Προς το περιεχόμενο

Router για vdsl100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα
Εβαλα προσφατα forthnet internet100 με τηλεφωνο Voip. Μου εδωσαν ενα router zte της πλακας που δεν πιανει wifi στο μισο σπιτι (ειναι 138τμ). Οι ταχυτητα επαιζε απο 17mbps εως 49mbps μεγιστο κανοντας το speedtest. Καλεσα την εταιρεια γιατι εγω πληρωσα για ταχυδητα 100!  Ηλθε ο τεχνικος εκανε μετρηση γραμμης και μου ειπε πως η ταχυτητα ειναι 102!
Τι να το κανω ομως πταν το wifi ειναι χαλια;
Σας παρακαλω επειδη δεν γνωριζω πολλα πραγματα μπορειτε να με βοηθησετε να βαλω το TPLINK ARCHER VR400 που εχω για να πιανω το internet κσι ας κρατησω και το zTE για την τηλεφωνια. Το archer vr400 δεν εχει πισω υποδοχη phone

Δημοσ.

Τι σημαινει αυτο; Τι ειναι οι κωδικοι τηλεφωνιας; Τελος παντων μπορω να συνδεσω το archer vr400 με eathernet με το zte , να κλεισω υο wifi του zte, για να λειτουργω το archer σαν router για το internet?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Kathy19 είπε

Τι σημαινει αυτο; Τι ειναι οι κωδικοι τηλεφωνιας; Τελος παντων μπορω να συνδεσω το archer vr400 με eathernet με το zte , να κλεισω υο wifi του zte, για να λειτουργω το archer σαν router για το internet?

Πλεον στο VDSL δεν ανηκει το σταθερο μεσω της κλασσικης γραμμης του σπιτιου αλλα μεσω του ιντερνετ. Δηλ, το σταθερο σου / νουμερο σου εχει πλεον username & pass σε σερβερ και το ρουτερ συνδεεται με αυτα τα στοιχεια για να σου παρεχει σταθερη γραμμη τηλεφωνου μεσω ιντερνετ. (VoIP = Voice over IP). Αυτα τα στοιχεια, δεν στα δινει η nova και επομενως αν βαλεις αλλο modem router να μην μπορεσεις να χρησιμοποιησεις το σταθερο σου.

Βεβαια, αν υπαρχει root ρουτερ για το zte σου, με λιγο ψαξιμο μπορεις νς βρεις τα στοιχεια μεσα.

Δημοσ.

Παιδια θα πρεπει να βρω καποιν τεχνικο να μου τα φτιαξει πλα αυτα! Ειναι λιγο ακαταλαβιστηκα για εμενα. Που μπορω να βρω τεχνικους ξερετε!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Kathy19 είπε

Παιδια θα πρεπει να βρω καποιν τεχνικο να μου τα φτιαξει πλα αυτα! Ειναι λιγο ακαταλαβιστηκα για εμενα. Που μπορω να βρω τεχνικους ξερετε!

Δεν ειναι θεματα που αναλαμβανει ο κλασσικος τεχνικος. Περισσοτερο κανας gadgetakias/τεχνικος.

Δημοσ.

Δυστυχως δεν γνωριζω καποιον. Που μπορω να βρω; Ποιες εταιρειες εξυπηρετουν;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, DanielRGr είπε

1) Σε ποια εταιρια βρισκεσαι;

2) Ποιο ρουτερ της zte εχεις (μοντελο;)

Ειμαι στην forthnet

Tο router που μου εδωσαν ειναι ZTE model ZXHN H267N

Εχω και αγορασμενο ενα TPLINK το ARCHER VR400

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...