koula25 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, mp123 είπε Κουλά κατσε με το παπί και καλά είσαι .Που θα πας τωρα το naked στο χωριό επάνω .Και Ducati ;Δλδ ένταξη είπαμε. Τελικά 4 μήνες τωρα ακόμα να αποφασίσεις ; Αμα εισαι φτωχος ετσι ειναι... 1
mp123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, koula25 είπε Αμα εισαι φτωχος ετσι ειναι... Καμμία σχέση. Δεν κάνει το naked για χωριό. Δρόμοι χαλια πολλές στροφές ανηφόρες. On off μόνο.
GrigM Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 8/2/2020 στις 1:14 ΠΜ, koula25 είπε Καλησπερα παιδια.. ειμαι 28 χρονων, ειμαι 1,75 υψος, και 65 κιλα.. και θα ηθελα σε κατι την γνωμη σας, θελω να αγορασω μια μηχανη, αλλα δεν εχω εμπειρια απο μηχανες, τοσα χρονια οδηγαω μονο παπια... 115,125 κτλ.. μαρεσουν τα naked και κατα προτιμησει τα Ζ της Kawasaki... Μου εχουνε πει πολλες φορες, οτι σαν πρωτη μηχανη, καλο ειναι να ξεκινισω απο κατι πιο μικρο, και με τα χρονια να αναιβαινω κυβικα, απο την αλλη ομως μου λενε οτι αν παρω μια 300 η 400 θα της βαρεθω γρηγορα, και μετα θα θελω να παω σε μεγαλυτερη, και σκεφτομαι να παρω Ζ650, (Με το διπλομα δεν υπαρχει προβλημα μιας και ειμαι 28) ειναι πολλα τα 650 κυβικα ?? απευθυνομαι κυριως στους πιο εμπειρους, εννοειται οτι για μενα ειναι πολλα, αλλα επειδη δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να αλλαζω συνεχεια μηχανες, λεω σιγα σιγα και με προσοχη να αποκτησω εμπειρια με το Ζ650, μιας και δεν ειμαι γκαζακιας, συνηθως παω σιγα οτιδηποτε και αν ειναι αυτο, ειτε αυτοκινητο ειναι παπι, πολλη σπανια να τρεξω.... πηγα λοιπον σε μια αντιπροσωπια για να κοιταξω μηχανες, και ο καταστηματαρχεις, αν λεγονται ετσι, ο οποιος με ειδε σκεπτικο, μου λεει να παω σε Ζ900, και ας μην εχω εμπειρια, με προσοχη θα μαθω... μου ειπε επισης οτι δεν προσπαθει να μου πουλησει, μιας και ξερει την οικονομικη μου κατασταση... Απλα η συμβουλει του ειναι, για να μην της αλλαζω στο μελλον, να παω κατευθειαν σε μεγαλο.. εκτος ομως απο τα χρηματα, κολλαω και σε κατι αλλο, θα μπορω εγω ενας τοσο κοντος και αδυνατος να οδηγησω μια μηχανη 219 κιλων ?? ειμαι πολυ μπερδεμενος, και θελω πολυ την βοηθεια σας.. Σας Ευχαριστώ πολυ 1.77, 72 κιλά και σε καλή φυσική κατάσταση. Έκανα μαθήματα οδήγησης με Honda Hornet στρογγυλοφάναρη. Βαρύ μηχανάκι που ζεματουσε στις ζέστες του Ιουλίου, αλλά όταν άνοιγα το γκάζι χαμογελούσαν και τα φρύδια μου. Μόνη μου προηγούμενη εμπειρία, τα 8 χρόνια σκούτερ 50cc που πήρα στα 16. Η 1η μηχανή που οδήγησα στο δρόμο, ήταν η Transalp 600, δικαβαλο (συνεπιβάτης 1.80, 90κιλα). Βγήκα Αττική οδό, μπήκα σε κίνηση, την πλαγιασα σε στροφες κλπ. Πολύ ωραία, αλλά γκάζι πόλης. Μετά από 1 μήνα, V-strom 650. Μόλις ανέβηκα πάνω, ένιωσα σαν στο σπίτι μου. Μετά από 2-3 μήνες, πήρα βόλτα στη Μεσογείων για καμία ώρα, το καινούργιο MT07. Ποδήλατο με όλη τη σημασία της λέξης και ωραίο υπάκουο γκάζι. Γνώμη μου, 600-800cc (DL650, Transalp 700, BMW 700GS, 800R, SV650, MT07, XT600, KTM 640 κλπ) βρες τι σου κάνει καλύτερα ανάμεσα από τα πόδια και ξέχνα τα υπόλοιπα. Η μηχανή θέλει να πατάς γερά στο σταμάτημα και να μην τη φοβάσαι στη πορεία. Τα υπόλοιπα με κιλά, υψος κλπ μου ακούγονται "να 'χουμε να λεμε'. Ξαναλέω. Βρες αυτό που θες και ανέβα πάνω με κράνος, μπουφαν, γάντια και ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ. Να σημειωθεί πως δεν με θεωρώ άνθρωπο της ταχύτητας, καθώς δεν έχω πάει με πάνω από 120. Καλές βόλτες φίλε μου. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από GrigM 1
koula25 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, GrigM είπε 1.77, 72 κιλά και σε καλή φυσική κατάσταση. Έκανα μαθήματα οδήγησης με Honda Hornet στρογγυλοφάναρη. Βαρύ μηχανάκι που ζεματουσε στις ζέστες του Ιουλίου, αλλά όταν άνοιγα το γκάζι χαμογελούσαν και τα φρύδια μου. Μόνη μου προηγούμενη εμπειρία, τα 8 χρόνια σκούτερ 50cc που πήρα στα 16. Η 1η μηχανή που οδήγησα στο δρόμο, ήταν η Transalp 600, δικαβαλο (συνεπιβάτης 1.80, 90κιλα). Βγήκα Αττική οδό, μπήκα σε κίνηση, την πλαγιασα σε στροφες κλπ. Πολύ ωραία, αλλά γκάζι πόλης. Μετά από 1 μήνα, V-strom 650. Μόλις ανέβηκα πάνω, ένιωσα σαν στο σπίτι μου. Μετά από 2-3 μήνες, πήρα βόλτα στη Μεσογείων για καμία ώρα, το καινούργιο MT07. Ποδήλατο με όλη τη σημασία της λέξης και ωραίο υπάκουο γκάζι. Γνώμη μου, 600-800cc (DL650, Transalp 700, BMW 700GS, 800R, SV650, MT07, XT600, KTM 640 κλπ) βρες τι σου κάνει καλύτερα ανάμεσα από τα πόδια και ξέχνα τα υπόλοιπα. Η μηχανή θέλει να πατάς γερά στο σταμάτημα και να μην τη φοβάσαι στη πορεία. Τα υπόλοιπα με κιλά, υψος κλπ μου ακούγονται "να 'χουμε να λεμε'. Ξαναλέω. Βρες αυτό που θες και ανέβα πάνω με κράνος, μπουφαν, γάντια και ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ. Να σημειωθεί πως δεν με θεωρώ άνθρωπο της ταχύτητας, καθώς δεν έχω πάει με πάνω από 120. Καλές βόλτες φίλε μου. Σε ευχαριστω που μοίρασες μαζί μου την εμπειρία σου ως πρωταρεις.. Γτ και εγώ έχω εμπειρία μόνο από παπιά, θα ξεκινήσω με KLE 250 που έχει ο πατέρας Μου, οπότε αυτός και θα μου μάθει κάποια πράγματα, βέβαια δεν την γνωρίζω την μηχανή και δεν ξέρω πόσο εύκολη η δύσκολη είναι... Την πήρε ο πατέρας μου μεταχειρισμένη να κάνει την δουλειά του, μιας και δεν τον βολεύει το παπί μου, γιατί κάνει κάποιες αποστάσεις με την μάνα μου, και γενικά εδώ πάνω στο βουνό ανηφόρες κατηφόρες και χωματόδρομος με πολλές στροφές 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα