Προς το περιεχόμενο

router,repeater η wifi pci card?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Εχω wifi στο ένα σπιτι αλλα θέλω να δωσω ιντερνετ στο pc στο άλλο σπιτι. Τα χωρίζει ενας οροφος. Μία λύση ειναι να πάρω ενα repeater και να δώσω με καλώδιο στον σταθερο, βεβαια αργότερα που θα έρθει το ιντερνετ στο πάνω σπιτι πάει αχρηστο. Δευτερη λύση να βάλω μια καρτα wifi στον σταθερο που επίσης αργότερα θα παει άχρηστη. 3η λύση να παρω ενα ρουτερ που ούτως η άλλως θέλω να πάρω αλλα δεν ξερω αν κάνει αυτη την δουλεια. Να παίρνει μέσω wifi και να δίνει μέσω ethernet. Δεν θέλω να δινει μεσω wifi γιατι απλα ο σταθερος δεν έχει wifi. Ταχύτητες δεν με νοιάζουν.  

Δημοσ.

Ένα usb wifi adapter; Κόστος 6-10 ευρώ και σε εμένα πιάνει 45-60% σήμα στον κάτω όροφο. Ένα απλό Powertech είναι με Realtek 8188, κόστος 6,50 ευρώ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, d3v4st4tor είπε

Ένα usb wifi adapter; Κόστος 6-10 ευρώ και σε εμένα πιάνει 45-60% σήμα στον κάτω όροφο. Ένα απλό Powertech είναι με Realtek 8188, κόστος 6,50 ευρώ.

είχα ενα και επειδη είναι ανάμεσα τοιχος (οροφος) δεν έβλεπε καν το κατω ρουτερ. ήταν βεβαια αρκετα παλιο. Αν ειναι να παω εκει θα παρω μια καρτα pci δεν ειναι τρελλο κοστος. αλλα επειδη ήθελα ρουτερ, αν οντως το ρουτερ μπορεί να κανει αυτη την δουλεια θα παω εκει. Το θέμα ειναι αν το κάνει.

πχ αυτο που κοιταω δεν αναφέρει repeater αν και αλλου ειδα πως το κάνει. δουλευουν ομως οι θυρες lan?

https://www.skroutz.gr/s/12832420/Asus-RT-AC86U.html

Δημοσ.

Χμμ, Θα πρέπει να έχει δυνατότητα να γίνει wifi bridge, δλδ ασύρματη σύνδεση με το ρούτερ και έξοδος ethernet. κάτι σαν αυτο: https://www.skroutz.gr/s/18106568/Edimax-BR-6428nS-V5.html. Από ότι είδα το ASUS που κοιτάς έχει τέτοια δυνατότητα, αλλά καλού-κακού τσεκάρισε το με το site της ASUS.

• Thanks 1
Δημοσ.

έβαλα μια κάρτα pci που ειναι 802.11 g... κλάμα...

έβαλα για ac point ενα dgn2200v4 και έχει πιο κακό σημα απο το μουφα zte της νοβα. 

τελικα μάλλον πρεπει να αφησω εκει το zte και να παρω καρτα pci της προκοπής ή να πάρω ρουτερ της προκοπής άμεσα. το θέμα ειναι τι ρουτερ να παρω, δεν ξερω απο ρουτερ και εχω χαθει στα specs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...