Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ψάχνω να αγοράσω ένα σύστημα παρακολούθησης αλλα επειδή δεν γνωρίζω καλά από αυτά θα ήθελα την βοήθεια σας.. χρειάζομαι 2 κάμερες εξωτερικές οι οποίες θα είναι αρκετά μακριά η μία από την άλλη, οπότε νομίζω ότι χρειάζομαι ασύρματες..υπάρχει κάτι οικονομικό? 

Δημοσ.

μακρια ?? (μακρια ειναι 50 μετρα αλλα και 1000 )

Υπαρχουν 2 τροποι.

Πρωτος και ο πιο αξιοπιστος ειναι ασυρματα. Εδω θα χρειαστεις ενα καταγραφικο αμα θες να σωζεις το βιντεο που καταγραφεις για να το βλεπεις και αλλες ωρες (χωρις καταγραφικο μονο live) και θα χρειαστεις 2 καμερες και το αντιστοιχο καλωδιο. Μπορεις να πας με ip καμερες που χρειαζεται να τραβηξεις μονο ενα καλωδιο ethernet σε καθε καμερα αλλα συνηθως ειναι πιο ακριβες ή μπορεις να πας με τις κλασικες καμερες οπου θα χρειαστεις 2 καλωδια σε καθε καμερα. Ενα τροφοδοσιας και ενα της εικονας αμα πας με κλασικες ενσυρματες καμερες θα χρειαστεις επισης ενα τροφοδοτικο.

Υστερα ο αλλος τροπος ειναι ασυρματα αλλα η αποσταση παιζει ρολο.
αμα πας ασυρματα θα πρεπει να εχεις σημα wifi οπου τις τοποθετησεις και αμα δεν ειναι αρκετα δυνατο το σημα θα εχεις θεματα αξιοπιστιας και χαμενων δεδομενων.

γραψε παραπανω λεπτομερειες για να προτεινω πιο συγκεκριμενα πραγματα.

Δημοσ.

Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση...την ακριβή απόσταση δεν την ξέρω μιας και το σπίτι είναι διόροφο και το καταγραφικό θα είναι στο πάνω σπίτι σχεδόν στην μέση σε δωματιο..αλλά θα μπορούσα να πω ότι θέλω να βάλω μια έξω στο κάτω σπίτι και μια πίσω στην αυλή γύρω στα 5 με 10 μετρα από το σπίτι..

Δημοσ.

Με το ασύρματο εκτός σπιτιού θα έχεις σημαντικές παρεμβολές ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες (θερμοκρασία, υγρασία, αέρας κλπ). 

Για να είναι κάπως αξιόπιστη η επένδυσή σου, σκέψου για σύστημα κάμερας με ethernet καλώδιο. 

Δημοσ.

Είναι λίγο μπελάς με τα καλώδια όμως για να γίνει εγκατάσταση λόγω το ότι το ένα το καλώδιο θα πρέπει να περνάει από όλο το σπίτι για να έρθει στο δωμάτιο με το καταγραφικό. Αλλά αν είναι έτσι να το συζητήσω με τους κατοίκους του σπιτιού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...