredevil 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα