Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dantε είπε

Ενεργοποιηση μεσω του account στο site παιζει?

Γιατι η καρτα ειναι σε 4g router μακρια μου και δε παιζει να βαλω app :P

κανονικότατα αν έχεις ηδη account για το νούμερο μεσω του cu app απο οποιοδήποτε smartphone

Δημοσ.

Χάντρες στους ιθαγενείς

Μισή μέρα δεν είχε δίκτυο, χωρίς να υπάρχουν ακραίες καιρικές συνθήκες, κάποιοι χάσαμε πελάτες και δώσανε 1000' και 10GB και τέλος.

Δημοσ.

Πάντως, νομίζω ότι με τα 3gb/μέρα για 1 μήνα ή και την τωρινή προσφορά, προσπαθούν να μας συνηθίσουν στη μεγάλη κατανάλωση δεδομένων. Οταν ξεμείνουμε από προσφορές θα είναι το πρόβλημα.

• Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Χάντρες στους ιθαγενείς

Μισή μέρα δεν είχε δίκτυο, χωρίς να υπάρχουν ακραίες καιρικές συνθήκες, κάποιοι χάσαμε πελάτες και δώσανε 1000' και 10GB και τέλος.

Εχεις υπογράψει κάποιο SLA σχετικά με τη σύνδεση της κινητής σου?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΟΚ

Δεν δίνουν, γκρίνια....δίνουν, πάλι γκρίνια.

Κι εγώ είχα εκνευριστεί με το blackout της περασμένης Τρίτης σε σταθερό και κινητό ίντερνετ. Το θεωρώ ξεφτίλα, το 2020 να αφήνεις τον κόσμο χωρίς σύνδεση για 3-4 ώρες και είναι απαράδεκτο.

Το δωράκι καλοδεχούμενο πάντως, αν και δεν θα μπορέσω να το εκμεταλλευτώ πλήρως. Αν τα έδιναν για 2 βδομάδες ή ένα μήνα θα ήταν καλύτερα.

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.
6 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε

Χάντρες στους ιθαγενείς

Πες τα ρε φίλε πες τα. Ακριβώς το ίδιο έπαθα + ότι έβαλα πακέτο 8.5€ και εξαφανίστηκαν γιατί έτυχε να πέσω στην αλλαγή του συστήματος επάνω (θα αυξήσουν 2€ όλα τα πακέτα) δεν τους βγήκε η αναβάθμιση και χάθηκαν τα πακέτα μου. Μετά από πολλές ώρες και φωνές με αποζημίωσαν 10 ώρες μετά. Στο καλό Vodafone ότι και να μου δώσεις έφυγα ήδη από πελάτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Angeldust είπε

Εχεις υπογράψει κάποιο SLA σχετικά με τη σύνδεση της κινητής σου?

Θεωρείς λοιπόν αποδεκτό μια φορά το μήνα μια εταιρεία να μην έχει καθόλου υπηρεσίες, και να σου επιστρέφει το 1/30 του παγίου σου.

Προσωπικά, έχω και δεύτερη κάρτα και πραγματοποιουσα κλήσεις με Viber/WhatsApp. Αλλά είναι απαράδεκτο και ένα δώρο κάποιων gb δε χρυσωνει κανένα χάπι.

Να μου έλεγες για θεομηνία να πω και 10 μέρες δεν φταινε αυτοί. Αλλά όλο το δίκτυο, και όχι σε μια περιοχή, είναι απαράδεκτο.

Επεξ/σία από cacofonix-3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, babble tribe είπε

Πες τα ρε φίλε πες τα. Ακριβώς το ίδιο έπαθα + ότι έβαλα πακέτο 8.5€ και εξαφανίστηκαν γιατί έτυχε να πέσω στην αλλαγή του συστήματος επάνω (θα αυξήσουν 2€ όλα τα πακέτα) δεν τους βγήκε η αναβάθμιση και χάθηκαν τα πακέτα μου. Μετά από πολλές ώρες και φωνές με αποζημίωσαν 10 ώρες μετά. Στο καλό Vodafone ότι και να μου δώσεις έφυγα ήδη από πελάτης

Σορυ για το οφ τοπικ, αλλά έχεις κάποιο λινκ που να λέει πως θ' αυξηθούν όλα τα πακέτα 2 ευρώ?
Αν το κάνουν αυτό θα είναι ταφόπλακα για όσους βάζουν τον μήνα 10 ευρώ για να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα των 8.5 ευρώ.
Θ' αποχαιρετήσει πολύς κόσμος...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...