Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Son^Goku είπε Το μόντεμ μια χαρά συγχρονίζει. Το θέμα με το wifi είναι περιορισμός της τεχνολογίας του 2,4 αν έχει 5gzh το ασύρματο θα στέλνει όλη την ταχύτητα. Τώρα εκτός από το συγχρονισμό του μόντεμ υπάρχει και ο κόφτης, που είναι το προφίλ. Μόλις σε γυρίσουν στο σωστό προφίλ θα είσαι κομπλέ. Απλά πρέπει να πατήσει 2 κουμπιά το dsl/noc του παρόχου σου. Εμένα μια χαρά κατεβάζει μe 49Mbps και upload 5.5Mbps μέσω ενός usb wifi adaptor 150Mbps 2.4GHz που το έχω 10 χρόνια
ELMastas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 H Είναι κάτι απο το Modem σου, που για κάποιο λόγο κλειδώνει εκεί,η ακόμα δεν έχεις γυρίσει "πραγματικά" σε VDSL δεν υπάρχει περίπτωση να πιάνει μόνο την μισή ταχύτητα ,το να πιάνει 37-40 είναι λογικό αν η γραμμή πρός το σπίτι σου έχει απώλειες λόγο φθοράς/απόστασης,αλλά απο κει και πέρα δεν υπάρχει περίπτωση να πέφτει τόσο,επειδή είναι νωρίς ακόμη πιστεύω θα το φτιάξουν σύντομα απο την τεχνική υποστήριξη αν παρόλα αυτά δεν γίνει κάτι μην ανεχθείς με τίποτα τέτοια αποτελέσματα και να πληρώνεις για 50άρα.🤔 1
bazgr1988 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα και γω κάποιες γνώμες- ιδέες. Είχα adsl 24 άρα στη nova και την άλλαξα σε 100αρα. Είχα 56 download και 10 upload. Με πήρανε τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι ο οτε δεν μπορεί να δώσει παραπάνω ταχύτητα σε μένα και έτσι έκανα deal για 50αρα στα 21€. Έκανα το τεστ και έχω 30 ταχύτητα σύνολο. Έβαλα και φωτογραφία από το ρούτερ μου τις μετρήσεις. Πιστεύετε ότι έχω τέτοια ταχύτητα λόγω απώλειας στο κάθετο από μένα ή να παίζει κάτι άλλο??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
jkoukos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μήπως έγινε λάθος στην μεταξύ σας επικοινωνία; Αν και φαίνεται ότι μπορεί να πιάσεις 50/5, εν τούτοις το πακέτο είναι 30/3 σύμφωνα με τον συγχρονισμό. 1
bazgr1988 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, jkoukos είπε Μήπως έγινε λάθος στην μεταξύ σας επικοινωνία; Αν και φαίνεται ότι μπορεί να πιάσεις 50/5, εν τούτοις το πακέτο είναι 30/3 σύμφωνα με τον συγχρονισμό. Τους πήρα στο τεχνικό τμήμα και η κοπέλα που μίλησα δεν φαινόταν να ξέρει και πολλά και μου είπε να κοιτάξω τις απώλειες σε μένα. Δηλαδή από αυτό που βλέπεις είναι σαν να μου δώσανε 30αρα γραμμή??
bazgr1988 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, jkoukos είπε Μήπως έγινε λάθος στην μεταξύ σας επικοινωνία; Αν και φαίνεται ότι μπορεί να πιάσεις 50/5, εν τούτοις το πακέτο είναι 30/3 σύμφωνα με τον συγχρονισμό. Φίλε μου μόλις πήρα πάλι τηλέφωνο και ανέφερα αυτό που είπες για το συγχρονισμό και μου είπε θα το τσεκαρουν γιατί τους είπα μήπως δώσανε 30αρα γραμμή τελικά. Όταν θα έχω ενημερώσει θα επανέλθω. Ευχαριστώ πολύ
Tsakman21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δοκιμασε να κατεβάσεις το μεγαλύτερο αρχείο από εδω http://speedtest.ftp.otenet.gr Ή κάποιον driver απο το nvidia.com Στο κατέβασμα θα δεις την μέγιστη ταχύτητα της γραμμής 1
bazgr1988 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Παιδιά καλημέρα. Έφερα δικό μου τεχνικό και βάλαμε στη ρεκλετα κατευθείαν το ρούτερ και έκανα speedtest και έχω ακριβώς ίδια ταχύτητα με το διαμέρισμα μου στον 3ο. Μια ερώτηση . Όταν είχα την 100αρα μου είπαν ότι ο οτε δηλώνει ότι μου φέρνει 75 ταχύτητα σύνολο και ότι εγώ εφόσον έχω 65 στο σπίτι έχω απώλεια 10 λόγω κάθετου. Εφόσον το μέτρησα εγώ κατευθείαν από κάτω άρα το κάθετο μου είναι κομπλέ και μου λέγαν ότι να ναι?
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 On 08/02/2020 at 15:33, agap said: τα εχω δοκιμασει ηδη αυτα...κατεβαζω με 2.4~2.6 mpbs max ..δεν υπαρχει torrent σε κατεβασμα...ping παντα ειμαι 6 με 7 !! ολες καλωδιακες οι μετρησεις η καμπινα απεναντι ειναι wind ναι αλλα ειναι δυνατον να δινουν μοντεμ που σε output κοβουν την ταχυτητα στα 2 !! δεν το πιστευω... εφοσον συγχρονιζεις κανονικα δεν ειναι θεμα Kv.απλα οκ λογω wind εχει τον παραπανω συγχρονισμο γιατι ο οτε σε κλειδωνει ακριβως 49999. On 08/02/2020 at 16:10, Avent said: Αν εχεις ping 6-7ms και εισαι στα 2,4-2,6MB/s τοτε οντως συμπεριφερεται σαν 24αρα. Εγω τουλαχιστον δυστυχως δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο αυτη τη στιγμη φιλε μου το Ping ειναι ασχετο με το adsl ή το vdsl. τα Pings ειναι ιδια και σε adsl και σε vdsl και εξαρτωνται απο το αν εισαι Fast path η οχι.αν εισαι fast/fast σε vdsl θα εεις 6-7 Ms όπως και σε Fast/fast adsl. On 08/02/2020 at 17:26, jkoukos said: Είναι συχνό το φαινόμενο σε καμπίνες Vodafone και Wind ο συγχρονισμός να είναι μεγαλύτερος έναντι της Cosmote. Συνήθως είναι στα 51200 (50*1024) ή τέλος πάντων πολλαπλάσιο του 1024, αλλά πρώτη φορά βλέπω 55άρι καθαρό. σε wind το ειχα δει σε ενα αλλο θεμα αλλα τον ειχαν αφησει τελειως Free.110Mbit με 30-40 Up δεν θυμαμαι.και τον εκοψαν με policy στα 50/5.και εμεινα καγκελο .το να το αφησεις 55 αντι για 50 οκ.αλλα το να το αφησεις 110 απλα ζοριζεις την γραμμη και θα κανει κανα dc χωρις λογο.εκτος αν ετυχε σε εκεινον να ειναι τελειως Free. thanxs για το Info. On 08/02/2020 at 20:50, agap said: Αρα για την 50αρα ποσο πρεπει ναναι το ping που πρεπει να βλεπω...εγω παντα βλεπω 6 η 7 τωρα..αρα λες ναχω 24 αρα που κλειδωνει στα 50? το Ping ειναι ασχετο με το αν εισαι vdsl ή adsl On 08/02/2020 at 21:03, ThReSh said: Δεν είναι καμπίνα του ΟΤΕ γι' αυτό. Wind/Voda κλειδώνουν πιο πάνω. οπως εγραψα πιο πανω ειχα δει σε αλλο θεμα να ειναι ο αλλος σε wind αλλα συγχρονιζε 110 και με 30-40 Up σαν να το ειχαν αφησει σε τελειως free.δεν ειχα πετυχει το λιγο παραπανω. On 09/02/2020 at 11:09, agap said: ok νομιζω καταλαβα...μπορει το sync ναναι adsl .. δεν ειναι adsl. να το πω απλα. οταν εισαι adsl εχεις sync σε adsl και το account σου ειναι φτιαγμενο να ειναι 24/1.account εννοω το Policy στο ποσο θα σε κοβει. οταν πας vdsl η γραμμη συγχρονιζει 50/5 η 100/10 ή 200/20 αλλα πρεπει να ενεργοποιηθεις τελειως ωστε το account σου να γινει vdsl και να μην σε κοβει στα 24/1 αλλα στα 50/5.ειναι σαν κοφτης.το Username σου ειναι ταυτοχρονα και ενα policy της ταχυτητας που εχεις. τουλαχιστον στην forthnet γιατι σε αλλους παροχους δεν υπαρχουν διαφορετικα Username ουτε radius. δηλαδη εγω μπορω να σε βαλω να συγχρονιζεις πχ στα 200/20 Mbit αλλα το Username Που θα σου δωσω να σε κοβει στα 2Mbit/2mbit.(policy). παραδειγμα εφερα για να το καταλαβεις. 21 hours ago, bazgr1988 said: Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα και γω κάποιες γνώμες- ιδέες. Είχα adsl 24 άρα στη nova και την άλλαξα σε 100αρα. Είχα 56 download και 10 upload. Με πήρανε τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι ο οτε δεν μπορεί να δώσει παραπάνω ταχύτητα σε μένα και έτσι έκανα deal για 50αρα στα 21€. Έκανα το τεστ και έχω 30 ταχύτητα σύνολο. Έβαλα και φωτογραφία από το ρούτερ μου τις μετρήσεις. Πιστεύετε ότι έχω τέτοια ταχύτητα λόγω απώλειας στο κάθετο από μένα ή να παίζει κάτι άλλο??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων συγχρονιζεις στα 30 με max attainable 80.αρα εφοσον εχεις Max attainable 80 δεν φταιει κατι σε σενα γιατι η γραμμη σου σε εκεινο το σημειο που μετρας φτανει μεχρι 80 Mbit.απλα εχει γινει λαθος απο τον οτε ή οποιου ειναι το καφαο και σε εχει σε λαθος πακετο. 21 hours ago, bazgr1988 said: Τους πήρα στο τεχνικό τμήμα και η κοπέλα που μίλησα δεν φαινόταν να ξέρει και πολλά και μου είπε να κοιτάξω τις απώλειες σε μένα. Δηλαδή από αυτό που βλέπεις είναι σαν να μου δώσανε 30αρα γραμμή?? δεν ειναι απωλειες σε σενα.αν ηταν απωλειες σε σενα το attaiNable θα ηταν 35 πχ και οχι 80. 20 hours ago, bazgr1988 said: Φίλε μου μόλις πήρα πάλι τηλέφωνο και ανέφερα αυτό που είπες για το συγχρονισμό και μου είπε θα το τσεκαρουν γιατί τους είπα μήπως δώσανε 30αρα γραμμή τελικά. Όταν θα έχω ενημερώσει θα επανέλθω. Ευχαριστώ πολύ απλα λαθος πακετο απο οτε. 3 hours ago, bazgr1988 said: Παιδιά καλημέρα. Έφερα δικό μου τεχνικό και βάλαμε στη ρεκλετα κατευθείαν το ρούτερ και έκανα speedtest και έχω ακριβώς ίδια ταχύτητα με το διαμέρισμα μου στον 3ο. Μια ερώτηση . Όταν είχα την 100αρα μου είπαν ότι ο οτε δηλώνει ότι μου φέρνει 75 ταχύτητα σύνολο και ότι εγώ εφόσον έχω 65 στο σπίτι έχω απώλεια 10 λόγω κάθετου. Εφόσον το μέτρησα εγώ κατευθείαν από κάτω άρα το κάθετο μου είναι κομπλέ και μου λέγαν ότι να ναι? τζαμπα τον φωναξες. το μεγιστο που παιζεις εκει που μετρησες ειναι 80 .στην πραξη κανα 75 αρι ή κατι λιγοτερο αφου δεν θα σου δωσουν χαμηλο Margin. αν θες να μετρησεις την καθετη σου θα μετρησεις με βαση το attainable .οτι τωρα εχεις 30 πανω και 30 κατω δεν λεει κατι γιατι η γραμμη σου ειναι κλειδωμενη στα 30.το attainable σε νοιαζει.αν κατω δεις 100 και πανω 70 χανεις 30 mbit στην καθετη.στα μικρα πακετα δεν σε νοαιζει αφου τα πιανεις ηδη και τα 30 και τα 50. 1
bazgr1988 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, poulinos είπε τζαμπα τον φωναξες. το μεγιστο που παιζεις εκει που μετρησες ειναι 80 .στην πραξη κανα 75 αρι ή κατι λιγοτερο αφου δεν θα σου δωσουν χαμηλο Margin. αν θες να μετρησεις την καθετη σου θα μετρησεις με βαση το attainable .οτι τωρα εχεις 30 πανω και 30 κατω δεν λεει κατι γιατι η γραμμη σου ειναι κλειδωμενη στα 30.το attainable σε νοιαζει.αν κατω δεις 100 και πανω 70 χανεις 30 mbit στην καθετη.στα μικρα πακετα δεν σε νοαιζει αφου τα πιανεις ηδη και τα 30 και τα 50. Αυτό που με τρελαίνει πιο πολύ είναι ότι εσείς εδώ στην κοινότητα με 1screenshot από το ρούτερ βλέπετε τόσα πράγματα και μπορείτε να δώσετε απαντήσεις αυτοί που είναι στο τεχνικό της nova και έχω επικοινωνήσει με 4 διαφορετικα άτομα πως μπορούν να βλέπουν το attainable στα 80 και να συνεχίζουν να λένε ότι εγώ έχω θεμα
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 1 hour ago, bazgr1988 said: Αυτό που με τρελαίνει πιο πολύ είναι ότι εσείς εδώ στην κοινότητα με 1screenshot από το ρούτερ βλέπετε τόσα πράγματα και μπορείτε να δώσετε απαντήσεις αυτοί που είναι στο τεχνικό της nova και έχω επικοινωνήσει με 4 διαφορετικα άτομα πως μπορούν να βλέπουν το attainable στα 80 και να συνεχίζουν να λένε ότι εγώ έχω θεμα καταρχην φαινεται οτι εισαι κλειδωμενος ακριβως σε 30αρι.29999 με 3000 upload.αν θες απαντηση και στο υπολοιπο που ρωτας μπορω να σου απαντησω.
bazgr1988 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, poulinos είπε καταρχην φαινεται οτι εισαι κλειδωμενος ακριβως σε 30αρι.29999 με 3000 upload.αν θες απαντηση και στο υπολοιπο που ρωτας μπορω να σου απαντησω. Απλά πιστεύεις είναι εσκεμμένα αυτά που λένε λόγω ότι ο κόσμος μπορεί να μη γνωρίζει ή δεν ξέρουν και οι ίδιοι?? Εν τω μεταξύ μου στείλανε μήνυμα ότι θα ρθεί ο οτε να το δει. Άντε να δούμε τι θα γίνει παλι
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 22 minutes ago, bazgr1988 said: Απλά πιστεύεις είναι εσκεμμένα αυτά που λένε λόγω ότι ο κόσμος μπορεί να μη γνωρίζει ή δεν ξέρουν και οι ίδιοι?? Εν τω μεταξύ μου στείλανε μήνυμα ότι θα ρθεί ο οτε να το δει. Άντε να δούμε τι θα γίνει παλι το δευτερο που ειπες για ολααααα τα support ανεξαρτητος παροχου.εκπαιδευση λιγων ημερων ατομα που φευγουν συνεχεια αφου σαν δουλεια αστα να πανε. οπως εχω ξαναπει τα support ειναι πλεον καποιος να σηκωσει το τηλεφωνο και να καταγραψει το προβλημα και αν ειναι κατι ευκολο το λυνουμε αν οχι παμε στο επομενο βημα.αλλο τοσο οταν κανεις support για τα παντα.απο κινητα σταθερα ιντερνετ ,iptv,δορυφορικο ιντερνετ και τηλεοραση κτλ. βλαβη στον οτε θα παει.ουτε καν δεν θα βγει τεχνικος εξω 1
bazgr1988 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, poulinos είπε το δευτερο που ειπες για ολααααα τα support ανεξαρτητος παροχου.εκπαιδευση λιγων ημερων ατομα που φευγουν συνεχεια αφου σαν δουλεια αστα να πανε. οπως εχω ξαναπει τα support ειναι πλεον καποιος να σηκωσει το τηλεφωνο και να καταγραψει το προβλημα και αν ειναι κατι ευκολο το λυνουμε αν οχι παμε στο επομενο βημα.αλλο τοσο οταν κανεις support για τα παντα.απο κινητα σταθερα ιντερνετ ,iptv,δορυφορικο ιντερνετ και τηλεοραση κτλ. βλαβη στον οτε θα παει.ουτε καν δεν θα βγει τεχνικος εξω Και το άλλο τρελό που ρώτησα είναι ότι το εξής. Τους λέω μιλησα με το εμπορικό 13:35 και αποφάσισα να κάνω την 100αρα σε 50αρα. 15:10 μου ήρθε μήνυμα ότι άλλαξε το ίντερνετ σε 50αρα. Βλέπω ταχυτητα παίρνω τηλέφωνο και τους ρωτάω μου αλλάξατε γραμμή ή μπορείτε και μειώνετε το συγχρονισμό εσείς σαν νόβα και μου λέει άλλαξε η γραμμή και απαντάω ότι σε 1 ωρα κατάφεραν αυτοί να έρθει τεχνικός ΟΤΕ και να κάνει την αλλαγή πως γίνεται αυτό και δεν πήρα απάντηση ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα