Lennox Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Καλα. Τον θυμαμαι να πλασαρει τα γουιντοους φοουνς.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 46 λεπτά πριν, lambrospro είπε Ένα λειτουργικό θα έπρεπε να υπάρχει και λέγεται MacOS. Έχεις δίκιο! Τρέχω να πετάξω το linux και να σκάσω 1500€ για mac. Μ'έσωσες!
Vasilisxd Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν ακούει ο Παναγής , φέρε επιτέλους το Thunderbolt στα surface , είναι ξεφτίλα εν έτη 2020 να βγάζετε μοντέλα χωρίς αυτή την δυνατότητα. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από Vasilisxd
gianniskks Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 «Το να σχεδιάζουμε το hardware και το software μαζί, θα μας επιτρέψει να κάνουμε καλύτερη δουλειά για τα μακροπρόθεσμα σχέδια μας που περιλαμβάνουν τα Windows» Κάποιοι το έλεγαν αυτό πριν 15 χρόνια και τους κοροϊδεύατε. 4 2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, AtiX είπε Αυτό που με ανησυχεί βέβαια είναι η έκφραση “να σχεδιάζουμε το hardware και το software μαζί” και αν αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε windows δυο “ταχυτήτων”??? Δες τι γίνεται που το έχουν κάνει γαργάρα. Δεν ξέρω αν το έχουν αλλάξει (χλωμό με ένα πρόχειρο search), αλλά όλες οι εγκαταστάσεις γινόταν μέσω του store. Οποιοδήποτε exe προσπαθείς να τρέξεις σφαλιάρα και μηνύματακι τύπου “μη κακό οι τρίτες εγκαταστάσεις. Για να καταλάβεις πόσο προχωρημένο είναι το surface, ακόμη και exe της Ms τα βλέπει σαν third party (πχ visual studio που δεν είναι στο store). Να δεις που όλη αυτή η συμπεριφορά κάποια άλλη εταιρεία μου θυμίζει. Αλλά ναι, όσο δεν είναι iPad κάνει παπάδες 😂 Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης
lambrospro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, Annihilator είπε Έχεις δίκιο! Τρέχω να πετάξω το linux και να σκάσω 1500€ για mac. Μ'έσωσες! Όπως το λες, να το πεταξεις. Αυτή είναι η διαφορά, το MAC δεν το πετάς αλλά το μοσχοπουλάς. Για αυτό φίλε μου αξίζει να δώσεις 1500€ για να παρεισ mac και όχι τα μισά. Την παροιμία η φτήνια τρώει τον παρά τη ξέρεις; προφανώς αναφέρομαι σε αυτούς που μπορούν να δώσουν αυτό το ποσο. Αυτοί που δε μπορούν, μπορούν να πάρουν μεταχειρισμένο το οποίο θα είναι και πάλι πολύ καλύτερο από ένα καινούργιο PC. 4 ώρες πριν, gianniskks είπε «Το να σχεδιάζουμε το hardware και το software μαζί, θα μας επιτρέψει να κάνουμε καλύτερη δουλειά για τα μακροπρόθεσμα σχέδια μας που περιλαμβάνουν τα Windows» Κάποιοι το έλεγαν αυτό πριν 15 χρόνια και τους κοροϊδεύατε. Τι να καταλάβουν εδώ μέσα; Εδώ καταλαβαίνουν μόνο ότι 10 είναι μικρότερο του 11. Για να καταλάβεις και να εκτιμήσεις τι φιλοσοφία της Apple πρέπει να καταλαβαίνεις κι αλλά πράγματα. Παραθέτω μια λίστα από innovations της Apple στο iPhone που όλοι τα κράζαμε και μετά τα υιοθετήσανε: 1. Κατάργηση γραφιδας (2007) 2. μη αποσπωμενη μπαταρια 3. Κατάργηση θύρας ακουστικων 4. Κατάργηση ραδιοφώνου 5. Ακριβές συσκευες Ειδικά για αυτο κλαίω στα γέλια με τις τιμές των ναυαρχίδων Samsung και Huawei οι οποίες είναι το ίδιο ακριβές με τα iPhone. Βέβαια αν πας να τα πουλήσεις μετά από 3 χρόνια κλαις τα λεφτά σου. 6. Design software for own hardware. Αυτό είναι βασική φιλοσοφία της Apple από τοτε που ξεκίνησε και είναι τελικά ένας από τους βασικούς λόγους επιτυχίας. Τώρα θέλουν να το μιμηθούν κι άλλοι. 1 6 1
skiabox Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 10 ώρες πριν, Annihilator είπε Έχεις δίκιο! Τρέχω να πετάξω το linux και να σκάσω 1500€ για mac. Μ'έσωσες! Έχεις μείνει 10 χρόνια πίσω. 2300 ευρώ πρέπει να σκάσεις τώρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Βγήκαν οι πονεμενοι του 2-4% παγανιά. Καλό θέμα για ΣΚ , μαζί με το τελωνείο τα δίνω άνετα 9/10...
Tamtiriri Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, lambrospro είπε Όπως το λες, να το πεταξεις. Αυτή είναι η διαφορά, το MAC δεν το πετάς αλλά το μοσχοπουλάς. Για αυτό φίλε μου αξίζει να δώσεις 1500€ για να παρεισ mac και όχι τα μισά. Την παροιμία η φτήνια τρώει τον παρά τη ξέρεις; προφανώς αναφέρομαι σε αυτούς που μπορούν να δώσουν αυτό το ποσο. Αυτοί που δε μπορούν, μπορούν να πάρουν μεταχειρισμένο το οποίο θα είναι και πάλι πολύ καλύτερο από ένα καινούργιο PC. Τι να καταλάβουν εδώ μέσα; Εδώ καταλαβαίνουν μόνο ότι 10 είναι μικρότερο του 11. Για να καταλάβεις και να εκτιμήσεις τι φιλοσοφία της Apple πρέπει να καταλαβαίνεις κι αλλά πράγματα. Παραθέτω μια λίστα από innovations της Apple στο iPhone που όλοι τα κράζαμε και μετά τα υιοθετήσανε: 1. Κατάργηση γραφιδας (2007) 2. μη αποσπωμενη μπαταρια 3. Κατάργηση θύρας ακουστικων 4. Κατάργηση ραδιοφώνου 5. Ακριβές συσκευες Ειδικά για αυτο κλαίω στα γέλια με τις τιμές των ναυαρχίδων Samsung και Huawei οι οποίες είναι το ίδιο ακριβές με τα iPhone. Βέβαια αν πας να τα πουλήσεις μετά από 3 χρόνια κλαις τα λεφτά σου. 6. Design software for own hardware. Αυτό είναι βασική φιλοσοφία της Apple από τοτε που ξεκίνησε και είναι τελικά ένας από τους βασικούς λόγους επιτυχίας. Τώρα θέλουν να το μιμηθούν κι άλλοι. innovation ήταν όλο το iphone του 2007 ta gestures το touch id οι επεξεργαστές της οι bionic και 1002 ακόμα τα μόνα που δεν είναι innovation είναι αυτά που έγραψες δεν με θυμάμαι ποτέ να κρατάω το 6s και να λέω "ξέρεις τι θα ήθελα ρε φίλε από το κινητό? να ΜΗΝ έχει audio jack" αλλά μπορεί κ να είμαι μόνο εγώ καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, αν είχες επιλογή to 11 pro με ή χωρίς ραδιόφωνο πχ στην ίδια τιμή με ίδια μπαταρία τι λόγο είχες να μην το διαλέξεις. Πιο πολύ είναι συμβιβασμός για να κερδίσουμε κάτι άλλο (λίγο παραπάνω μπαταρία στην περίπτωση αυτή) παρά καινοτομία. Θυμάσαι? κάποτε κράζαμε και κοροϊδεύαμε και τις μεγάλες οθόνες (να φτάνει ο αντίχειρας κτλ) 2
lawlezz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 AN δεν μ εβγαζε προβλημα στην καρτα γραφικων μπλε οθονες και τα αρτιφακτς κ ειχε μια εθερνετ κ καμια Usb παραπανω κ κανα Hdmi πιστευω θα ηταν το καλυτερο...
for4 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 αυτόν τον belfiore τι τον κρατάνε; Τον θυμάμαι από εποχές wp. Μεγάλη πατάτα ο τύπος. Τουλάχιστον διοικητικά, γιατί μπορεί στην επιστήμη του να φυσάει.
korakios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Σιγά τα προβλήματα που έχουν τα windows. Τώρα που μιλάμε ,αν συνδέσω usb3 hub που δίνει και ethernet κόβει το ίντερνετ (ασύρματο)....απλά ξεσυνδέω το hub και το πρόβλημα λύθηκε ....
lambrospro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Tamtiriri είπε innovation ήταν όλο το iphone του 2007 ta gestures το touch id οι επεξεργαστές της οι bionic και 1002 ακόμα τα μόνα που δεν είναι innovation είναι αυτά που έγραψες δεν με θυμάμαι ποτέ να κρατάω το 6s και να λέω "ξέρεις τι θα ήθελα ρε φίλε από το κινητό? να ΜΗΝ έχει audio jack" αλλά μπορεί κ να είμαι μόνο εγώ καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, αν είχες επιλογή to 11 pro με ή χωρίς ραδιόφωνο πχ στην ίδια τιμή με ίδια μπαταρία τι λόγο είχες να μην το διαλέξεις. Πιο πολύ είναι συμβιβασμός για να κερδίσουμε κάτι άλλο (λίγο παραπάνω μπαταρία στην περίπτωση αυτή) παρά καινοτομία. Θυμάσαι? κάποτε κράζαμε και κοροϊδεύαμε και τις μεγάλες οθόνες (να φτάνει ο αντίχειρας κτλ) Ρε φίλε έχεις μάθει να διαβάζεις; Δε μίλησα γενικά για innovations, μίλησα για αυτά που έκανε πρώτη η Apple για τα οποία οι άλλοι κράζανε και μετά τα εφάρμοσαν και οι ίδιοι.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, skiabox είπε Έχεις μείνει 10 χρόνια πίσω. 2300 ευρώ πρέπει να σκάσεις τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα