steliosgamer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Αγόρασα πρόσφατα το hp omen 17 cb0011nv και το θέμα μου είναι ότι επειδή ταξιδεύω συχνά δεν μπορώ να το παίρνω μαζί καθώς δεν βρίσκω τσάντα να το βάλω και όσες έχω χωράει οριακά μέσα με τις γωνίες του να παίζουν κορώνα γράμματα για να σπάσουν και όσες τσάντες έχω δει σο internet για 17.3" και άνω είναι πολύ ακριβές αλλά και πάλι οριακά πρέπει να χωράει γιατί και το alienware 17 v2 backpack που έβλεπα σε review θα το χωρούσε οριακά μέσα με τις γωνίες .....για αυτό ρωτάω οποίος έχει μεγάλο gaming laptop ας μου πει πως το μεταφέρει χωρίς να παίζει κορώνα γράμματα την ασφάλεια του laptop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrMikeD Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 https://www.eurosupplies.com.gr/?cat=33&subcat=97&product=38299&gclid=EAIaIQobChMI85Hx2IvC5wIVxKiaCh20_Q2ZEAQYASABEgI8GPD_BwE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosgamer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, GrMikeD είπε https://www.eurosupplies.com.gr/?cat=33&subcat=97&product=38299&gclid=EAIaIQobChMI85Hx2IvC5wIVxKiaCh20_Q2ZEAQYASABEgI8GPD_BwE Το είδα και εγώ το συγκεκριμένο και δυστυχώς διάβασα στα σχόλια και άλλα forum ότι είναι για τα λεπτά gaming laptop της hp και ότι η σειρά omen 17 gaming δεν χωράει εκεί μέσα και αν ναι θα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα με τις γωνίες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrMikeD Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είναι δυνατόν ρε μαν το laptop HP Omen 17" να μην χωράει στη τσάντα HP Omen 17" ??? Μήπως τα παραλένε??? 😕 Πήγαινε Πλαίσιο και δες το από κοντά που το έχει αλλά σε υψηλότερη τιμή Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από GrMikeD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosgamer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, GrMikeD είπε Είναι δυνατόν ρε μαν το laptop HP Omen 17" να μην χωράει στη τσάντα HP Omen 17" ??? Μήπως τα παραλένε??? 😕 Πήγαινε Πλαίσιο και δες το από κοντά που το έχει αλλά σε υψηλότερη τιμή Δυστυχώς ναι γίνεται όπως και τα gaming laptop της dell δεν χωράνε στο dell persuitebackpack της ίδιας εταιρίας .......στην τσάντα προφανώς και χωράει αλλά είναι τόσο στενή φόρμα και η γωνίες εξέχουν με αποτέλεσμα είτε όταν βγάζεις την τσάντα ή όπως προχωράς στο λάπτοπ να ασκείται μια πίεση στις γωνιές του ! Και άλλο να μιλάμε για ένα laptop 500 και άλλο για ένα 1.800 εκεί αγχώνεσαι λίγο και θες την τέλεια λύση για την μεταφορά 🙁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acomaedo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Gaming laptop 17.3 ιντσών και φορητότητα δεν πάνε μαζί. Δες καλύτερα τίποτα σε swissgear με ροδάκια ή αλλιώς το Everki Titan Checkpoint Friendly Laptop Backpack που χωράει και 19 ιντσών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα