Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Greektrooper είπε

Παρομοίως, δεν εμφανιζόταν στην εφαρμογή (βασικά ούτε μετά την ενεργοποίηση μου φαίνονται τα λεπτά ή τα mb, να αγχωθω??) αλλά έγινε ενεργοποίηση σε εταιρικό μέσω sms. Thanks!

Εμφανίστηκαν τα αυξημενα διαθέσιμα λεπτά και δεδομένα στην εφαρμογή, τώρα που το έλεγξα. Μόλις το έκανα δεν είχα μπει να δω για να ξέρω μετά από ποση ώρα ενημερώθηκε.

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θα γίνουν ούτε αυτή την εβδομάδα οι αλλαγές στα πακέτα του CU. Πήγε για 20/02 και θα βγει νεότερη ανακοίνωση (?)..

Μάλλον βλέπουν ότι δεν ακολουθούν οι άλλοι 2 και το μεταθέτουν από εβδομάδα σε εβδομάδα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με μηνιαίο ARPU (average revenue per user)  στα καρτοκινητά περιπου στα 5 Ευρώ δεν βλέπω να το αποφύγουμε...

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.
Στις 11/2/2020 στις 10:43 ΠΜ, guzel είπε

Δεν θα γίνουν ούτε αυτή την εβδομάδα οι αλλαγές στα πακέτα του CU. Πήγε για 20/02 και θα βγει νεότερη ανακοίνωση (?)..

Μάλλον βλέπουν ότι δεν ακολουθούν οι άλλοι 2 και το μεταθέτουν από εβδομάδα σε εβδομάδα!

:lol:

δεν βρηκα την ανακοινωση παντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάλι τάπα ρε γμτ, η πράσινη έδωσε απεριοριστα ξανά για 7 ημέρες. Εμείς κολλημένοι στον κόφτη των 3gb...

Επεξ/σία από guzel
  • Sad 1
Δημοσ.

Πραγματικά δεν έχω καταλάβει την γκρίνια για τα 3gb. Όλη μέρα να είσαι στο κινητό είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσεις το όριο.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Πραγματικά δεν έχω καταλάβει την γκρίνια για τα 3gb. Όλη μέρα να είσαι στο κινητό είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσεις το όριο.

Πλάκα κάνεις προφανώς. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν συνηθίζω να τρολάρω. Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ να ξεπερνάω τα 3gb χρήση την ημέρα στο κινητό μου, οπότε δεν βλέπω και ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με τον περιορισμό. Είναι αυτό που λένε για χρήση με το κινητό, δεν αντικαθιστά μια Ευρυζωνική σύνδεση, η χωρητικότητα του δικτύου είναι περιορισμένη, αν αρχίσουμε όλοι π.χ. να κατεβάζουμε torrent μέσω data θα το ρίξουμε το δίκτυο. Για μένα είναι κατανοητοί οι περιορισμοί στην χρήση, το wifi το έχω πάντα ενεργοποιημένο ώστε αν είμαι κάπου όπου συνδέομαι να μην καταναλώνω data ανεξάρτητα αν είναι απεριόριστα ή όχι και με όλες αυτές τις προσφορές (shake, απεριόριστα (με τον περιορισμό οκ) για ένα μήνα με 2 ευρώ, τώρα για μια εβδομάδα κλπ) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που απλά δεν πρέπει να ανησυχώ μήπως φτάσω το όριο μου, και 1gb την ημέρα πάλι θα με έφτανε σε κάθε περίπτωση.

Επεξ/σία από Conan2046
  • Like 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...