tinapo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Σε έναν HP laserjet 1000 έχω το αποτέλεσμα που φαίνεται στην εικόνα Νόμισα πως έφταιγε το toner αλλά βάζοντας ένα καινούργιο (συμβατό) έχω πάλι το ίδιο απότέλεσμα Αυτή η γραμμή στο πλάι τι σημαίνει; Ευχαριστώ
tinapo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 47 λεπτά πριν, inflation είπε Θελει αλλαγη το drum Μα νομίζω ότι toner & drum είναι μαζί-ή κάνω λάθος;
inflation Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Στους εκτυπωτές που έχω δουλέψει δεν είναι πάντα
tinapo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, inflation είπε Στους εκτυπωτές που έχω δουλέψει δεν είναι πάντα Σ' αυτόν νομίζω ότι είναι μαζί, γιατί κατά την αλλαγή της μονάδας toner βγαίνει όλη η μονάδα και δεν έχει κάτι ξεχωριστό. Επίσης να αναφέρω ότι όταν άρχισε να εμφανίζεται αυτή η γραμμή στο πλάι-πάντα στην ίδια θέση άρχισε να ακούγεται και ένας θόρυβος στην ίδια πλευρά του εκτυπωτή σαν να τσαλακώνεται πχ μια ζελατίνα.
tinapo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 35 λεπτά πριν, Lennox είπε Πόσο παλιός είναι; Είναι αρκετά παλιός (οι τελευταίοι drivers είναι για winXP) αλλά είναι σκυλί. Ψάχνοντας βρήκα οδηγίες για λειτουργία σελίδας καθαρισμού που την έκανα 2 φορές και τώρα δείχνει να έχει φύγει αυτή η γραμμή και έχει ελαττωθεί και θόρυβος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα