Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενεργοποιησα και εγω την προσφορα αλλα μετα απο χρονια(πολλα) αποφασισα να αλλαξω και να παω cosmote

Την αλλαγη βεβαια την εκανα μεσω 13888 γιατι σε καταστημα δεν υπαρχει καρτα για φορητοτητα (αρα θα με παει κανα 10ημερο μου ειπε η κοπελα στο τηλεφωνο)

απογοητευμενος απο σημα απο vodafone και απο το τελευταιο blackout

Θα δοκιμασω  cosmote

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Δεν τα διαβασες προφανως οσα εγραψα πριν. Ειπα αν αναφερεται εκει που επικοινωνησε την προσφορα η εταιρια. Και ολα τα λινκ που δωθηκαν αλλα και τα σχολια ηταν οτι ΔΕΝ το αναφερει εκει που δηλωνει την προσφορα. Τωρα μηπως καταλαβες τι λεω τοση ωρα; Με μισο διαβασμα που να καταλαβεις τι λεω...

Καταλαβα οτι βιαστηκες να βγαλεις συμπερασματα και περι τουμπεκιου (sic) και περι biased, γιατι και SMS εστειλαν και σε ηχογραφημενο το λενε και στην εφαρμογη μεσα το γραφουν. Tα υπολοιπα ας τα καταλαβουν οσοι μας διαβαζουν αφου εγω κανω μισο διαβασμα. Ελπιζω κι εσυ να καταλαβες οτι δεν ηρθα να υπερασπιστω καμια εταιρεια, αλλα να σου πω οτι απλως κανεις λαθος στην εκτιμηση οτι το κανουν τουμπεκι, γιατι ΔΕΝ το κανουν!

Επεξ/σία από BackFromHell
  • Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Καταλαβα οτι βιαστηκες να βγαλεις συμπερασματα και περι τουμπεκιου (sic) και περι biased, γιατι και SMS εστειλαν και σε ηχογραφημενο το λενε και στην εφαρμογη μεσα το γραφουν. Tα υπολοιπα ας τα καταλαβουν οσοι μας διαβαζουν αφου εγω κανω μισο διαβασμα.

4 σελιδες καμια αναφορα. Εγω βιαστηκα;

Βλεπεις κατι πριν τις ερωτησεις μου ή και στις 10-20 αναρτησεις ποσες ειναι μετα απο αυτες;

Σε ειχα μπαναρει καποτε; Αυτο ειναι το προβλημα σου μαζι μου; Χμμμμ... Το nick θα μπορουσε να σημαινει κατι τετοιο.  Λες;;; :D Αλλιως (αν δεν ειναι αυτο δηλαδη) η αγαπη σου για την εταιρια σου που σε κανει να θυμωνεις οταν ακουσεις κατι γι αυτην, ειναι ενδιαφερουσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, matrixxx είπε

4 σελιδες καμια αναφορα. Εγω βιαστηκα;

Βλεπεις κατι πριν τις ερωτησεις μου ή και στις 10-20 ποσες ειναι μετα απο αυτες;

Σε ειχα μπαναρει καποτε; Αυτο ειναι το προβλημα σου μαζι μου; Χμμμμ... Το nick θα μπορουσε να σημαινει κατι τετοιο.  Λες;;; :D

Μαλιστα.

Αρχικα ηταν επειδη εγω ειμαι biased υπερ καποιας εταιρειας και κατα καποιας αλλης, μετα ηταν που "ειμαστε πελατες της εταιρειας και την υποστηριζουμε", μετα ηταν που δεν το γραψανε αλλοι στο τοπικ οτι δεν υπαρχει τουμπεκι και ως εκ τουτου...δεν ηξερες και τελικα ηταν επειδη το nick μου κανει... προδηλο οτι με εχεις banarei και ηρθε η ωρα μου να παρω το revenge σε αυτο το τοπικ...Ολα αυτα επειδη απλα σου εξηγησα οτι βιαστηκες να βγαλεις συμπερασματα και οτι αυτα ηταν λανθασμενα.

Την επομενη φορα θα ξερω να (σου) λεω οτι πεταει ο γαιδαρος σε οτι ανακριβεια διαβαζω, για να αποφευγουμε ολα τα υπολοιπα...

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.

αν συνεχίσει να πεφτει η βοντα κάθε μήνα μια φορά θα έχετε ισόβια τσαμπα ιντερνετ κουφάλες. θα φυγω απο την κοτε και θα έρθω σε εσάς 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, GnsP είπε

Εσένα σου ζητάει και ανανέωση για να την ενεργοποιήσεις;
Δοκίμασες και απέτυχε χωρίς ανανέωση;
Ρωτάω γιατί στο άλλο μήνυμα που παρατέθηκε δεν κάνουν καμία αναφορά για ανανέωση, ούτε στους όρους λέει κάτι.

@BackFromHell

Κουράζεις.
Καλώς εξέφρασε ο matrixxx την απορία-επισήμανση εάν έχει καμιά σύνδεση η προσφορά με βλάβες του δικτύου.
Αντιθέτως εσύ με υφάκι προσπάθησες να τον αντικρούσεις και στην τελική επικαλέστηκες τα δικά του λεγόμενα (!) για να στηρίξεις αυτά που λες.

Μάθε λοιπόν ως "αγαθός καταναλωτής" που απλά είσαι ότι αναφορά για βλάβη μέχρι τώρα δεν υπάρχει.
Ούτε στο site και απλά η προσφορά εμφανίζεται ως "FREE COMBO".
Ούτε στις δύο εφαρμογές, "FREE COMBO" και εκεί χωρίς καμία αναφορά ότι πρόκειται για αποζημίωση για την λειτουργία του δικτύου.
Προσωπικά δεν ακούω κανένα ηχογραφημένο μήνυμα σχετικά στο 1252 παρά μόνο το ότι "Η vodafone cu σου κάνει δώρο..."
Ούτε sms ενημέρωσης έλαβα.

Που είναι το κακό δηλαδή να υπάρχει αυτή διευκρίνηση στο παρόν topic εφόσον δεν υπήρχε και κάνεις σχόλια για τις "ανησυχίες" των άλλων;
Κατά τ άλλα έχεις δίκιο, άλλοι βιαστήκαν να βγάλουν συμπεράσματα...

Επεξ/σία από grinder_
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GnsP είπε

Όχι, δε ζήτησε τίποτα. Εγώ το έβαλα από το app την ώρα που άνοιξε το τόπικ.

Το μήνυμα ήρθε σήμερα.

Άρα με το " ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ..." ρίχνουν αδεια για να πιάσουν γεμάτα...
Όμορφα πράγματα.:P

Δημοσ.

Λοιπόν, για να μπουν τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

Όσοι μπαίνουμε καθημερινά στο cu app, το είδαμε.

Σημερα ήρθε και το sms.

Θεμιτό ότι έδωσαν ένα δώρο. Αθέμιτο ότι δεν το ενεργοποίησαν αυτόματα σε όλους. Πολύ απλά γιατί πολλοί δεν θα το ενεργοποιήσουν.

Μόλις το είδα στο δικό μου account, αυτομάτως μπήκα και στων δικών μου το account και το ενεργοποίησα και σε αυτούς.

Πιστεύετε ότι από μόνοι τους θα το έκαναν; Προφανώς και όχι. 

IMG_20200207_185850.jpg

IMG_20200207_190027.jpg

IMG_20200209_231720.jpg

Δημοσ.
4 ώρες πριν, matrixxx είπε

Τουμπεκι ε;

Προφανώς. Δεν έβγαλαν καν ανακοίνωση για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν ενώ έφαγαν καλό κράξιμο στη σελίδα τους στο φουμπου.

22 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Σημερα ήρθε και το sms.

Θεμιτό ότι έδωσαν ένα δώρο. Αθέμιτο ότι δεν το ενεργοποίησαν αυτόματα σε όλους. Πολύ απλά γιατί πολλοί δεν θα το ενεργοποιήσουν.

Μόλις το είδα στο δικό μου account, αυτομάτως μπήκα και στων δικών μου το account και το ενεργοποίησα και σε αυτούς.

IMG_20200207_185850.jpg

IMG_20200207_190027.jpg

IMG_20200209_231720.jpg

Μεμονωμένα έρχεται το sms; δεν το πήρα 

3 ώρες πριν, ThReSh είπε

Σε μένα δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. :o

Μόνο το My Big Bang Weekend.

άλλη εφαρμογή έχουμε; ούτε σε εμένα φαίνεται

Δημοσ.

έστειλα μήνυμα (εταιρική σύνδεση) πριν από λίγο για την ενεργοποίηση της προσφοράς και μου ήρθε απάντηση ότι θα είναι διαθέσιμη από τις 10/2 !!!! wtf??????

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

έστειλα μήνυμα (εταιρική σύνδεση) πριν από λίγο για την ενεργοποίηση της προσφοράς και μου ήρθε απάντηση ότι θα είναι διαθέσιμη από τις 10/2 !!!! wtf??????

Προφανώς για να μην πέσουν όλοι μαζί και ξαναπέσει το δίκτυο

Δημοσ.
6 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε

Προφανώς για να μην πέσουν όλοι μαζί και ξαναπέσει το δίκτυο

Και τώρα το πρωί πάλι τα ίδια..,.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε

Σημερα ήρθε και το sms.

IMG_20200207_185850.jpg

IMG_20200207_190027.jpg

IMG_20200209_231720.jpg

Στην σωστή τους διάσταση έχουν μπει τα πράγματα.
Η πραγματικότητα είναι μια, απλώς μερικοί για τους δικούς τους πάντα λόγους, αδυνατούν να καταλάβουν τα αυτονόητα.

Δεν συζητάμε το εάν και ποιοι την είδαμε την προσφορά στο app.
Θίχτηκε το θέμα του κατά πόσο η εταιρία επικοινώνησε στους συνδρομητές της ότι πρόκειται περί αποζημίωσης για την δυσλειτουργία του δικτύου της ή την πλάσαρε ως άλλη μια "προσφορά" - "δώρο'.

Επίσης, και στο δικό σου sms βλέπω να αναφέρει το "ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...".
Εάν είναι έτσι τότε προσπαθούν να εκμαιεύσουν χρήματα από τους συνδρομητές τους με αφορμή τα προβλήματα στο δίκτυο.
Αισχρό, το λιγότερο.

8 ώρες πριν, guzel είπε

Μεμονωμένα έρχεται το sms; δεν το πήρα

Ελάχιστοι πρέπει να έχουν λάβει το sms μέχρι τώρα.

8 ώρες πριν, guzel είπε

άλλη εφαρμογή έχουμε; ούτε σε εμένα φαίνεται

Παιδιά μην το ψάχνετε.
Στην εφαρμογή εμφανίζεται σκέτο το πακέτο χωρίς καμία αναφορά και στην myCU και στην myVodafone.
Αυτό που μπήκε προηγουμένως είναι απλά ειδοποίηση και μεμονωμένα την βλέπουν κάποιοι χρήστες.
Σε 3 κινητά δεν υπάρχει ως ειδοποίηση.

Επεξ/σία από grinder_
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Εγώ το είχα διαβάσει σε μια σελίδα πριν λίγες μέρες που έλεγε για ενεργοποίηση μέσω app. Μπήκα το έψαξα δεν βρήκα πως να το ενεργοποιήσω και το παράτησα. 

Αντί αυτού ανακάλυψα τον τροχό της τύχης και έπαιξα,αλλά δεν κέρδισα κάτι μόνο συμμετοχή σε κληρώσεις. 

Διαβάζοντας το ποστ του TS και στέλνοντας sms Α στο 1252 μου τα έδωσε. Καρτοκινητό Vodafone με τελευταία ανανέωση τον Δεκέμβριο χωρίς υπόλοιπο. Ευχαριστώ TS

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...