Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 ώρες πριν, eduardo είπε

Στα καταστήματα της Vodafone οι πωλητές λένε ότι σε λίγο το ελάχιστο ποσό ανανέωσης θα είναι 15€.
Τώρα που οι περισσότεροι το έχουν γυρίσει σε καρτοκινητή, πρέπει να χρεώσουν αναλόγως... :(

Ενδιαφέρον. Γι αυτό μου έχουν πρήξει το συκώτι για να αλλάξω από καρτοκινητο σε καρτο πρόγραμμα.

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, LivingBreathingDownfall είπε

Γι αυτό μου έχουν πρήξει το συκώτι για να αλλάξω από καρτοκινητο σε καρτο πρόγραμμα.

Ολοι οι παροχοι το κανουν αυτο εδω και πολλα χρονια. Τουλαχιστον εμενα στην wind τις 5-10 φορες που εχω περασει απο μαγαζι τα τελευταια 5 χρονια (για 5-10 ασχετους λογους), προσπαθησαν να μου το "πουλησουν" ολες! Αρα δεν εχει να κανει με αυτο. Απλα πλεον δεν υπαρχει καρτοκινητη στην Ελλαδα με το υποχρεωτικο ανα 2 μηνες ταισμα των παροχων, εχουμε στην ουσια καρτοπρογραμμα ή συμβολαιο, οπως θελει το λεει ο καθενας (παγιο δηλαδη) ειτε το θελαμε ειτε οχι. Μας το φορτωσαν με το ζορι αφου τοσα χρονια τους λεμε ΟΧΙ.

Καλη μας χωνεψη!!! :)

Δημοσ.

μας την έχουν φέρει καλά και κυρίως με την υποχρεωτική ανανέωση  ανά 2 ή 3 μήνες, δε ξέρω πόσο είναι. Αυτό είναι το χειρότερο. Διότι πρέπει να τους ταΐζεις για να έχεις νούμερο.

Είχα φοιτητικό πριν και με επιπλέον προσφορά έδινα 4€ το μήνα, μετά πήγε 6€. Μετά μου κόψαν το φοιτητικό δίνω 8,5€ και τώρα θα πάει στα 10€.

εκεί που έδινα δηλαδή 48€/χρονο (+12%) , τώρα πρέπει να δίνω πάνω από 120€ (+12%). Διπλασιάστηκε το ποσό. Βέβαια δεν έχω παράπονο. από 100 sms που έχω, τώρα που θα πάει στα 10€ το πακέτο μου θα έχω 600 sms. Γιατί ως γνωστόν, εν έτη 2020 τι ποιο σημαντικό από τα sms. ευχαριστούμε τη vodafone για τα 600sms. ήταν αυτό που μας έλειπε. Είναι δίπλα στον καταναλωτή και νιώθει τις ανάγκες του.

όσοι χρησιμοποιούν ελάχιστα το κινητό ας το ψάξουν γιατί υπάρχουν κι άλλες λύσεις πολύ οικονομικές. 

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, giorginho είπε

Άντε βγάλε άκρη τώρα τι θέλει να πει ο ποιητής.... 

ΥΓ. Φίλος (μόνιμος κάτοικος Αθήνας) έχει εδώ και 2,5 χρόνια γερμανικο καρτοκινητο, πληρώνει 6€ το μήνα και έχει απεριόριστα τηλέφωνα και SMS, 1GB Internet σε 4G και αν το ξεπεράσει συνεχίζει δωρεάν αλλά με 64kbps νομίζω. Μπανανία καληνύχτα. 

Screenshot_20200209-102940_My CU.jpg

Screenshot_20200209-102959_My CU.jpg

μου έδωσε την προσφορά σε νούμερο που είχα βάλει 12€ στις 8/12 και με 0€ αυτη την στιγμή και χωρίς κανένα άλλο ενεργό πακέτο..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Το διαβασα ξανα ολο, εχει γινει αναφορα σε 2-3 σχολια για βλαβες, αλλα δεν υπαρχει καπου η πληροφορια οτι αυτο που δινουν ειναι λογω των προβληματων. Θα επρεπε νομιζω. Και δεν ξερω που βρηκατε την "προσφορα" αυτη, υπηρχε η αναφορα για τα προβληματα ή "τουμπεκι ψιλοκομμενο";

Είναι στο φόρουμ για τις συνδέσεις σταθερού.

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Είναι στο φόρουμ για τις συνδέσεις σταθερού.

Δεν καταλαβες τι ρωταω, διαβασε το ξανα αν θες. Για την "προσφορα" μιλω. Πού εχει αναρτηθει; Πως την επικοινωνησαν στον κοσμο; Εκει το λενε οτι προκειται για αποζημίωση για το blackout;

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, matrixxx said:

Δεν καταλαβες τι ρωταω, διαβασε το ξανα αν θες. Για την "προσφορα" μιλω. Πού εχει αναρτηθει; Πως την επικοινωνησαν στον κοσμο; Εκει το λενε οτι προκειται για αποζημίωση για το blackout;

Στο App δεν λένε κάτι τέτοιο, από εκεί το είδα.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, matrixxx είπε

https://www.vodafonecu.gr/paketa/inner/free-combo/

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, matrixxx said:

Τουμπεκι ε;

Αναμενόμενο, ούτε η Cosmote το έλεγε αν θυμάμαι καλά.

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

Αναμενόμενο, ούτε η Cosmote το έλεγε αν θυμάμαι καλά.

Γιατι ρε συ Χαρη απαντας συνεχως με την κοσμοτε; Θυγατρικη της κοσμοτε ειναι η voda και ετσι θεωρεις λογικο να συμβαινει το ιδιο; :D 

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, matrixxx said:

Γιατι ρε συ Χαρη απαντας συνεχως με την κοσμοτε; Θυγατρικη της κοσμοτε ειναι η voda; :D 

Γιατί αυτή είχε πρόσφατα αντίστοιχη προσφορά λόγω προβλημάτων.

• Moderators
Δημοσ.

Και ξαναρωτω! Ειναι θυγατρικη της; Εχουν τον ιδιο μανατζερ; Γιατι ειναι λογικο να συμβαινει το ιδιο; Να δινουν κατι με (την ιδια επισημη) αιτιολογια - "αποζημιωση" χωρις να το λενε ομως στον αποδεκτη της; Μηπως επειδη ο Ελληνας δεν παιρνει χαμπαρι; Μαλλον αυτο ειναι το κοινο σημειο ε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aναφερει οτι ειναι για την βλαβη στην εξυπηρετηση πελατων με ηχογραφημενο, αν ισχυει αυτο που αναφερθηκε πιο πανω.

Σε αντιθεση με αλλες περιπτωσεις αλλων φορεων που το τουμπεκι ηταν ψιλοκομμενο κιολας αλλα δεν παραξενευτηκε ουδεις. Ενω εδω που δεν υπαρχει καν τουμπεκι, βγαινουν "υπερευαισθησιες"...

Επεξ/σία από BackFromHell
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...