Giorgos20177 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 παει το wish ααχαχα 1 ευρο βρακι κ 15 φπα το ελτα αχαχααχαχ ελληνννννν για να δω ποτε θα μπαινει κ το τελος σε οσα δεματακια ειναι με σταμπα bangood-gearbest, δεν θα αργησει. κ ας ερχονται απο ευρωπη ταχαμου , να βλεπω να κλεινουν κατι κολοκαναλα στο youtube 1 2 1
valkon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Έτσι είναι, μην τολμήσεις υποταγμένε γραικέ να βρεις κάτι σε καλή τιμή και να νιώσεις χαρούμενος. Φουλ πράις με τιμές αμερικής που έχουν μισθούς 100k+. 11 2
Manousosa13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 ελπιζω οι κινεζοι να το παρουν χαμπαρι και να τα στελνουν να εκτελωνιζονται πρωτα αλου οπως priority line gearbest bangood σε ολλα τα site ακομη και AliExpress ετσι να μην παιρνουν φραγκο οι δικοι .ας οι απατεώνες ακου 15 ευρω για δεμα αξιας ακομη και μισου ευρω ελεος 26
dimitrisdim14 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Μεταφορά του 1/3 των αποθεμάτων wish gearbest bangood σε ευρωπαϊκές αποθήκες , και αποστολή τσαμπε μέσω Ευρώπης . Έτσι το κόβω να γίνεται . 10 2
Δημοφιλής ανάρτηση TopicStrarter Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλα στην ελλάδα λειτουργούν με την λογική μπακάλικου στο κολοκοτρωνίτσι... Να πω ότι δεν έχουν μορφωμένους ανθρώπους στις ηγέτικές θέσεις (ή μήπως δεν έχουν και είναι απλά συγγενείς απο ρουσφέτι διορισμένοι εκεί; πραγματικά ξέρω πως ακούγεται παρανοϊκό αλλά είναι η μόνη λογική απάντηση για να εξηγήσει τις παρανοϊκές κινήσεις τους) Δεν καταλαβαίνουν ότι η αγορά δεινοπαθεί; τι ειναι ένα απο τα μεγάλα εμπόδια της αγοράς για να ανθήσει; οι φθηνές και αξιόπιστες μεταφορές αλλιώς πως θα θα κυκλοφορήσει χρήμα αν δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν υλικά και προϊόντα για να παραχθεί υπεραξία ; Παραγγέλνω υπολογιστή (=σχετικά μεγάλος όγκος ~7-12 κιλά) απο Αγγλία με τα αγγλικά ελτά (royal mail) πληρώνω 9 ευρώ απο αγγλία στην ελλάδα φτάνει μέσα σε 1 μέρα άντε 2 βαρια βαριά 3... και απο Ελλάδα (αθήνα) για να πάει στο σπίτι μου λίγο έξω απο την Αττική περνάνε άνετα 4 μέρες και φυσικά θα πρέπει εγώ να πάω και να καλύψω απόσταση για να πάω να περιμένω σε ουρά στο κατάστημα ΕΛΤΑ.. Αν επιλέξω να έρθει στην πόρτα μου πληρώνω 12-15 ευρώ πάλι έρχεται σφαίρα Ελλάδα αλλά πάλι κάνει άνετα 2-4 μέρες (κάποιες φορές και παραπάνω) για να έρθει σπίτι μου και φυσικά πρώτα ο κούριερ θα στείλει ψευτικο SMS ότι και καλά προσπάθησε να με βρεί και δεν με βρίκε για να πάω εγώ να παραλάβω απο το κατάστημα... εκτός αν πάρω τηλέφωνο και παραπονεθώ οπότε μου κάνουν την χάρη να το φέρουν την επόμενη ή την άλλη βδομάδα λες και δεν έγινε τίποτα.. και λες και αυτοί δεν φταίνε για να αυξήσουν την προτεραιότητα του πακέτου μου... σε ώρα που εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω για να είμαι σίγουρα εκεί ... Πας να στείλεις κάτι πχ ενα μικρό δέμα σε σακούλα (πχ σακάκι) 1-2 κιλά αγγλία και πληρώνεις σχεδόν 30 ευρώ και φτάνει εκει σε μια βδομάδα... πες ότι εχω βιοτεχνία με σαπούνια πως θα κάνω δουλειές έξω για να φέρω χρήμα στην ντόπια αγορά απο τις εξαγωγές με τέτοιες τιμές και τέτοιους χρόνους;;; Εμαι ιδιώτης πως θα πουλήσω κάτι στο ebay σε έναν αγγλο με τέτοιες τιμές και καθυστερήσεις; Τα ζώα μας αργά όπου είναι να βγάλουμε απο την μύγα ξύγκι με δουλοπαροικά χαράτσια λες και έχουμε τουρκοκρατία πρώτοι είμαστε.. για δουλειά τελευταίοι!! Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μειώσουν τα αλισβερίσια απο κίνα αλλά θα πάρουν κάτι ψίχουλα στην τσέπη τους απο τα χαράτσια.. συνταγή επιτυχίας!! Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από TopicStrarter 79 5
yanyul Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Να ρωτήσω κάτι παιδιά; Έχω ακούσει ότι οι εκτελωνιστές δεν είναι υπάλληλοι των ταχυδρομείων, αλλά μία εταιρία που ανέλαβε το έργο, και έχει δικά τις άτομα. Ισχύει αυτό; Αν η παραγγελία σου σταλθεί μέσω UPS ή κάποιας άλλης μεγάλης courier, τότε ισχύει το ίδιο; Περιμένω καμιά 10 παραγγελίες από το aliexpress. Καμία από τις παραγγελίες δεν ξεπερνάει 7-8 ευρώ. Οι πιο πολλές μου έχουν σταλεί χωρίς trackin number. Λέτε να με έρθει κάνα τσεκ να πληρώσω, για να τα παραλάβω;
GreekReaper Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με τα χάλια τους. Μιλάμε για αυθαίρετες διαδικασίες τύπου αποφασίζομεν και διατάσσομεν ή αλλιώς, όπως το χαρακτηρίζουν, "ειδική εγκύκλιο"!!! 8 2
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Κάντε καταγγελίες όλοι στο Συνήγορο του Καταναλωτή ή στο ΕΚΠΟΙΖΩ, να βγάλουν παράνομη και καταχρηστική αυτή την τροπολογία.
godfather0991 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Κράτος δικαίου και ελεγχόμενη αγορά.... Ούτε ελεύθερη αγορά ούτε τέτοιες μπούρδες που ξεστομίζουν κάθε φορά όταν τους βολεύει. Καθαρά προσπαθούν να βγάλουν κέρδος και να προστατεύσουν τα μαγαζιά και να αναγκάζουν τον κόσμο να αγοράζει πιο ακριβά εδώ στην Ελλάδα... 4
forgotten Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) απο την στιγμη που η κυρια μεταφορικη/ταχυδρομικη εταιρεια της χωρας εφαρμοζει τετοιες τακτικες φοβαμαι να δω τι επεται στο μελλον ,πιθανως να δημιουργησουν τεχνητη τους πτωχευση και διασωση με ιδιωτικο επενδυτη και εκει οτι και να γινει θα κοβουν και θα ραβουν οπως τους κατεβει , κυριολεκτικα νοημοσυνη 0 . Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από forgotten 4 1
Rayven Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 ένα ακόμα σε μια αλληλουχία γεγονότων για να πει η αγανακτισμένη πλειοψηφία αυτών που προσπαθούν να εξυπηρετηθούν, "ας γίνουν ιδιωτικά να ησυχάσουμε". Είναι παλιά καλή τακτική... ΥΓ δεν κατηγορώ αυτούς που θα το πουν αλλά να σκεφτούμε λίγο... 12 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις