Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα 3gb είναι για καταγγελία, μόλις έχω χρόνο θα την κάνω.

Δεν γίνεται να αγοράζω πακέτο μεγαλύτερο των 3gb και να μην μπορώ να τα καταναλώσω όποτε θέλω. Υπάρχει νομικό ζήτημα.

Θα έπρεπε όλα τα διαθέσιμα πακέτα τους να είναι 3gb, δε καταλαβαίνω γιατί υπάρχει πακέτο 5gb ή 10gb. 

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα σου πουν να πας σε συμβόλαιο όπου εκεί ισχύουν μεγαλύτερα όρια.
Δεν βάζουν μυαλό.
Τα ίδια λέγαμε και στην προσφορά με τα "απεριόριστα" όπου εξαναγκάστηκαν τελικά να αλλάξουν το όνομα και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

20 ώρες πριν, giorginho είπε

Ξεκίνα το ανέβασμα κατά τις 11:30 το βράδυ 😉😅

Το "reset" της ημέρας γίνεται στις 04:00...:D

3 ώρες πριν, Doubt είπε

Σωστός, ως 17/2, οπότε 24/2 λήξις.

Θα λήξει στις 25/2.
Ουσιαστικά είναι για 8 ημέρες.
Τα πακέτα στην vodafone "πιάνουν" όλη την μέρα.

Δημοσ.

Μου ήρθε το μήνυμα επιβεβαίωσης της προσφοράς και όπως λέει ''το πακέτο δεν μοιράζεται με άλλες συσκευές''.

Μια διευκρίνηση αν είναι εύκολο,αυτό σημαίνει οτι το κινητό δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν φορητό σημείο πρόσβασης;

πχ τι θέλω να κάνω,επειδή στο γκαράζ δεν έχει καλό σήμα wifi και στον δρόμο καθόλου αλλά τα δεδομένα δουλεύουν σχετικά καλά θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό σαν hotspot ώστε να κάνω κάποιος αναβαθμίσεις στην μονάδα android του αυτοκινήτου και να κατεβάσω μια νέα εφαρμογή απο play store.

Γίνεται ή το αυτοκίνητο θεωρείται άλλη συσκευή,ευχαριστώ.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ratpack3 είπε

Μια διευκρίνηση αν είναι εύκολο,αυτό σημαίνει οτι το κινητό δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν φορητό σημείο πρόσβασης;

Όχι, δεν έχει καμία σχέση, αναφέρεται στην υπηρεσία 4sharing.

Προχωράς κανονικά σε αυτό που θέλεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ισχύει και μέχρι σήμερα η προσφορά? Γιατί στο cu app δεν δείχνει κάτι κάνω εγώ κάτι λάθος?? Που πας να βρεις την προσφορα ευχαριστώ

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ έχοντας ενεργοποιήσει την προσφορά, μόλις μου ήρθε μήνυμα για 1000 λεπτά και 10GB με μήνυμα Α στο 1339 (ενεργοποίηση μέχρι 20/2).

Δεν το δοκίμασα ακόμη, η προηγούμενη προσφορά είναι ακόμη σε ισχύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 07/02/2020 at 18:57, Dantε said:

Ενεργοποιηση μεσω του account στο site παιζει?

Γιατι η καρτα ειναι σε 4g router μακρια μου και δε παιζει να βαλω app :P

και εμένα, σε καρτοκινητό vodafone, δεν ενεργοποιείται με sms

μπήκα όμως στο account μέσω browser από το pc και το βρήκα κρυμμένο στα πακέτα internet!

659398810_FireShotCapture038--Vodafone_gr-www.vodafone_gr.png.f862ca25b40cc6eb4871eb1c20ab9a0f.png

το τελευταίο στη λίστα!1520626087_FireShotCapture039--Vodafone_gr-www.vodafone_gr.png.2ad1f94d5b73e9794612836e394cd1cf.png

Επεξ/σία από macovet
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...