Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 8 hours ago, poulinos said: το παραξενο ειναι βεβαια οτι δεν κλειδωνεις 50 με 5 αλλα παραπανω που ειναι weird Δεν είναι καμπίνα του ΟΤΕ γι' αυτό. Wind/Voda κλειδώνουν πιο πάνω.
agap Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, HateMe είπε Ακόμα σε adsl είσαι. Ακόμα και το upload 0.94 είναι Περίμενε να ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση. ναι αλλα πως γινεται στο ρουτερ μου να αναγραφει vdls2_vectoring...στην εικονα που ανεβασα στο πρωτο μηνυμα μου...και πιο κατω αναγραφει up/down 5,5 και 55 mbps ταχυτητες που εχει κλειδωσει αντιστοιχα...ειναι δυνατον ναναι adsl 24 αυτο?
vorlon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό είναι το δικό μου. Μήπως παίζει ρόλο το profile? Γιατι σ' εμένα είναι 8b και σε σένα 17α Δοκίμασε και το speedtest.gr κατα την γνώμη μου βγάζει ποιο "νορμάλ" αποτελέσματα στην ταχύτητα. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2020 από vorlon
agap Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 48 λεπτά πριν, vorlon είπε Αυτό είναι το δικό μου. Μήπως παίζει ρόλο το profile? Γιατι σ' εμένα είναι 8b και σε σένα 17α Δοκίμασε και το speedtest.gr κατα την γνώμη μου βγάζει ποιο "νορμάλ" αποτελέσματα στην ταχύτητα. Το ετρεξα φιλε μου....τα ιδια βγαζει και χειροτερα μπορω να πω
Son^Goku Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Το μόντεμ μια χαρά συγχρονίζει. Το θέμα με το wifi είναι περιορισμός της τεχνολογίας του 2,4 αν έχει 5gzh το ασύρματο θα στέλνει όλη την ταχύτητα. Τώρα εκτός από το συγχρονισμό του μόντεμ υπάρχει και ο κόφτης, που είναι το προφίλ. Μόλις σε γυρίσουν στο σωστό προφίλ θα είσαι κομπλέ. Απλά πρέπει να πατήσει 2 κουμπιά το dsl/noc του παρόχου σου. 1
agap Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, Son^Goku είπε Το μόντεμ μια χαρά συγχρονίζει. Το θέμα με το wifi είναι περιορισμός της τεχνολογίας του 2,4 αν έχει 5gzh το ασύρματο θα στέλνει όλη την ταχύτητα. Τώρα εκτός από το συγχρονισμό του μόντεμ υπάρχει και ο κόφτης, που είναι το προφίλ. Μόλις σε γυρίσουν στο σωστό προφίλ θα είσαι κομπλέ. Απλά πρέπει να πατήσει 2 κουμπιά το dsl/noc του παρόχου σου. ααα αρα λες ναναι ειναι θεμα προφιλ επειδη δεν εχει ολοκληρωθει η συνδεση μου (δεν εχω τηλεφωνο ακομη - ειναι voip -4η μερα σημερα ) και δεν μου εχει ερθει μηνυμα οτι η διδικασια ολοκληρωθηκε...μακαρι ναναι οπως τα λες και ναχει ισως κοφτη το προφιλ μου ακομη... οποτε να δω βελτιωση οταν ολοκληρωθει η διαδικασια ...
elpenor Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 33 λεπτά πριν, Son^Goku είπε Το μόντεμ μια χαρά συγχρονίζει. Το θέμα με το wifi είναι περιορισμός της τεχνολογίας του 2,4 αν έχει 5gzh το ασύρματο θα στέλνει όλη την ταχύτητα. Τώρα εκτός από το συγχρονισμό του μόντεμ υπάρχει και ο κόφτης, που είναι το προφίλ. Μόλις σε γυρίσουν στο σωστό προφίλ θα είσαι κομπλέ. Απλά πρέπει να πατήσει 2 κουμπιά το dsl/noc του παρόχου σου. Τα 2.4Ghz του router του OTE περνάει τα 90Mbit, απίθανό να περιορίζει VDSL στην Ελλάδα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 8 hours ago, vorlon said: Αυτό είναι το δικό μου. Μήπως παίζει ρόλο το profile? Γιατι σ' εμένα είναι 8b και σε σένα 17α Είναι επειδή παίζεις απο Αστικό Κέντρο κι όχι από υπαίθρια καμπίνα.
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 10 hours ago, agap said: ναι αλλα πως γινεται στο ρουτερ μου να αναγραφει vdls2_vectoring...στην εικονα που ανεβασα στο πρωτο μηνυμα μου...και πιο κατω αναγραφει up/down 5,5 και 55 mbps ταχυτητες που εχει κλειδωσει αντιστοιχα...ειναι δυνατον ναναι adsl 24 αυτο? μην μπερδευεις το sync της γραμμης με το τι αφηνει να περασει το username σου το οποιο ειναι σαν policy
agap Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, poulinos είπε μην μπερδευεις το sync της γραμμης με το τι αφηνει να περασει το username σου το οποιο ειναι σαν policy ok νομιζω καταλαβα...μπορει το sync ναναι adsl ..
EuphangeL Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, agap είπε ok νομιζω καταλαβα...μπορει το sync ναναι adsl .. Το αντίθετο. Το profile σου είναι ADSL. Πως να στο πούμε να το καταλάβεις: Είναι σαν configuration file στο video game που παίζεις, αποθηκευμένες ρυθμίσεις 1
agap Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 31 λεπτά πριν, EuphangeL είπε Το αντίθετο. Το profile σου είναι ADSL. Πως να στο πούμε να το καταλάβεις: Είναι σαν configuration file στο video game που παίζεις, αποθηκευμένες ρυθμίσεις δηλαδη αν το profile μου ειναι adsl (εχει παραμεινει απο την προηγουμενη κατασταση) κατεβαζω σαν adsl γραμμη ενω ειμαι συνδεμενος σε vdsl...αν καταλαβα καλα...οποτε περιμενω να ολοκληρωθει η μεταβαση μου...
magaiver85 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα φίλε. 1ον) Άστους να λένε για περιορισμούς της τεχνολογίας σε 2.4ghz (802.11 bgn) και να πας σε 5ghz (802.11 ac) πράσινα άλογα... Το πρόβλημα σου δεν είναι εδώ 100% 2ον) Δεν οφείλει να κάνεις αλλά τεστ. Το πρόβλημα δεν είναι στα τεστ 100% 3ον) Η μόνη επιλογή από μέρους σου είναι να κάνεις troubleshooting. Α. Αν έχεις άλλο ρουτερ βάλτο και συγχρονισου με εκείνο να δεις τι συγχρονίζει και περνα τον υπολογιστή σου για ένα γρήγορο testspeed. (Επειδή troubleshooting κάνεις, χρησιμοποίησε άλλο pc ή κινητό τηλέφωνο για το τεστ έστω και σε Wireless οι απώλειες θα είναι κάποια kb/s (κοίτα και καρτέλα συγχρονισμού στο ρουτερακι) B. Αν δεν έχεις άλλο ρουτερ, δωστου Factory Reset δοκίμασε παλι να κάνεις speed test και αν μπορείς και από άλλη συσκευή. (κοίτα και καρτέλα συγχρονισμού στο ρουτερακι) 4ον) Η γραμμή σου είναι λουκούμι. Αν το πρόβλημα παραμένει τότε είναι πρόβλημα από μεριάς του ISP σου. Ελπιζω να μαρσαρεις σύντομα Φιλικά Γιώργος, Network Engineer Cisco CCNA, CCNP Certificated
EuphangeL Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, magaiver85 είπε Φιλικά Γιώργος, Network Engineer Cisco CCNA, CCNP Certificated 🤣 Τα αγαπημένα μου άτομα στο payroll κάθε εταιρείας Φίλε Γιώργο πρέπει να χάσει όλη αυτή την ώρα για να κάνει troubleshooting, πιστεύεις; Τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει δεν είναι αρκετά για να είμαστε 100% σίγουροι οτι το προφίλ του είναι ακόμα 24άρι; 1
agap Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, magaiver85 είπε Καλημέρα φίλε. 1ον) Άστους να λένε για περιορισμούς της τεχνολογίας σε 2.4ghz (802.11 bgn) και να πας σε 5ghz (802.11 ac) πράσινα άλογα... Το πρόβλημα σου δεν είναι εδώ 100% 2ον) Δεν οφείλει να κάνεις αλλά τεστ. Το πρόβλημα δεν είναι στα τεστ 100% 3ον) Η μόνη επιλογή από μέρους σου είναι να κάνεις troubleshooting. Α. Αν έχεις άλλο ρουτερ βάλτο και συγχρονισου με εκείνο να δεις τι συγχρονίζει και περνα τον υπολογιστή σου για ένα γρήγορο testspeed. (Επειδή troubleshooting κάνεις, χρησιμοποίησε άλλο pc ή κινητό τηλέφωνο για το τεστ έστω και σε Wireless οι απώλειες θα είναι κάποια kb/s (κοίτα και καρτέλα συγχρονισμού στο ρουτερακι) B. Αν δεν έχεις άλλο ρουτερ, δωστου Factory Reset δοκίμασε παλι να κάνεις speed test και αν μπορείς και από άλλη συσκευή. (κοίτα και καρτέλα συγχρονισμού στο ρουτερακι) 4ον) Η γραμμή σου είναι λουκούμι. Αν το πρόβλημα παραμένει τότε είναι πρόβλημα από μεριάς του ISP σου. Ελπιζω να μαρσαρεις σύντομα Φιλικά Γιώργος, Network Engineer Cisco CCNA, CCNP Certificated ευχαριστω πολυ και σενα φιλε Γιωργο για τις δικτυακες πληροφοριες... Δυστυχως αλλο ρουτερ vdsl δεν εχω...ως καινουργιος στην vdsl κατασταση...μονο adsl υπαρχουν technicolor κλπ....οσον αφορα τα reset εχουν ηδη γινει ,μου ειπε και το εκανα το support της nova ενω μιλαγαμε στο τηλ...αλλα δεν διορθωθηκε τιποτα...το κατεβασμα παρεμεινε 2.4~2.6 mb/sec και μαλιστα σε κατεβασμα απο ftp server της nova που μου προτεινανε οι ιδιοι παντα καλωδιακα. απο δυο pc εντος οικιας για να ειμαστε σιγουροι..ολα αυτα online με το support team με ιδια αποτελεσματα...αρα διαπιστωσανε και οι ιδιοι οτι κατι παιζει οποτε προωθησανε το θεμα μου καπου πιο ανωτερα για επιπλεον ελεγχο γραμμης...και αναμενω νεοτερα..ολα αυτα προχτες...παντως με διαβεβαιωσανε οτι ειναι κατι που θα λυθει...εχει ξανατυχει αλλα δεν μου λενε ποια ειναι η λυση..για ποιο λογο συμβαινει αυτο.. παντα φιλικα Αγγελος Structural Civil Engineer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα