georgerapp Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 το burst mode ειναι η ληψη ριπης , ισως την εχουν πολλα κινητα , φανταζομαι και τα samsung ;;;; ειναι οταν κρατας πατημενο το κουμπι της καμερας και αυτο τραβαει μεχρι να το αφησεις . και μετα διαλεγεις εσυ ποια η ποιες θες να κρατησεις . σε ενα xperia που εχω αλλα και σε ενα κινεζικο στην εικογενεια leeco υπαρχει , για αυτο φανταζομαι θα ειναι παντου. ετσι τραβαω τα παιδια εγω ας πουμε που ειναι μικρα , δεν τα βαζω να ποζαρουν , δε τους λεω τιποτα , απλα γαζωνω και μετα κραταω την αρεσκειας μου. ο καλυτερος τροπος για να εχεις πραγματικα αυθορμητες εικονες . 1
arma1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Στο mi 8 δεν γίνεται πάντως, ευχαριστώ φίλε 1
dafnoula13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 10 ώρες πριν, arma1 είπε Στο mi 8 δεν γίνεται πάντως, ευχαριστώ φίλε Καλημέρα, γίνεται. Ανοίγεις κάμερα, κρατάς πατημένο το κλείστρο και βγάζει καμμια 20αρια το δευτερόλεπτο. Με την gcam απογειώνεται. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις άλλη έκδοση gcam.(εγώ έχω την 6.2.030) 1
arma1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Όντως βγάζει, τις βάζει σε φάκελο και αυτό με μπέρδεψε, ευχαριστώ φίλε 1
georgerapp Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Καλη ιδεα να περάσεις gcam στο mi8 και να αναβάλεις την αγορά ίσως για τα φετινά μοντέλα που έχουν πει οτι θα δώσουν και αλλο στον τομέα. Τωρα το εαν θα γινει δε ξέρω. Πάντως η sammy σίγουρα φετος θα αλλάξει φακους και αισθητήρες . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=467878 Εδω θα σου πουν για gcam και ισως και για gcam γρήγορη που εσυ θες για ανθρώπους. 1
arma1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Έχω περασμένη φίλε gcam, αλλά είναι λίγο αργή, αν έχει να προτείνει κάποιος κάποια άλλη έκδοση που να βγάζει ακαριαία ας μου πει, νομίζω όμως πως δεν υπάρχει
georgerapp Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Αρα το μαμα mi8 ειναι πισω απο το s9+ . Ειδικά σε θέματα με κίνηση. Ενδιαφέρον , καλα εκανες και το ανέφερες.
arma1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Ναι φίλε, το s9+ είναι πιο καλό στις φώτο 1
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Στις 7/2/2020 στις 6:14 ΜΜ, arma1 είπε Καλησπέρα στην παρέα, θέλω κινητό με βαρύτητα την κάμερα, ποιο να πάρω από τα παρακάτω; είτε καινούργιο, είτε μεταχειρισμένο 1. Samsung s10 2. Samsung s9 + 3. Huawei P20 pro 4. Huawei P30 Τώρα έχω το mi 8, υπέρ ευχαριστημένος την ημέρα, την νύχτα όχι, με και χωρίς gcam Είχα το S9+ και ήμουν ευχαριστημένος μέρα - νύχτα, να πάρω πάλι αυτό ή να κοιτάξω κάτι άλλο από τα παραπάνω;( λίγο το βάρος με χαλούσε σε αυτό) , κάποια άλλη επιλογή; δεκτές όλες οι προτάσεις, Ειναι πολυ περιεργα τα κινητα που αναφερεις γιαυτο και δεν εχεις παρει απαντηση. Για παραδειγμα για ποιο λογο να σου προτεινει καποιος το S9+ απο την στιγμη που κοιτας και το καλυτερο/νεωτερο S10? Με βαση τις φωτογραφιες αυτες καθαυτες το καλυτερο ειναι το P30pro,ενω με βαση το video ειναι το S10 απο τα κινητα που κοιτας. 1 1
arma1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μάλιστα, ευχαριστώ φίλε για τις πληροφορίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα