Προς το περιεχόμενο

Sony 49 xg 8096 vs LG 49 sm 8200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω μπει σε ένα δίλημμα για να αγοράσω μια τηλεόραση για το σαλόνι, η χρήση θα είναι κυρίως Netflix και digea και είμαι ανάμεσα σε αυτές του τίτλου επειδή τρέχει και η προσφορά από media Markt. Έχει κάποιος κάποια από αυτές να μου πει κάποια γνώμη? 

Δημοσ.

Ψιλοίδιες τηλεοράσεις θα έλεγα..

IPS panel, Edge led, 60hz, HDR10

Η Sony έχει Dolby Atmos και eArc επιπλέον, συν το Android tv και 16gb χώρο αποθήκευσης...

εγώ θα επέλεγα τη Sony

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, OutLawGr είπε

IPS panel, Edge led, 60hz, HDR10

Η Sony έχει Dolby Atmos και eArc επιπλέον, συν το Android tv και 16gb χώρο αποθήκευσης...

Η XG8096 δεν υποστηρίζει Dolby Atmos και eARC ,8 gb περίπου διαθέσιμα για τον χρήστη,16gb είναι τα συνολικά,η XG8096 μπορεί να βγάλει ισχυρότερο οπίσθιο φωτισμό(φωτεινότητα) για παρακολούθηση σε περιβάλλον με έντονο φωτισμό.

Επεξ/σία από listener
Δημοσ.
4 ώρες πριν, listener είπε

Η XG8096 δεν υποστηρίζει Dolby Atmos και eARC ,8 gb περίπου διαθέσιμα για τον χρήστη,16gb είναι τα συνολικά,η XG8096 μπορεί να βγάλει ισχυρότερο οπίσθιο φωτισμό(φωτεινότητα) για παρακολούθηση σε περιβάλλον με έντονο φωτισμό.

Πιστεύεις ότι αξίζει αυτά τα παραπάνω ευρώ? Εννοείται πως προτάσεις καλοδεχουμενες, μιλάμε για απλή χρήση αρκετά 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, listener είπε

δεν ξέρω, μπορεί να έχεις και δίκιο, αλλά εδώ λέει ότι έχει eArc και Dolby Atmos

Δημοσ.
6 ώρες πριν, OutLawGr είπε

δεν ξέρω, μπορεί να έχεις και δίκιο, αλλά εδώ λέει ότι έχει eArc και Dolby Atmos

Διάβασε καλύτερα στο επίσημο site XG80 προδιαγραφές και χαρακτηριστικά.

Το site που αναφέρεσαι γενικώς γράφει και σωστά αλλά έχει και λάθη κάποιες φορές.

20 ώρες πριν, short John είπε

Πιστεύεις ότι αξίζει αυτά τα παραπάνω ευρώ? Εννοείται πως προτάσεις καλοδεχουμενες, μιλάμε για απλή χρήση αρκετά 

Θα βοηθηθείς, διαβάζοντας και συμπληρώνοντας το παρακάτω Οδηγος αγορας - αναζητησης πληροφοριων για τηλεορασεις

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...