Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω το λήμμα για φίλους οι οποίοι ενδιαφέρονται για την συγκεκριμένη οθόνη και δεν βρίσκουν reviews, εγώ από Ελλάδα δεν έβρισκα τίποτα…

Αρχικά στήνοντας τον gaming υπολογιστή μου (με υπερ-πολιτιμη βοήθεια από Radiohead και άλλους) είχα στο νου να πάω προς την οθόνη LG 27GL850….

Τελικά λίγο η μικρή διαθεσιμότητα, λίγο ότι ξέφευγα στο μπατζετ, λίγο ότι πλέον ο χρόνος για παιχνίδια λιγόστεψε, πήγα σε πιο οικονομική λύση , αυτή της

ViewSonic VX2758-2KP-MHD λόγω VFM και άμεσης παραλαβής από σκρουτζομαγαζο (official reseller - άψογη συμπεριφορά – σχεδόν τζάμπα μεταφορικά) και μελέτη στο Hardware unboxed….

To panel είναι μια χαρά, δεν το έχω βέβαια ζορίσει πολύ ακόμη , η εικόνα τα χρώματα οι γωνίες όλα άψογα, με καλώδιο DP μια χαρά και στα 144 hz….βέβαια έρχομαι από οθόνη 1080 και 60αρα

και είναι το 1ο 144αρι 1440 μόνιτορ μου……

Εντάξει το κακό ντιζάιν, ρυθμίσεις βάσης ανύπαρκτες και τα ηχεία σαν να μην υπάρχουν (τα έχω απενεργοποιήσει από day 1 θα μπορούσαν κ να μην υπήρχαν) όπως επίσης και το μενού λίγο παλιού τύπου…είναι πράγματα γνωστά από reviews….

Μου έκανε αρχικά λίγο flicker στο κάτω μέρος της οθόνης (με λίγο ψάξιμο στο νετ είδα και άλλους με ανάλογα προβλήματα) και μονο σε περιβάλλον win 10 και όχι στο gaming (Witcher 3 , T. RAIDER,

JEDI FALLEN ORDER, AC ORIGINS όχι πάρα πολλές συνεχόμενες ώρες) το οποίο με κατέβασμα εφαρμογής (custom resolution utility 1.4) και λίγο downgrade στα 140 hz εξαφανίστηκε…..

Είμα ως τώρα αρκετά ευχαριστημενος με την αγορά....

• Like 3
Δημοσ.

Καλορίζικη! Έχει και ένα αναλυτικό review το rtings. Είναι ίσως η φθηνότερη 1440p/144hz 27άρα ips οθόνη που μπορείς να αγοράσεις.

Στην ουσία στερείσαι μόνο το hdr το οποίο ούτως ή άλλως είναι μούφα σε όλες τις οθόνες με 400nits φωτεινότητα και το ότι δεν έχει βάση που να κινεί την οθόνη πάνω-κάτω κτλ.

Θέλω να ρωτήσω κάτι που διάβασα σε reviews για αυτήν. Η εταιρία λέει ότι είναι 10bit panel.

Όμως ούτε το rtings, ούτε το displayninja δεν κατάφεραν να ενεργοποιήσουν την ανάλογη ρύθμιση μέσα από τα windows.

Μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι δουλεύει σωστά στα 10bit?

• Thanks 1
Δημοσ.

Ετσι ακριβως....μια χαρα πανελ ειναι....το HDR αν δεν ειναι 1000αρι δεν παιζει κανενα ρολο.....Εμενα μεχρι 8 δουλευει music_lover δεν ξερω αν καποια ρυθμιση το ανεβαζει , στο Αδρεναλιν στις ρυθμισεις δειχνει μεχρι 8 .....

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nik the greek 74 είπε

Ετσι ακριβως....μια χαρα πανελ ειναι....το HDR αν δεν ειναι 1000αρι δεν παιζει κανενα ρολο.....Εμενα μεχρι 8 δουλευει music_lover δεν ξερω αν καποια ρυθμιση το ανεβαζει , στο Αδρεναλιν στις ρυθμισεις δειχνει μεχρι 8 .....

Πραγματικά περίεργο, πως γίνεται να είναι 10bit panel και να μην ενεργοποιείται η επιλογή 10bit..

Δημοσ.

Αρχικά καλοδούλευτη.Και εμένα είναι η 2η επιλογή μου αλλά λίγο η χαμηλή διαθεσιμότητα(μόνο ένα κατάστημα την έφερε πριν 10 ημέρες στα 390e) λίγο αυτό που αναφέρεις με τη βάση που θες άλλη με 25-30e για περισσότερες ρυθμίσεις με κάνουν να το ξανασκέφτομαι.Αν έπαιζε λίγο φθηνότερα θα ήταν εξαιρετική επιλογή.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Inler είπε

Αρχικά καλοδούλευτη.Και εμένα είναι η 2η επιλογή μου αλλά λίγο η χαμηλή διαθεσιμότητα(μόνο ένα κατάστημα την έφερε πριν 10 ημέρες στα 390e) λίγο αυτό που αναφέρεις με τη βάση που θες άλλη με 25-30e για περισσότερες ρυθμίσεις με κάνουν να το ξανασκέφτομαι.Αν έπαιζε λίγο φθηνότερα θα ήταν εξαιρετική επιλογή.

Μπορείς να την βρείς διαθέσιμη στα 360 στο γερμανικό Amazon. Γύρω στα 400 με τα έξοδα αποστολής.

Επεξ/σία από music_lover
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, music_lover είπε

Μπορείς να την βρείς διαθέσιμη στα 360 στο γερμανικό Amazon. Γύρω στα 400 με τα έξοδα αποστολής.

Το έχω τσεκάρει.Αν είχε 350e θα είχα χτυπήσει.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, music_lover είπε

393 η ελληνικη, δεν αξιζει απ εξω, μικρη η διαφορα....

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, nik the greek 74 είπε

393 η ελληνικη, δεν αξιζει απ εξω, μικρη η διαφορα....

Διαθεσιμότητα βρε, δεν υπάρχει στην Ελλάδα, με την Amazon την έχεις σε μια εβδομάδα.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, music_lover είπε

Διαθεσιμότητα βρε, δεν υπάρχει στην Ελλάδα, με την Amazon την έχεις σε μια εβδομάδα.

A ναι τωρα το ειδα........στην δικη μου περιπτωση την φερανε σε 10-12 εργασιμες......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...