Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 5 minutes ago, Conan2046 said: Δεν συνηθίζω να τρολάρω. Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ να ξεπερνάω τα 3gb χρήση την ημέρα στο κινητό μου, οπότε δεν βλέπω και ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με τον περιορισμό. Με videos τα ξεπερνάς εύκολα. Θα μου πεις γιατί να βλέπεις τόσα videos στο κινητό, αυτό όμως είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. 😛 1 1
xgol Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μετακομισα πρόσφατα και δεν ειχε συνδεθει το vdsl για 2+ μηνες. Ειπα να στριμαρω euroleague αγωνα, απ το επίσημο app, δε μου βγαλε ουτε μεχρι το 3ο δεκαλεπτο μεχρι να μπει ο κοφτης. 1 1
likos_de Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Ο κόφτης δεν είναι πρόβλημα για το ~80% των χρηστών που κάνει απλή χρήση. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που χρειάζονται πάνω από 3gb την ημέρα. Ε γι αυτούς καλύτερα να αλλάξουν εταιρία γιατί αν περιμένουν η vodafone να βγάλει τον κόφτη, θα γεράσουν περιμένοντας. 1 1
Conan2046 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 35 λεπτά πριν, ThReSh είπε Με videos τα ξεπερνάς εύκολα. Θα μου πεις γιατί να βλέπεις τόσα videos στο κινητό, αυτό όμως είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. 😛 Μπορεί, σπανίως βλέπω στο κινητό βίντεο σε τόσο μικρή οθόνη. Αλλά και πάλι λογικά σε φτάνουν για να βλέπεις 5-6 ώρες την ημέρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 1 minute ago, Conan2046 said: Μπορεί, σπανίως βλέπω στο κινητό βίντεο σε τόσο μικρή οθόνη. Αλλά και πάλι λογικά σε φτάνουν για να βλέπεις 5-6 ώρες την ημέρα. Σε τι ποιότητα?
Doubt Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, likos_de είπε Ο κόφτης δεν είναι πρόβλημα για το ~80% των χρηστών που κάνει απλή χρήση. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που χρειάζονται πάνω από 3gb την ημέρα. Ε γι αυτούς καλύτερα να αλλάξουν εταιρία γιατί αν περιμένουν η vodafone να βγάλει τον κόφτη, θα γεράσουν περιμένοντας. Αν χρειάζεσαι σε μόνιμη βάση πάνω από 3GB τη μέρα, δε σε σώζει η αλλαγή παρόχου. Αν μιλάμε μόνο για μέρες προσφοράς, 3-4 φορές το χρόνο, τότε ΟΚ, πάμε όλοι Cosmote. (πάντως θετικό είναι να υπάρχουν προσφορές και κόντρα προσφορές, κερδισμένοι βγαίνουμε)
Conan2046 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, ThReSh είπε Σε τι ποιότητα? Έβαλα στο κινητό μου να παρακολουθήσω 4Κ βίντεο και 1080p μέτρησα τα data που καταναλώθηκαν και η ωριαία κατανάλωση δεν ξεπερνούσε τα 600 mb. To κινητό μου δεν υποστηρίζει βέβαια 4κ (redmi note 5).
grinder_ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Conan2046 είπε Δεν συνηθίζω να τρολάρω. Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ να ξεπερνάω τα 3gb χρήση την ημέρα στο κινητό μου, οπότε δεν βλέπω και ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με τον περιορισμό. Είναι αυτό που λένε για χρήση με το κινητό, δεν αντικαθιστά μια Ευρυζωνική σύνδεση, η χωρητικότητα του δικτύου είναι περιορισμένη, αν αρχίσουμε όλοι π.χ. να κατεβάζουμε torrent μέσω data θα το ρίξουμε το δίκτυο. Για μένα είναι κατανοητοί οι περιορισμοί στην χρήση, το wifi το έχω πάντα ενεργοποιημένο ώστε αν είμαι κάπου όπου συνδέομαι να μην καταναλώνω data ανεξάρτητα αν είναι απεριόριστα ή όχι και με όλες αυτές τις προσφορές (shake, απεριόριστα (με τον περιορισμό οκ) για ένα μήνα με 2 ευρώ, τώρα για μια εβδομάδα κλπ) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που απλά δεν πρέπει να ανησυχώ μήπως φτάσω το όριο μου, και 1gb την ημέρα πάλι θα με έφτανε σε κάθε περίπτωση. Το ότι εσύ προσωπικά δεν μπορείς να φανταστείς να ξεπερνάς τα 3GB ανά ημέρα δεν μπορεί να αποτελεί κριτήριο. Αντικειμενικά, εκτός του ότι το όριο είναι πολύ χαμηλό για την σημερινή εποχή, είναι επίσης και ένας γελοίος περιορισμός που ουσιαστικά καθιστά το δίκτυο μη λειτουργικό σε κάποιες περιπτώσεις. Φαντάσου να θέλεις να μεταφέρεις ένα σημαντικό αρχείο 3100MB. Η εταιρία θα σε "κρεμάσει". Είναι μέχρι να σου συμβεί και τότε θα αναθεωρήσεις τα όσα λες. Εφόσον έχεις αγοράσει τα δεδομένα, θα έπρεπε να μπορείς να τα καταναλώσεις όπως θέλεις. Ακόμα και σε μερικά λεπτά. Κάποιοι χρησιμοποιούν mobile data για την δουλειά τους. Δεν θα με πείραζε να υπήρχε κάποιο μεγαλύτερο όριο είτε πχ. να λειτουργούσε σωρευτικά ανά εβδομάδα. Τα 3GB ανά ημέρα είναι από άλλη εποχή... 1 ώρα πριν, Conan2046 είπε Έβαλα στο κινητό μου να παρακολουθήσω 4Κ βίντεο και 1080p μέτρησα τα data που καταναλώθηκαν και η ωριαία κατανάλωση δεν ξεπερνούσε τα 600 mb. Δεν μετράς καλά. 1080p το ξεχνάς μιας και θα σου βγάλουν μια ώρα. Οι 5-6 ώρες καθημερινά που ανέφερες παραπάνω βγαίνουν δε βγαίνουν για 480p max. Καταλαβαίνεις ότι εάν μιλάμε για σενάρια χρήσης με video streaming, spotify, heavy browsing με αρκετές υποχωρήσεις το όριο των 3GB δεν επαρκεί. 3 1
giorginho Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, grinder_ είπε Φαντάσου να θέλεις να μεταφέρεις ένα σημαντικό αρχείο 3100MB. Η εταιρία θα σε "κρεμάσει". Ξεκίνα το ανέβασμα κατά τις 11:30 το βράδυ 😉😅 Edit: Μου ξαναεμφανιστηκε το πακέτο στην εφαρμογή αλλά πάλι δε μπαίνει με το ίδιο μήνυμα σφάλματος με πριν.... Αφού δεν άλλαξαν οι όροι.... Τρέχα γύρευε κυρά βοντα... Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από giorginho
elpenor Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Conan2046 είπε Έβαλα στο κινητό μου να παρακολουθήσω 4Κ βίντεο και 1080p μέτρησα τα data που καταναλώθηκαν και η ωριαία κατανάλωση δεν ξεπερνούσε τα 600 mb. To κινητό μου δεν υποστηρίζει βέβαια 4κ (redmi note 5). Αν μιλάμε για λογική ποιότητα και όχι κάτι ελλεινό να υπολογίζεις πάνω από 1.2 GByte την ώρα το 1080p και πάνω από 6 για το 4Κ. Μπορείς να το διαβάσεις και στη σελίδα του Netflix ή εδώ. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2020 από elpenor 1
a16 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, PrinceA5 είπε Στο My CU δεν υπάρχει.. πλέον δεν υπάρχει στην Αρχική αλλά στο Μενού>Προσφορές. Διαφορετικά μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέσω του cu site. Mολις το ενεργοποίησα από το cu app . Ευχαριστώ ts!
Doubt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Τελευταία μέρα σήμερα για την ενεργοποίηση, μην ξεχαστείτε όσοι το αφήσατε πίσω πίσω.
bromiaris Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, Doubt είπε Τελευταία μέρα σήμερα για την ενεργοποίηση Μέχρι και αύριο ειναι.... 1
Doubt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, bromiaris είπε Μέχρι και αύριο ειναι.... Σωστός, ως 17/2, οπότε 24/2 λήξις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις