korakios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε Καλα ρε παιδες ποιος βλεπει ακομα διαφημισεις στο youtube? .... Εγώ στο ipad και iphone 😛
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Της διαφημίσεις να αποσύρουν Γιατί θα αποσυρθούν άλλοι
svartevarg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 52 λεπτά πριν, Grimson είπε θα καταφέρουμε να επιβιώσουμε και με το νέο. Για έναν περίεργο λόγο, το παλιό είναι πιο γρήγορο από το καινούργιο. 32 λεπτά πριν, FasTaker είπε u block origin και οχι μονο για youtube. Mονο στο web banking να τον κλεινετε γιατι κοβει ορισμενα χρησιμα. όχι πάντα, αλλά το umatrix θέλει να είναι πάντα disabled, αλλιώς το otp παίζει να μην δουλέψει σωστά.
dimockal92 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Grimson είπε Έχουν βρεί και τρόπο να φτιάχνουν διαφημίσεις 5 δευτερόλεπτου φανταστικό να μην πατάμε τίποτα ούτε skip 1
nikchris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Μου αρεσει που οι φωστηρες του ινσομνια τσαντιζονται κιολας που βαζει διαφημισεις το youtube, λες και αυτοι ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα. 2 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, nikchris είπε Μου αρεσει που οι φωστηρες του ινσομνια τσαντιζονται κιολας που βαζει διαφημισεις το youtube, λες και αυτοι ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα. Το κλασσικό σχόλιο που όλο και θα πετάξει κάποιος σε τέτοιο thread. Η οποιαδήποτε και ο οποιοσδήποτε που παρέχει τζαμπα μια διαδικτυακή υπηρεσια να φροντίσει να την έχει τζάμπα. Αν θέλει να βγάλει λεφτά ας προσθέσει extra features με συνδρομή. Δεν με ενδιαφέρει πως θα τα βγάλει πέρα εκτός από το να έχω τζάμπα αυτό που είχα κάποτε. Διαφορετικά ας το έκαναν με συνδρομή από τις απαρχές που ξεκίνησαν. Για τις διαφημίσεις βάζεις έναν blocker και ξεμπερδεύεις. Ας χωσουν όσες διαφημίσεις θέλουν εγώ δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτές. Και τέλος αν το παραχεσουν, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. 2 1 1 1
YoungHOV Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Opera browser με το built in ad blocker και ξεχνάς τι θα πει διαφήμιση, ανεξάρτητα αν είναι YouTube ή κάποιο άλλο site.
freegr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Νομίζω ότι οι περισσότεροι το έχουν ήδη κάνει οπότε δεν υπάρχει σημείο αναφοράς...
basilis_k6 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 57 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Το κλασσικό σχόλιο που όλο και θα πετάξει κάποιος σε τέτοιο thread. Η οποιαδήποτε και ο οποιοσδήποτε που παρέχει τζαμπα μια διαδικτυακή υπηρεσια να φροντίσει να την έχει τζάμπα. Αν θέλει να βγάλει λεφτά ας προσθέσει extra features με συνδρομή. Δεν με ενδιαφέρει πως θα τα βγάλει πέρα εκτός από το να έχω τζάμπα αυτό που είχα κάποτε. Διαφορετικά ας το έκαναν με συνδρομή από τις απαρχές που ξεκίνησαν. Για τις διαφημίσεις βάζεις έναν blocker και ξεμπερδεύεις. Ας χωσουν όσες διαφημίσεις θέλουν εγώ δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτές. Και τέλος αν το παραχεσουν, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. το internet το γνωρίσαμε τσάμπα. ήταν μια πλατφόρμα που όποιος ήθελε έγραφε κάτι, σχεδίαζε κατι, έφτιαχνε ενα βιντεο κτλ. Σιγα σιγα μεγάλωσε και έγινε αυτο που είναι σήμερα με τις δεκάδες διαφημίσεις και τις πληρωμες κτλ. Λογικό σε όποιον προλαβε τις πρωτες του μέρες να φαίνεται περίεργο. Η είσοδος μεγάλων εταιριών που μέσα σε αυτο προσπαθουν να βγάλουν κέρδη άλλαξε πολύ τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε πλέον το ιντερνετ. Επειδη και εγω ειμαι μεσα σε αυτούς, βασική μου αρχη ειναι να προσπαθώ να μην πληρώνω για τίποτα, να μην μοιράζομαι τίποτα προσωπικό και να μην επιτρέπω σε κανεναν να έχει κερδη απο μένα. Οσο ειναι εφικτό φυσικα. Ευτυχώς ο "νόμος" του νέτ λεει οτι αν κάτι ειναι με χρέωση κάποιος άλλος θα το κάνει δωρεάν. 1 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε το internet το γνωρίσαμε τσάμπα. ήταν μια πλατφόρμα που όποιος ήθελε έγραφε κάτι, σχεδίαζε κατι, έφτιαχνε ενα βιντεο κτλ. Σιγα σιγα μεγάλωσε και έγινε αυτο που είναι σήμερα με τις δεκάδες διαφημίσεις και τις πληρωμες κτλ. Λογικό σε όποιον προλαβε τις πρωτες του μέρες να φαίνεται περίεργο. Η είσοδος μεγάλων εταιριών που μέσα σε αυτο προσπαθουν να βγάλουν κέρδη άλλαξε πολύ τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε πλέον το ιντερνετ. Επειδη και εγω ειμαι μεσα σε αυτούς, βασική μου αρχη ειναι να προσπαθώ να μην πληρώνω για τίποτα, να μην μοιράζομαι τίποτα προσωπικό και να μην επιτρέπω σε κανεναν να έχει κερδη απο μένα. Οσο ειναι εφικτό φυσικα. Ευτυχώς ο "νόμος" του νέτ λεει οτι αν κάτι ειναι με χρέωση κάποιος άλλος θα το κάνει δωρεάν. Συμφωνώ σε όλα, σαφώς τα έχω αντιληφθεί και εγώ αυτά, δεν κοιμάμαι στον κόσμο μου, αλλά μην μας λέει και ο άλλος συμφορουμητης ότι απορεί πως κάποιοι τσαντιζονται με αυτό. Εδω παλαιότερα και οι διαφημίσεις στα ιδιωτικά κανάλια μας εκνευριζαν και όποτε διεκοπταν το πρόγραμμα εμείς ρίχναμε καντήλια. Στο μεταξύ το θέμα με τις διαφημίσεις δεν είναι μόνο αν θα υπάρχουν ή όχι αλλά η μέθοδος προβολής τους και ο σχεδιασμός τους. Έχει τύχει από browser χωρίς adblock να παρακολουθώ βίντεο και ανά ένα τέταρτο να διακόπτουν με διαφημίσεις οι οποίες μάλιστα οπότε έσκαγαν είχανε πολύ δυνατό ήχο με αποτέλεσμα να τρομάζω στην αρχή....... Αυτό συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις ιστοσελίδων με βίντεο. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από Βασίλης_29
sweetemily Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Εδώ και 4 μήνες στον Edge browser του Xbox One, δεν εμφανίζονται τα thumbnails σε κανένα βίντεο. Πάνω από 130 replies στο support και δεν έχουν κάτσει ακόμα να το διορθώσουν. https://support.google.com/youtube/thread/17370061?hl=en Εν τω μεταξύ, χθες έκανε αλλαγή σε νέο UI και κάνει 20 δευτερόλεπτα για να φορτώσει την αρχική, άλλα τόσα για κάθε βίντεο και είναι τελείως unresponsive, ενώ ακόμα τα thumbnails ανύπαρκτα. Τραγελαφικό για μια εταιρεία τέτοιου μεγέθους.
gregdais Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για την κακοποίηση της διάθεσής μας από μια ηλίθια εξαναγκαστικη επιθετική διαφήμιση. φακ τις διαφημίσεις, τούς διαφημιστές , τις διαφημιστηκες και να μη μπορέσουν να ξαναπληκτρολογησουν ή να γράψουν αποκλειστικά οι ηχολήπτες της κάθε διαφήμισης (μιας κ ειδικά οι επιλογές μουσικής, φωνής και εφε είναι επιλεγμένες ειδικά για να σου τρυπάνε τον εγκέφαλο με άχρηστες πληροφορίες κ θόρυβο). Ότι θέλω θα το βρω μόνος μου. δεν θέλω διαφημίσεις στη ζωή μου, κ αυτό μου τη βαράει είναι ότι δε μπορείς σε καμία στιγμή της καθημερινότητας να τις αποφύγεις, πουθενά! τα μολερς μου μέσα τις αλοες μου μέσα Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από gregdais 1
Apostol. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και που ειστε ακομα, εδω και πολυ καιρο το ψαχνειτο youtube/google/alphabet να κανει embed τις διαφημισεις μεσα στα βιντεο, και οταν γινει αυτο τερμα τα adblockers. Και θα το κανουν γιατι χανουν πολυ χρημα με την υπαρχουσα κατασταση. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από Apostol. 1
toyo73 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Το χειροτερο απο ολα, δεν ειναι οι διαφημισεις οταν βλεπεις ενα βιντεακι μπροστα στον υπολογιστη, το κανεις skip απλα, αλλα οταν ακους μουσικη απο καποιο μουσικο βιντεο, η καποιο σετ απο καποιο αγαπημενο dj.Εκει πραγματικα σου σπανε τα @ρχιδι@.Καθε 3 λεπτα.Εισαι στο μπανιο, μαγειρευεις, η κανεις καποια δουλεια και θες να ακους μουσικη και τα νευρα σπανε
KnightRider Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) To Youtube το μόνο που ξέρει να κάνει μια ζωή είναι να αλλάζει interface και να βαραίνει ολοένα και περισσότερο... Το χειρότερο είναι πως εξακολουθούν να βάζουν λιγότερα bitrate -> ακόμη και τα 1080p είναι μες την αλλοίωση.... (επειδή βάζουν μόνο 8000kbps και ποιος ξέρει τι άθλιο chroma subsampling χρησιμοποιούν ) Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από KnightRider 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα