mirrage Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Εχω συμβόλαιο και εστειλα το sms στο 1252 χωρίς να περιμένω οτι θα δουλέψει αλλά λέει πως θα ειναι ενεργο από 10/2/20.
koooleeek Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, mirrage είπε θα ειναι ενεργο από 10/2/20. Αυτοί εκεί στην Vodafone μάλλον δεν θα ξέρουν πότε είναι και πως ορίζεται μια ημερομηνία...
Conan2046 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Αυτήν την περίοδο με έχει βολέψει αφάνταστα η Vodafone. Τον Ιανουάριο είχα πάει ταξίδι μερικές μέρες και είχα την προσφορά με τα απεριόριστα με τα 2 ευρώ, Δεν χρειαζόταν να ασχολούμαι με τα δεδομένα καθόλου. Την άλλη εβδομάδα που θα λείπω πάλι θα ενεργοποιήσω την τελευταία μέρα της προσφοράς και το πακέτο αυτό να είμαι άρχοντας, θα έχω και το shake μου. Μου δίνει και μια προσφορά για 2 μήνες 10 GB αν ανανεώσω το συμβόλαιο μου μέσω της εφαρμογής αλλά εδώ και καμιά 10αριά μέρες δεν μπορεί να γίνει όταν πατάω ολοκλήρωση και βγάζει ένα μήνυμα για αδυναμία ανάκτησης πληροφοριών. Δεν βιάζομαι είναι αληθεια.
banned_acc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 το vodafonecu.gr γράφει ότι αναβαθμίζουν την ψηφιακή εμπειρία μας , μάλλον περνάνε τα νέα πακέτα;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, grinder_ είπε Στην σωστή τους διάσταση έχουν μπει τα πράγματα. Η πραγματικότητα είναι μια, απλώς μερικοί για τους δικούς τους πάντα λόγους, αδυνατούν να καταλάβουν τα αυτονόητα. Δεν συζητάμε το εάν και ποιοι την είδαμε την προσφορά στο app. Θίχτηκε το θέμα του κατά πόσο η εταιρία επικοινώνησε στους συνδρομητές της ότι πρόκειται περί αποζημίωσης για την δυσλειτουργία του δικτύου της ή την πλάσαρε ως άλλη μια "προσφορά" - "δώρο'. Επίσης, και στο δικό σου sms βλέπω να αναφέρει το "ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...". Εάν είναι έτσι τότε προσπαθούν να εκμαιεύσουν χρήματα από τους συνδρομητές τους με αφορμή τα προβλήματα στο δίκτυο. Αισχρό, το λιγότερο. Ελάχιστοι πρέπει να έχουν λάβει το sms μέχρι τώρα. Παιδιά μην το ψάχνετε. Στην εφαρμογή εμφανίζεται σκέτο το πακέτο χωρίς καμία αναφορά και στην myCU και στην myVodafone. Αυτό που μπήκε προηγουμένως είναι απλά ειδοποίηση και μεμονωμένα την βλέπουν κάποιοι χρήστες. Σε 3 κινητά δεν υπάρχει ως ειδοποίηση. Δεν χρειάστηκε καν να κάνω ανανέωση. Με το που βγήκε, πριν καν γραφεί στο φόρουμ το είχα ενεργοποιήσει. Φοιτητικό, τελευταία ανανέωση γύρω στο. Ιούλιο... Επίσης νομίζω με τον τρόπο που το έγραψα, ότι η εταιρεία δεν το έδωσε σε όλους, γιατί δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να το βάλουν. Στην ουσία το ίδιο πράγμα λέμε... Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από cacofonix-3
grinder_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Δεν χρειάστηκε καν να κάνω ανανέωση. Με το που βγήκε, πριν καν γραφεί στο φόρουμ το είχα ενεργοποιήσει. Φοιτητικό, τελευταία ανανέωση γύρω στο. Ιούλιο... Επίσης νομίζω με τον τρόπο που το έγραψα, ότι η εταιρεία δεν το έδωσε σε όλους, γιατί δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να το βάλουν. Στην ουσία το ίδιο πράγμα λέμε... Έχει ήδη αναφερθεί ότι δεν χρειάζεται ανανέωση. Εννοούσα ότι στο δικό σου sms και απ ότι φαίνεται σε όσα θα σταλούν, γράφει παραπλανητικά ότι "ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...". Αυτή η διατύπωση δεν υπήρχε στα πρώτα sms και το σχολίασα προηγουμένως, προφανώς προσπαθούν να κερδίσουν επιπλέον ανανεώσεις απ όσους "τσιμπήσουν".
livaspy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στα εταιρικά ενώ ήρθε μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε στο app δεν έχει φανεί ακόμα. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από livaspy
giorginho Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε Δεν χρειάστηκε καν να κάνω ανανέωση. Με το που βγήκε, πριν καν γραφεί στο φόρουμ το είχα ενεργοποιήσει. Φοιτητικό, τελευταία ανανέωση γύρω στο. Ιούλιο... Επίσης νομίζω με τον τρόπο που το έγραψα, ότι η εταιρεία δεν το έδωσε σε όλους, γιατί δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να το βάλουν. Στην ουσία το ίδιο πράγμα λέμε... Θα επαναλάβω/υπενθυμίσω ότι σε εμένα δεν δέχεται να μπει (ούτε σήμερα), εμφανίζοντας αυτά που ποσταρα στη σελίδα 3 εδώ.... CU προερχόμενο από φοιτητικό (άλλο ένα "περίεργο" σημείο, δεν έχω καταλάβει γιατί σε άλλους καταργούν οτιδήποτε φοιτητικό το αργότερο στην 4ετία και σε άλλους όχι/ποτέ) με τελευταία ανανέωση πριν τουλάχιστον κάνα 3μηνο (αλλά σίγουρα πολύ μετά το καλοκαίρι). Σε "καρτοκινητο Vodafone" πάντως εντός της οικογένειας μπήκε κανονικά (εκεί η ανανέωση ήταν πριν λιγότερο από 2 μήνες).
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, giorginho είπε Θα επαναλάβω/υπενθυμίσω ότι σε εμένα δεν δέχεται να μπει (ούτε σήμερα), εμφανίζοντας αυτά που ποσταρα στη σελίδα 3 εδώ.... CU προερχόμενο από φοιτητικό (άλλο ένα "περίεργο" σημείο, δεν έχω καταλάβει γιατί σε άλλους καταργούν οτιδήποτε φοιτητικό το αργότερο στην 4ετία και σε άλλους όχι/ποτέ) με τελευταία ανανέωση πριν τουλάχιστον κάνα 3μηνο (αλλά σίγουρα πολύ μετά το καλοκαίρι). Σε "καρτοκινητο Vodafone" πάντως εντός της οικογένειας μπήκε κανονικά (εκεί η ανανέωση ήταν πριν λιγότερο από 2 μήνες). Στο καταργούν γιατί προφανώς το πάσο δεν είναι στο όνομά σού και ο κάτοχος είναι ήδη χρόνια φοιτητής οπότε κάποια στιγμή θα λήξει και η προσφορά.
giorginho Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, cacofonix-3 είπε Στο καταργούν γιατί προφανώς το πάσο δεν είναι στο όνομά σού και ο κάτοχος είναι ήδη χρόνια φοιτητής οπότε κάποια στιγμή θα λήξει και η προσφορά. Βρε το πάσο στο όνομά μου ήταν, άλλο ρώτησα όμως, αν θες ξαναδιάβασε...
eduardo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Στο φοιτητικό cu η ανανέωση χρόνου ομιλίας είναι υποχρεωτική ανά δίμηνο όπως σε όλα τα πακέτα ή όχι;
panos- Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Σε μερικούς είναι (στους πιο παλιούς), οι καινούριοι ανανεώνουν κανονικά κάθε δίμηνο..
kostanen Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Σε καρτοπρογραμμα παρόλο που δεν το εμφάνιζε η εφαρμογή, έγινε ενεργοποίηση μέσω μηνύματος. Ευχαριστώ ts
Greektrooper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 29 λεπτά πριν, kostanen είπε Σε καρτοπρογραμμα παρόλο που δεν το εμφάνιζε η εφαρμογή, έγινε ενεργοποίηση μέσω μηνύματος. Ευχαριστώ ts Παρομοίως, δεν εμφανιζόταν στην εφαρμογή (βασικά ούτε μετά την ενεργοποίηση μου φαίνονται τα λεπτά ή τα mb, να αγχωθω??) αλλά έγινε ενεργοποίηση σε εταιρικό μέσω sms. Thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις