Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Σε αντιθεση με την κοσμοτε η voda αναφερει οτι ειναι για την βλαβη. 

Που ειναι αυτο; Δεν το εχω διαβασει πουθενα και αν και ζητω την πληροφορια τοση ωρα δεν γνωριζει κανεις να υπαρχει καπου.

4 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Στην περιπτωση της κοσμοτε που το τουμπεκι ηταν ψιλοκομμενο κιολας , εδω στο παρον section βγαιναν παπαγαλοι και λεγανε για σπουδαια προσφορα (ενω δεν ηταν ακριβως... προσφορα), ενω αλλοι που παρουσιαζονται ευαισθητοι στο παρον τοπικ επι του συγκεκριμενου θεματος, εκει δεν ειχαν αντιστοιχες ανησυχιες...

Για ποιους μιλας Σερλοκ; Για πες ονοματα και δωσε συνδεσμους να δουμε τι λες! Και πες μας και για ποιον λογο εισαι τοσο biased.

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Που ειναι αυτο; Δεν το εχω διαβασει πουθενα και αν και ζητω την πληροφορια τοση ωρα δεν γνωριζει κανεις να υπαρχει καπου

Εσύ το έγραψες

1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Εκανα πριν λιγο μια ανανεωση στον πεθερο μου και στο 1252 μεσα στην φασαρια ακουσα κατι σαν "σας ζηταμε συγνωμη για την ταλαιπωρια για τη δυσλειτουργια του δικτυου μας και ως αποζημιωση σας προσφερουμε" αυτα που λεει το θεμα. Καπως ετσι τα ειπε η ηχογραφηση, με δικα μου λογια στο περιπου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Που ειναι αυτο; Δεν το εχω διαβασει πουθενα και αν και ζητω την πληροφορια τοση ωρα δεν γνωριζει κανεις να υπαρχει καπου.

Για ποιους μιλας Σερλοκ; Για πες ονοματα και δωσε συνδεσμους να δουμε τι λες! Και πες μας και για ποιον λογο εισαι τοσο biased.

Τι εννοεις που ειναι αυτο; Μονος σου ανεφερες οτι ακουσες ηχογραφημενο που αναφερει οτι προκειται περι αποζημιωσης για βλαβη και στο επομενο ιδιο ποστ ( ! ), παλι μονος σου, μιλας για τουμπεκι: https://www.insomnia.gr/forums/topic/730920-vodafone-δωρεάν-1000-λεπτά-προς-όλους-10gb-για-μια-εβδομαδα/?do=findComment&comment=57705726

Μετα απο αυτα παιρνω και εξτρα μπονους οτι ο biased ειμαι εγω :P

*Tα ιδια σου απαντηθηκαν κι εδω by the way, πολλοι biased μαζeυτηκαν μαλλον:
https://www.insomnia.gr/forums/topic/730920-vodafone-δωρεάν-1000-λεπτά-προς-όλους-10gb-για-μια-εβδομαδα/?do=findComment&comment=57705915

Επεξ/σία από BackFromHell
  • Moderators
Δημοσ.

Αν δεν το ειχα αναφερει εγω, θα το ειχε μαθει κανεις σε 4 σελιδες τοπικ μεχρι τωρα; Αρα το συμπερασμα ειναι οτι αυτοι "το λενε" (επειδη βρεθηκα εγω ο ενας στους 5-10Κ που ειμαστε εδω μεσα να το αναφερω) ενω οι αλλοι(cosmo) δεν το ειπαν; Μηπως το ειπαν και οι αλλοι και επειδη δεν εχει ο πεθερος μου cosmote ωστε να το ακουσω εγω να το πω, δεν το μαθαμε ποτε;

Μα τι λετε;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Δηλαδη αν δεν το ειχα αναφερει εγω, θα το ειχε μαθει κανεις; Αρα το συμπερασμα ειναι οτι αυτοι το λενε ενω οι αλλοι δεν το ειπαν; Μηπως το ειπαν και οι αλλοι και επειδη δεν εχει ο πεθερος μου cosmote ωστε να το ακουσω εγω να το πω, δεν το μαθαμε ποτε;

Μα τι λετε;;;

Οτι ναναι. Ρωτησες που αναφερθηκε οτι υπηρχε ηχογραφημενο και σου απαντησα. Δεν διευκρινησες οτι το δικο σου ποστ δεν μετραει... Αφου δεν μετραει λοιπον, δες το ποστ του GnsP και συνεχισε το θεωρημα σου για τουμπεκι, λεγοντας biased τους υπολοιπους που σου εξηγουν οτι ΔΕΝ περασε τουμπεκι, οσο κι αν προσπαθεις να δημιουργησεις τις αντιθετες εντυπωσεις...

• Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Οτι ναναι. Ρωτησες που αναφερθηκε οτι υπηρχε ηχογραφημενο και σου απαντησα. Δεν διευκρινησες οτι το δικο σου ποστ δεν μετραει... Αφου δεν μετραει λοιπον, δες το ποστ του GnsP και συνεχισε το θεωρημα σου για τουμπεκι, λεγοντας biased τους υπολοιπους.

Χαχαχα, ρωτησα που υπαρχει, και μου εδωσες το δικο μου σχολιο. Συνεννοηση ωραια. :D H μαγεια της Ελληνικης γλωσσας λετε να ειναι αυτη; :D 

Εγω οπως ειπα εχω καλως ή κακως wind. Επομενως δεν ειμαι biased και δεν εχω και λογο αφου ειμαι εκτος δυαδας. Εσεις αν υπερασπιζεστε τοσο την Α ή Β εταιρια επειδη απλα ειστε πελατες της ειναι ομορφο. Αν και για μενα δεν ειναι αξιοζηλευτο, αλλα ο καθενας συμπεριφερεται οπως νιωθει, δεν ειναι κατακριτεο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Χαχαχα, ρωτησα που υπαρχει, και μου εδωσες το δικο μου σχολιο. Συνεννοηση ωραια. :D H μαγεια της Ελληνικης γλωσσας λετε να ειναι αυτη; :D 

Ειλικρινα και χωρις καμια διαθεση πειραγματος/αντιδικιας, ΔΕΝ σε καταλαβαινω.

Ειπα οτι αναφερθηκε στο τοπικ πως υπαρχει ηχογραφημενο και με ρωτησες πού; Και σου υπεδειξα το σχετικο ποστ. Δεν καταλαβαινω γιατι επειδη το ποστ ηταν δικο σου, δεν μετραει; Αφου απο εσενα το ειδα και το διαβασα και το εμαθα, οποτε και το ανεφερα στη συνεχεια!

Επισης νομιζω οτι σε καλυψαν και επομενα ποστ ως προς την σχετικη απορια, οτι δηλαδη δεν υπαρχει κανενα τουμπεκι και κατ'επεκταση οτι δεν εχω καμια διαθεση να ειμαι biased υπερ καποιου, το αντιθετο, ειμαι biased στο να αναφερουμε τα πραγματικα γεγονοτα, χωρις να βλεπουμε χρωματα, φαντασματα ή θεωριες συνομωσιας παντου κλπ...Και ηχογραφημενο και SMS μας καλυπτουν ή συνυπολογιζονται στο τουμπεκι;

Δημοσ.

Αυτό βγάζει στην εφαρμογή cu. Είναι εμφανές ότι πρόκειται για δωράκι λόγω της πρόσφατης προβληματικής κατάστασης του δικτύου της.

Screenshot_2020-02-09-19-53-17-304_gr.mobile.vodafone.jpg

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Ειλικρινα και χωρις καμια διαθεση πειραγματος/αντιδικιας, ΔΕΝ σε καταλαβαινω.

Ειπα οτι αναφερθηκε στο τοπικ πως υπαρχει ηχογραφημενο και με ρωτησες πού; Και σου υπεδειξα το σχετικο ποστ. Δεν καταλαβαινω γιατι επειδη το ποστ ηταν δικο σου, δεν μετραει; Αφου απο εσενα το ειδα και το διαβασα και το εμαθα, οποτε και το ανεφερα στη συνεχεια!

Επισης νομιζω οτι σε καλυψαν και επομενα ποστ ως προς την σχετικη απορια, οτι δηλαδη δεν υπαρχει κανενα τουμπεκι και κατ'επεκταση οτι δεν εχω καμια διαθεση να ειμαι biased υπερ καποιου, το αντιθετο, ειμαι biased στο να αναφερουμε τα πραγματικα γεγονοτα, χωρις να βλεπουμε χρωματα κλπ...

Δεν τα διαβασες προφανως οσα εγραψα πριν. Ειπα αν αναφερεται εκει που επικοινωνησε την προσφορα η εταιρια. Και ολα τα λινκ που δωθηκαν αλλα και τα σχολια ηταν οτι ΔΕΝ το αναφερει εκει που δηλωνει την προσφορα. Τωρα μηπως καταλαβες τι λεω τοση ωρα; Με μισο διαβασμα που να καταλαβεις τι λεω...

4 λεπτά πριν, skimnos είπε

Αυτό βγάζει στην εφαρμογή cu. Είναι εμφανές ότι πρόκειται για δωράκι λόγω της πρόσφατης προβληματικής κατάστασης του δικτύου της.

Screenshot_2020-02-09-19-53-17-304_gr.mobile.vodafone.jpg

Επιτελους! Μαγκες λοιπον! 4 σελιδες δεν υπηρχε καμια αναφορα, απλα παρουσιαζοταν ως προσφορα, δωρο, ξερα!

Οριστε τι μεταφερθηκε πριν λιγο:

41 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Στο App δεν λένε κάτι τέτοιο, από εκεί το είδα.

Δημοσ.

H Cosmote πάντως προετοίμαζε την προσφορά καιρό πριν την βλάβη στο δίκτυο της. Είχε διαρρεύσει το site που δούλευε η διαφημιστική τους εταιρία και φαινόταν η προσφορά εκει, πριν ανέβει στο κανονικό site.

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, matrixxx said:

Επιτελους! Μαγκες λοιπον! 4 σελιδες δεν υπηρχε καμια αναφορα, απλα παρουσιαζοταν ως προσφορα, δωρο, ξερα!

Οριστε τι μεταφερθηκε πριν λιγο:

Σε μένα δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. :o

Μόνο το My Big Bang Weekend.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...