JLEE Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δεν ξέρω αν θα βοηθήσω αλλά εγώ έχω 15 χρόνια ένα Honda Supra αθάνατο. Έπειτα πήρα παράλληλα και αυτοκίνητο. Όλα αυτά τα χρόνια ήθελα να πάρω μηχανή αλλά το πρόβλημα μου ήταν το πάρκινγκ γιατί το αυτοκίνητο έχει γίνει άχρηστο και δεν είχα κοντά κάποιο πάρκινγκ επι πληρωμή ούτε ήθελα να δίνω κάποιο ποσό το μήνα για πάρκινγκ. Τέσπα έπειτα από ένα χρόνο ώριμης σκέψης (θεωρώ ) και επειδή πλέον έχω χώρο να την παρκάρω κατέληξα ότι μου ταιριάζει μια εκ των translap, v-strom, bmw. Τις δοκίμασα και τις τρεις και κατέληξα ότι θέλω την f650gs την 800άρα (2010). Άλλοι μου έλεγαν μην πας σε bmw γιατί η Honda είναι εγγύηση. Άλλοι γιατί το V-Strom είναι αθάνατο κτλ. Θεωρώ οτι είναι μλκς όλα. Τελικά πήρα την bmw g650gs (έπειτα από ένα χρόνο ψάξιμο για σοβαρό μεταχειρισμένο) γιατί οδηγικά είναι αυτό που θέλω και μου ταιριάζει. Εγώ σου προτείνω να σκεφτείς τα παρακάτω πριν πάρεις την μηχανή σου: Έχεις χώρο στάθμευσης? Αν δεν έχεις και στην ρίξουν είσαι διατεθειμένος να δώσεις χ ποσό για να την φτιάξεις? Είσαι διατεθειμένος να πληρώνεις αντί για 55€ που είναι τα τέλη στα 600cc τα 120€ που θα έχει η 900άρα + αυξημένα ασφάλιστρα? Τα SERVICE νομίζω θα είναι σχετικά ίδια σε κόστος Μπορείς να την κουμαντάρεις? πχ. σε χωρίζει η κοπέλα σου και τρελαίνεσαι.. Είσαι αρκετά ώριμος να σκεφτείς ότι δεν πρέπει να πάρεις την μηχανή?? Αυτά από εμένα! 1
koula25 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, JLEE είπε Δεν ξέρω αν θα βοηθήσω αλλά εγώ έχω 15 χρόνια ένα Honda Supra αθάνατο. Έπειτα πήρα παράλληλα και αυτοκίνητο. Όλα αυτά τα χρόνια ήθελα να πάρω μηχανή αλλά το πρόβλημα μου ήταν το πάρκινγκ γιατί το αυτοκίνητο έχει γίνει άχρηστο και δεν είχα κοντά κάποιο πάρκινγκ επι πληρωμή ούτε ήθελα να δίνω κάποιο ποσό το μήνα για πάρκινγκ. Τέσπα έπειτα από ένα χρόνο ώριμης σκέψης (θεωρώ ) και επειδή πλέον έχω χώρο να την παρκάρω κατέληξα ότι μου ταιριάζει μια εκ των translap, v-strom, bmw. Τις δοκίμασα και τις τρεις και κατέληξα ότι θέλω την f650gs την 800άρα (2010). Άλλοι μου έλεγαν μην πας σε bmw γιατί η Honda είναι εγγύηση. Άλλοι γιατί το V-Strom είναι αθάνατο κτλ. Θεωρώ οτι είναι μλκς όλα. Τελικά πήρα την bmw g650gs (έπειτα από ένα χρόνο ψάξιμο για σοβαρό μεταχειρισμένο) γιατί οδηγικά είναι αυτό που θέλω και μου ταιριάζει. Εγώ σου προτείνω να σκεφτείς τα παρακάτω πριν πάρεις την μηχανή σου: Έχεις χώρο στάθμευσης? Αν δεν έχεις και στην ρίξουν είσαι διατεθειμένος να δώσεις χ ποσό για να την φτιάξεις? Είσαι διατεθειμένος να πληρώνεις αντί για 55€ που είναι τα τέλη στα 600cc τα 120€ που θα έχει η 900άρα + αυξημένα ασφάλιστρα? Τα SERVICE νομίζω θα είναι σχετικά ίδια σε κόστος Μπορείς να την κουμαντάρεις? πχ. σε χωρίζει η κοπέλα σου και τρελαίνεσαι.. Είσαι αρκετά ώριμος να σκεφτείς ότι δεν πρέπει να πάρεις την μηχανή?? Αυτά από εμένα! Αν αναφερεσαι σε εμενα, δεν εχω θεμα παρκινγ, γιατι ειμαι σε χωριο πολυ ψυλα στην βορεια Ελλαδα, και εχω και αυλη και αποθηκη, τα παντα... και τα 650 ειναι μια χαρα για αρχη, τα τελη κυκλοφοριας και τα service, παιζουν σημαντικο ρολο για εμενα, γιατι ειμαι οικογενειαρχεις, και αρκετα ωριμος μπορω να πω, ωστε να σκεφτω καποια πραγματα... γιατι γενικα δεν τρεχω ακομα και με το παπι που εχω τοσα χρονια...
koula25 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Στις 15/2/2020 στις 8:03 ΜΜ, bill_zaf είπε Η δουλεια μου ειναι αυτη..μηχανικος μοτοσυκλετων ειμαι κ ασχολουμε κ με εμποριο οχηματων. Εχω πολλες προσωπικες μοτοσυκλετες Να σε ρωτησω κατι αλλο, μαρεσει η Ζ650, ομως ειναι ακριβη, εχει 8000Ε, και σκεφτομαι να παρω την ER6n σε μεταχειρισμένη, εχει ακριβως την μισή τιμη 4000Ε... αυτο που θελω να σε ρωτησω, αξιζει τα 4000Ε αυτη η μηχανη ?? https://www.car.gr/22595911-kawasaki-er6-n-er-6n-650cc
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 38 λεπτά πριν, koula25 είπε Να σε ρωτησω κατι αλλο, μαρεσει η Ζ650, ομως ειναι ακριβη, εχει 8000Ε, και σκεφτομαι να παρω την ER6n σε μεταχειρισμένη, εχει ακριβως την μισή τιμη 4000Ε... αυτο που θελω να σε ρωτησω, αξιζει τα 4000Ε αυτη η μηχανη ?? https://www.car.gr/22595911-kawasaki-er6-n-er-6n-650cc γιατι δε κοιτας για mt07? στα ιδια λεφτα παιζει και πιο καινουργιο
koula25 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε γιατι δε κοιτας για mt07? στα ιδια λεφτα παιζει και πιο καινουργιο Λες για yamaha, έχω μια αδυναμία στα Kawasaki για αυτο
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, koula25 είπε Λες για yamaha, έχω μια αδυναμία στα Kawasaki για αυτο ε οι αδυναμιες πληρωνονται παντως θα αλλαξει το μοντελο με νεα φωτα κλπ, οποτε βλεπω βγαινουν προσφορες για τα προηγουμενα μοντελα. πχ https://www.car.gr/18100888-kawasaki-z-650-abs-mei-stock
koula25 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε ε οι αδυναμιες πληρωνονται παντως θα αλλαξει το μοντελο με νεα φωτα κλπ, οποτε βλεπω βγαινουν προσφορες για τα προηγουμενα μοντελα. πχ https://www.car.gr/18100888-kawasaki-z-650-abs-mei-stock Καλά ναι... Αλλά καινούργιο.. σκέφτομαι τουλάχιστον κάτι σε μεταχειρισμένο, μιας και θα είναι η πρώτη μου μηχανή...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 αν μπορεις να φτασεις τα χρηματα αυτα κανεις και κανα παζαρι, ειναι καλη επιλογη πιστευω.
koula25 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε αν μπορεις να φτασεις τα χρηματα αυτα κανεις και κανα παζαρι, ειναι καλη επιλογη πιστευω. Για το er6n λες ;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, koula25 είπε Για το er6n λες ; το Ζ650 για μεταχειρισμενο που λες δε καταλαβαινω τη διαφορα. αμα ειναι να πεσεις τοσο ασχημα που θα παει ολικη η μηχανη τοτε πρωτα κοιτας την υγεια σου, αδιαφορο αμα εδωσες 4 ή 8 χιλιαρικα για τη μηχανη. για χαζοπτωσεις τι μεταχειρισμενο τι καινουργιο αν σπασει πλαστικο το πληρωνεις αλλος λογος ειναι και το abs, θα πας σε πρωτη μηχανη χωρις abs? μια φορα να το χρειαστεις τα εβγαλε τα λεφτα του
koula25 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 34 λεπτά πριν, HatirasG24 είπε Είναι για πολλές καβάλες, Κούλα μου με την κουλάρα σου (Ψάλτης mode on) Xaxa, απλα θελω να μαθω αν ειναι αξιοπιστες, επειδη συνεχεια ακουω για honda, yamaha kawasaki... Για αυτο ρωταω..
jimzak Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 30 λεπτά πριν, koula25 είπε Xaxa, απλα θελω να μαθω αν ειναι αξιοπιστες, επειδη συνεχεια ακουω για honda, yamaha kawasaki... Για αυτο ρωταω.. Σαν τα Γιαπωνέζικα δεν είναι... Φίλος με 1098 πιο πολύ το είχε δει το συνεργείο παρά αυτός, άλλος φίλος με monster 695 ήταν αρκετά αξιόπιστο, δεν του είχε βγάλει τίποτα, αλλά είναι λίγο "ψείρας" με σέρβις πριν έρθει η ώρα κτλ... Οδηγικά όμως είναι κλάσεις ανώτερα από τα Ιαπωνικά.
koula25 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 35 λεπτά πριν, jimzak είπε Σαν τα Γιαπωνέζικα δεν είναι... Φίλος με 1098 πιο πολύ το είχε δει το συνεργείο παρά αυτός, άλλος φίλος με monster 695 ήταν αρκετά αξιόπιστο, δεν του είχε βγάλει τίποτα, αλλά είναι λίγο "ψείρας" με σέρβις πριν έρθει η ώρα κτλ... Οδηγικά όμως είναι κλάσεις ανώτερα από τα Ιαπωνικά. Πώς σου φαίνεται το καινούργιο Street fighter v4 ;; Πανέμορφο εε.. πολύ μαρεσε..
mp123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Κουλά κατσε με το παπί και καλά είσαι .Που θα πας τωρα το naked στο χωριό επάνω .Και Ducati ;Δλδ ένταξη είπαμε. Τελικά 4 μήνες τωρα ακόμα να αποφασίσεις ; Επεξ/σία 20 Μαΐου 2020 από mp123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα